Teamuitje

Bij Uitjesbazen vind je leuke, unieke teamuitjes. Zowel online als op locatie naar keuze. En uiteraard 100% coronaproof. Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Teamuitje

Dé leukste teamuitjes met collega’s

Wij zorgen voor een leuk teamuitje. Dat is zeker. Onvergetelijk en origineel, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. In teamverband aan de slag tijdens de leukste teamuitjes. Samen zullen jullie veel lachen. Teamgenoten leren elkaar eens wat beter én op een andere manier kennen. Wil je een online teamuitje organiseren? Ook dat kan! Wij gaan ervoor zorgen dat jullie een teamuitje krijgen waar nog lang over gesproken zal worden. Nieuwsgierig? Boek dan snel bij Uitjesbazen, dé baas in teamuitjes!

Een coronaproof teamuitje organiseren

Uitjesbazen organiseert jouw teamuitje van A tot Z. Enthousiasme, creativiteit en kwaliteit staan centraal. Kortom: wij regelen voor jullie een uniek en spectaculair teamuitje. Neem contact op met een van onze Uitjesbazen voor advies. In samenspraak wordt een uitje georganiseerd dat passend is voor de groep.

Wij worden enthousiast van het organiseren van teamuitjes. Het is onze passie. Bekijk gerust onze referenties en lees waar onze klanten (en wij) warm van worden. Flexibiliteit en maatwerk gegarandeerd!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Kies voor een pubquiz, escape room of moordspel

Altijd hét juiste teamuitje

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk teamuitje?

Uitjesbazen heeft een compleet aanbod aan leuke teamuitjes. Onze escape games en diner games zijn bijvoorbeeld ideaal om je teamgenoten eens beter te leren kennen. Dat mag wel lekker gezellig! Tijdens het uitje bouw je een goede band op met elkaar. Dit is super voor de band van het team!

Met hoeveel personen kan ik een teamuitje vieren?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil. Wil je een gepersonaliseerd teamuitje voor je bedrijf organiseren? Gaaf! Toevallig staan we al te trappelen om je te helpen. Neem gerust eens contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat kun je doen met een teamuitje?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Van Escape the City tot een moordspel in de stad en van een escape room op locatie tot Virtual Reality op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht.

Recencies

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online teamuitje

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online teamuitje

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online teamuitje

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje

Offerte aanvragen 0413-302773