fbpx

Teamuitje

Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele teamuitjes. Zowel binnen als buiten. Uiteraard 100% coronaproof. Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje

Een leuk teamuitje met collega’s

Wij zorgen voor een leuk teamuitje. Dat is zeker. Onvergetelijk en origineel, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. In teamverband aan de slag tijdens de leukste teamuitjes. Samen zullen jullie veel lachen. Teamgenoten leren elkaar eens wat beter én op een andere manier kennen. Wil je een online teamuitje organiseren? Ook dat kan! Wij gaan ervoor zorgen dat jullie een uitje spelen waar nog lang over gesproken zal worden. Nieuwsgierig? Boek dan snel bij Uitjesbazen, dé baas in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Een teamuitje organiseren

Uitjesbazen organiseert jouw teamuitje van A tot Z. Enthousiasme, creativiteit en kwaliteit staan centraal. Kortom: wij regelen voor jullie een unieke en spectaculaire activiteit. Neem contact op met één van onze salesbazen voor passend advies. In samenspraak wordt een uitje georganiseerd dat passend is voor jullie team.

Wij worden enthousiast van het organiseren van teamuitjes. En dat overal in Nederland en België. Het is onze passie. Bekijk gerust onze referenties en lees waar onze klanten (en wij) warm van worden. Flexibiliteit en maatwerk gegarandeerd!

StedenOver ons

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk teamuitje?

Uitjesbazen heeft een compleet aanbod aan leuke teamuitjes. Onze escape games en diner games zijn bijvoorbeeld ideaal om je teamgenoten eens beter te leren kennen. Dat mag wel lekker gezellig!

Tijdens het uitje bouw je een goede band op met elkaar. Dit is super voor de band van het team!

2. Met hoeveel personen kan ik een teamuitje vieren?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil. Wil je een gepersonaliseerd teamuitje voor je bedrijf organiseren? Gaaf! Toevallig staan we al te trappelen om je te helpen. Neem gerust eens contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

3. Wat kun je doen met een teamuitje?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Van Escape the City tot een Moorddiner in de stad en van een Escape Room op locatie tot de Full Virtual Reality Experience, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Voor dé kroon op jullie teamuitje!

Offerte aanvragen0413-302773