fbpx

Teamuitje

Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele teamuitjes voor zowel binnen als buiten. Uiteraard 100% coronaproof. Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Teamuitje

Een leuk teamuitje met collega’s

Wij zorgen voor een leuk teamuitje. Dat is zeker. Onvergetelijk en origineel, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. In teamverband aan de slag tijdens dé leukste teamuitjes, zowel binnen als buiten. Teamgenoten leren elkaar beter én op een andere manier kennen. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie een uitje boeken waar nog lang over gesproken zal worden. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Uitjesbazen, dé baas in bedrijfsuitjes en teamuitjes!

Een teamuitje organiseren

Uitjesbazen organiseert jullie teamuitje van A tot Z. Enthousiasme, creativiteit en kwaliteit staan centraal. Kortom: wij regelen voor jullie een unieke en spectaculaire activiteit. Neem gerust contact op met één van onze salesbazen voor passend advies. In overleg wordt altijd een uitje georganiseerd dat volledig past bij jullie team.

Wij worden enthousiast van het organiseren van teamuitjes. En dat overal in Nederland en België. Het is onze grote passie. Bekijk gerust onze referenties en lees waar onze klanten (en wij) warm van worden. Flexibiliteit en maatwerk gegarandeerd!

StedenOver ons

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom een teamuitje?

Als evenementenbureau verzorgen wij voor ieder gezelschap een teamuitje op maat. Onze escape games en diner games zijn bijvoorbeeld ideaal om je teamgenoten eens beter te leren kennen in een knusse omgeving. Dat mag zeker wel lekker gezellig! Tijdens een teamuitje bouw je namelijk een goede band op met elkaar. Dit is super voor de band van het team!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig daarom zoveel mensen uit als je wil. Wil je een gepersonaliseerd teamuitje voor je bedrijf organiseren? Gaaf! Toevallig staan we al te trappelen om je te helpen. Neem gerust eens contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we toch ongelooflijk trots op onze klanten!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Teamuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Een teamuitje met je gezelschap. Leuk en origineel. Jullie vinden hieronder daarom een mooi overzicht van verschillende type teamuitjes. In de blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ vind je onze toppers op een rijtje. Ideaal ter inspiratie voor jullie teamuitje!

Voor dé kroon op jullie teamuitje!

Offerte aanvragen0413-302773