Teamuitje

Bij Uitjesbazen vind je leuke en unieke teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Teamuitje

 

Dé origineelste teamuitjes

Zowel digitaal als op locatie naar keuze

Wij zorgen voor een onvergetelijk teamuitje. Dat is zeker! Een onvergetelijk én origineel uitje, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. In teamverband aan de slag tijdens de leukste teamuitjes. Samen zullen jullie veel lachen. Teamgenoten leren elkaar eens wat beter én op een andere manier kennen. Wil je een online teamuitje organiseren? Ook dat kan! Wij gaan ervoor zorgen dat jullie een teamuitje krijgen waar nog lang over gesproken zal worden. Nieuwsgierig? Boek dan snel bij Uitjesbazen, dé baas in teamuitjes!

Een teamuitje organiseren van A tot Z

Uitjesbazen organiseert jouw teamuitje compleet uitgewerkt van A tot Z. Enthousiasme, creativiteit en een hoge kwaliteit staan centraal. Kortom: wij regelen voor jullie een uniek en spectaculair teamuitje. Neem vrijblijvend contact op met een van onze Uitjesbazen en laat je adviseren. In samenspraak wordt een uitje georganiseerd dat passend is voor de groep.

Wij worden enthousiast van het organiseren van teamuitjes. Het is onze passie. Bekijk gerust onze referenties en lees waar onze klanten (en wij) warm van worden. Flexibiliteit en maatwerk gegarandeerd!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk teamuitje?

Uitjesbazen heeft een compleet aanbod aan leuke teamuitjes. Onze escape games en diner games zijn bijvoorbeeld ideaal om je teamgenoten eens beter te leren kennen. Dat mag wel lekker gezellig! Tijdens het uitje bouw je een goede band op met elkaar. Dit is super voor de band van het team!

Met hoeveel personen kan ik een teamuitje vieren?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil. Wil je een gepersonaliseerd teamuitje voor je bedrijf organiseren? Gaaf! Toevallig staan we al te trappelen om je te helpen. Neem gerust eens contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat kun je doen met een teamuitje?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Van Escape the City tot een moordspel in de stad en van een escape room op locatie tot Virtual Reality op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht.

Recensies

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Online uitje

Image

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever
Wie is de Rat City
City game

Image

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Uitje op locatie

Image

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje

Offerte aanvragen 0413-302773