fbpx

Bedrijfsuitje Arnhem

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Arnhem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Arnhem

Een bedrijfsuitje in Arnhem

Een mooi bedrijfsuitje met je collega’s in Arnhem. In de hoofdstad van Gelderland is veel te beleven. Wil je de stad verkennen? Dan biedt Escape the City uitdagende opdrachten om alle hot-spots van de stad op een unieke manier te ervaren. Liever een bedrijfsuitje op locatie naar keuze? Bijvoorbeeld in een populair restaurant? Een Pubquiz biedt de uitgelezen mogelijkheid om het op te nemen tegen je collega’s. Uiteraard is een bedrijfsuitje bij jullie op kantoor ook mogelijk. Zo wordt jullie kantoorruimte opgebouwd tot een heuse escape game bij onze Escape Room op locatie. Kortom: keuze genoeg. Boek daarom snel je bedrijfsuitje in Arnhem bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Actieve bedrijfsuitjes in Arnhem

Er is keuze genoeg. Dus we snappen het als je er even niet uit komt. Daarom hebben we hier een paar bedrijfsuitjes uitgelicht, zodat jullie niet verder hoeven te zoeken.

In Arnhem is er altijd wel iets leuks te beleven. De stad barst van de energie. En daar zijn wij bij Uitjesbazen ook niet vies van. Zo kun je bij ons toffe stadsspellen boeken om Arnhem te ontdekken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Crazy 88 of Wie is de Rat. Heb je al een locatie in je gedachten? Zoals een restaurant of een horecagelegenheid. Dan zijn de Foute Bingoshow en het Moorddiner échte aanraders. Lekke puzzelen onder het genot van een hapje of een drankje, wie wil dat nu niet? Combineer nu onze bedrijfsuitjes met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Arnhem plaats?

Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in het Arnhemse stadscentrum, in een gezellig restaurant of bij jullie op kantoor; het bedrijfsuitje vindt plaats op locatie naar keuze. Onze Uitjesbazen hebben overal een oplossing voor. De verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Beter wordt het niet. 😉

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in Arnhem boeken?

Nodig zoveel mensen uit als je wil! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Dit spreken we natuurlijk van tevoren met jullie af, zodat alles naar wens is en jullie niet voor verrassingen komen te staan.

3. Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken in Arnhem?

De keuze is reuze. Zowel online als op locatie. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een compleet overzicht. Een bedrijfsuitje op maat speciaal voor jullie kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Gewoon kletsen vinden we ook erg leuk. Dus bel vooral!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Arnhem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Arnhem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Arnhem

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Arnhem!

Offerte aanvragen 0413-302773