fbpx

Bedrijfsuitje Arnhem

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Arnhem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Arnhem

Een bedrijfsuitje in Arnhem

Een mooi bedrijfsuitje met je collega’s in Arnhem. In de hoofdstad van Gelderland is veel te beleven. Wil je de stad verkennen? Dan biedt Escape the City uitdagende opdrachten om alle hot-spots van de stad op een unieke manier te ervaren. Liever een bedrijfsuitje op locatie naar keuze? Bijvoorbeeld in een populair restaurant? Een Pubquiz biedt de uitgelezen mogelijkheid om het op te nemen tegen je collega’s. Uiteraard is een bedrijfsuitje bij jullie op kantoor ook mogelijk. Zo wordt jullie kantoorruimte opgebouwd tot een heuse escape game bij onze Escape Room op locatie. Kortom: keuze genoeg. Boek daarom snel je bedrijfsuitje in Arnhem bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Actieve bedrijfsuitjes in Arnhem

Er is keuze genoeg. Dus we snappen het als je er even niet uit komt. Daarom hebben we hier een paar bedrijfsuitjes uitgelicht, zodat jullie niet verder hoeven te zoeken.

In Arnhem is er altijd wel iets leuks te beleven. De stad barst van de energie. En daar zijn wij bij Uitjesbazen ook niet vies van. Zo kun je bij ons toffe stadsspellen boeken om Arnhem te ontdekken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Crazy 88 of Wie is de Rat. Heb je al een locatie in je gedachten? Zoals een restaurant of een horecagelegenheid. Dan zijn de Foute Bingoshow en het Moorddiner échte aanraders. Lekke puzzelen onder het genot van een hapje of een drankje, wie wil dat nu niet? Combineer nu onze bedrijfsuitjes met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Arnhem met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Arnhem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

In arnhem beleven we dé leukste bedrijfsuitjes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Arnhem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Arnhem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Arnhem

Impressie bedrijfsuitje in Arnhem

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal een lekker Arnhems grofje bij de bakker, pak een kop koffie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Arnhem!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Arnhem!

Offerte aanvragen 0413-302773