fbpx

Dinerspellen

Op zoek naar een bijzonder en spannend diner? Wij bieden dé perfecte combinatie van lekker eten en een interactieve activiteit. Ontdek ons aanbod aan verschillende originele dinerspellen. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd.

Image

3 smakelijke dinerspellen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Dinerspellen

Dinerspellen voor ieder gezelschap

Zeg maar dag tegen die saaie etentjes. Beleef één van onze zelfgemaakte dinerspellen. Jullie worden volledig ontzorgd met een van onze originele teambuilding activiteiten in combinatie met een diner. Liever voor het spel dineren, er na of zelfs tijdens het diner? Dit is allemaal mogelijk. Overleg van te voren wat voor jullie het beste uitkomt. Zo bieden wij jullie een diner zoals je die nog nooit hebt ervaren. 😉

Graag met een grote groep gezellig tafelen? Liever met een kleinere groep? Voor ons geen probleem. Wij bieden onze dinerspellen van 15 tot 2.500 personen. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Zin om je hersens te laten kraken?

 

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een dinerspel?

Tijdens een dinerspel gaan jullie onder het genot van en hapje en drankje de strijd met elkaar aan. Kies jouw favoriete teamuitje in combinatie met een diner. Wanneer je het spel wil spelen, is volledig aan jullie. Dit kan voor, na of tijdens het eten.

2. Zijn de dinerspellen inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de prijs.

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

3. Wat kost een dinerspel?

De prijs voor de dinerspellen is vanaf €29,50 (exclusief btw). Eten en drinken zit hierbij niet inbegrepen. Deze prijs is dus alleen voor de activiteit die jullie willen spelen.

4. Kan ik thuis een dinerspel organiseren?

Graag een dinerspel in een kasteel? Liever in een restaurant of toch lekker makkelijk bij jou thuis? Uitjesbazen staat paraat om naar jouw (eigen) gewenste locatie te komen. Van Eindhoven tot Rotterdam tot Utrecht en verder. Wij reizen door heel Nederland en België om jou en jouw groep een perfecte avond te bezorgen.

5. Hoelang duren de dinerspellen?

De dinerspellen duren ongeveer 3,5 uur. Dit is op ieder tijdstip mogelijk. Wanneer je wil beginnen met het spel, ligt volledig bij jullie. Dit kan voor, na of tijdens het eten. Dit kunnen we van te voren bespreken.

6. Hoe gaat de voorbereiding van een dinerspel in z'n werk?

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het dinerspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden. Daarna kan de gezellige avond beginnen. Wat jullie doen? Zitten, eten en genieten.

Reviews van Uitjesbazen

Bekijk deze unieke reviews, dan weet je het wel. 😉

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Diner
Dinerspel Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

”Vorige week heb ik met mijn collega’s het moorddiner gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Jesse Blijleven
20 personen
Moorddiner op locatie
Dinerspel Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Dinerspel Dordrecht

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Het was gisteren harstikke goed gegaan en we hebben allemaal lol gehad met het Moordspel. Bedankt voor Lindsay voor haar uitleg/hulp en ook dat ze het in het Engels deed, heel goed.”

Syngenta
Julian Campfens
23 personen
Moorddiner op locatie
Dinerspel Alkmaar

Bedrijfsuitje Zeewolde - Syngenta | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie dinerspel!

Je boekt onze dinerspellen altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie diner game.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in dinerspellen.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie dinerspel!

Offerte aanvragen 0413-302773