Uitje aanvragen
4 smakelijke dinerspellen
4 smakelijke dinerspellen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit tijdens het diner

Met onze dinerspellen is géén etentje meer hetzelfde. Wil je een activiteit voor, tijdens of na het diner spelen? Hieronder vind je 4 dinerspellen die wij hiervoor aanraden. Los bijvoorbeeld een bloedstollende moordzaak op tijdens het Moorddiner of ervaar een heuse escape room aan tafel gedurende het Escape Diner. Wat jullie wensen ook zijn, wij verzorgen altijd het gewenste dinerspel op locatie naar keuze.

Dinerspellen vol smakelijke elementen

Onze dinerspellen zijn doordacht uitgewerkt vol smakelijke elementen. Creativiteit, enthousiasme en teambuilding staan hierbij centraal. Het gehele diner stemmen wij volledig in samenspraak af, zodat jullie een onvergetelijk moment aan tafel verkrijgen. Belangrijk om te vermelden: in principe kunnen wij al onze activiteiten organiseren in combinatie met een hapje en een drankje. Wel raden wij de bovenstaande toppers hiervoor aan. Wil je liever een andere activiteit voor, tijdens of na het diner spelen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met jullie mee.

Zitten, eten en genieten

Van Eindhoven tot Utrecht en van Breda tot Groningen. Wij organiseren onze dinerspellen altijd op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Onze spelleiders zullen ruim op tijd aanwezig zijn om alles voor de activiteit klaar te zetten. Wat jullie doen? Zitten, eten en genieten. Onze tip? Kies voor een van onze partners/samenwerkingen. Dan ben je verzekerd van de perfecte locatie voor jullie dinerspel.

Dinerspellen | Categorie | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! “Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
Tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving. ”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.” Jessy Cramers Utrecht – 36 personen VR Diner
Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf. ”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.” Mirjam Dalenberg Amsterdam – 16 personen Escape Diner
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Veelgestelde vragen

Een dinerspel is een game die naadloos wordt gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Ofwel: een activiteit die je speelt voor, tijdens of na het diner.

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij in heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Wil je graag een dinerspel spelen in een kasteel? Liever in een restaurant of toch lekker makkelijk bij jou thuis? Uitjesbazen staat paraat om naar jouw (eigen) gewenste locatie te komen. Van Eindhoven tot Rotterdam tot Utrecht en verder. Wij reizen door heel Nederland en België om jou en jouw groep een perfecte avond te bezorgen.

Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen. Zo is het mogelijk om een dinerspel te starten rond de lunch, richting het diner of zelfs na het diner. Onze diner games kunnen dan ook geboekt worden voor, tijdens of na een lunch, diner of borrel.

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het dinerspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden. Daarna kan de gezellige avond beginnen. Wat jullie doen? Zitteneten en genieten.

Haal alles uit jullie dinerspel

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie dinerspel. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Heb je bijvoorbeeld nog geen passende locatie gevonden voor jullie uitje? En wil je hiervoor passend advies? Bekijk op je gemak onze samenwerkingen met talloze horeca– en eventlocaties. Succes gegarandeerd bij deze prachtige locaties. Heb je al een horecagelegenheid gereserveerd en zoek je alleen nog een passend uitje ter invulling van jullie ochtend, middag en/of avond? Wat jullie wensen ook zijn, samen stemmen we het gewenste bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel direct met Shanna, specialist in dinerspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander type uitje?

Voor de kroon op jullie dinerspel!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!