Slider

Escape Dinner

Een escape room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel. In teams ga je de strijd aan tegen de klok én tegen elkaar. En ondertussen kun je ook nog eens genieten van een heerlijk diner. Samenwerking zorgt er voor dat jullie het eerste weten te ontsnappen tijdens deze variant van de escape room aan tafel.

  • Escaperoom die relaxed en zittend is te spelen.
  • Let op: jullie krijgen wel genoeg zweetdruppels..;-)
  • Niet zomaar puzzels, maar echt goede, uitdagende, gevarieerde games
  • Voor, tijdens of na een diner te spelen
  • Leuk voor iedere leeftijd en elke doelgroep

Meer informatie over dit uitje

Escape room aan tafel

Vooraf hebben we samen al alles afgestemd over de activiteit en de locatie waar jullie het diner gaan spelen. Onze spelleiding staat jullie al op te wachten op de locatie waar jullie een heerlijke en spannende avond tegemoet gaan. Wij proberen het spel en het eten altijd zoveel mogelijk te scheiden. Dus jullie spelen het spel voor of na het diner of lekker tussen de gangen door. Zo kunnen jullie je op beide 100% concentreren, wat wel zo handig is. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan de strijd écht los barsten.

Escape dinner – the winner

Laat jullie hersens kraken en los de meest uiteenlopende raadsels, puzzels en codes op. De oplossing leidt jullie steeds naar de volgende kluis. Samenwerken en voor blijven op de andere teams, jullie tegenstanders, is belangrijk. Er kunnen tijdens het spel ook hints verdiend worden om jullie weer op de goede weg te helpen, mochten jullie vastlopen. Het belangrijkste is in ieder geval: wie ontsnapt er als eerste en wint dit Escape Dinner? De trofee staat op het snelste team te wachten!


 “We verstoppen niks in jullie eten, maar verder zal iedereen super alert moeten zijn tijdens dit diner☺!” aldus Uitjesbaas Lenny.


Lunch – Diner – Borrel

Het escape dinner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende cateringmogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

 

Laat jezelf eens lekker gaan!

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.