Uitje aanvragen
Combinatie diner en activiteit
Combinatie diner en activiteit
Het spannendste dinerspel aan tafel
Het spannendste dinerspel aan tafel
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Een escape room en eten

Bij het Escape Diner zijn dé meest uitdagende elementen uit een escape room gestopt in een grote mysterieuze box. In teams gaan jullie aan de slag om deze escape box op te lossen.

Ondertussen genieten jullie van een heerlijk arrangement met diner. Dé perfecte combinatie als je het aan ons vraagt. Boek snel het Escape Diner en ervaar dé ultieme escape room aan tafel!

Bekijk onze trailer

Een overheerlijke escape room aan tafel

Er staat een smakelijke verrassing op jullie te wachten. Een mysterieuze escape box komt tevoorschijn. Een raadselachtig filmpje wordt aan jullie getoond. The Mask heeft het op jullie voorzien. Aan jullie de taak om alle raadsels en puzzels op te lossen. Lukt het jullie om de escape box op tijd te ontmantelen?

De tijd begint te tikken. 90 minuten op de klok. De escape box blijkt een tikkende tijdbom te zijn. Gelukkig heeft The Mask cryptische hints om jullie door het spel heen te loodsen.

Overleven jullie het diner?

Laat jullie hersens kraken en los de meest uiteenlopende raadsels en puzzels op. Samenwerking, concentratie en teambuilding zijn vereist om de creatie van The Mask op tijd te stoppen. Hopelijk kunnen jullie de druk aan en komt het Escape Diner niet te zwaar bij jullie op de maag te liggen. 😉

  • Dé perfecte combinatie van een escape room en eten.
  • Voor, tijdens of na het diner te spelen.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Strijd tegen andere teams om als eerste The Mask te verslaan.
  • Inclusief enthousiaste begeleiding, een tikkende escape box en smaakvolle escape games.
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.
Escape the Bomb - Escape Box | Uitjesbazen

Reviews van het Escape Diner

We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf. ”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.” Mirjam Dalenberg Amsterdam – 16 personen Escape Diner
Iedereen was enthousiast over de puzzels. ”Het was een groot succes en iedereen was enthousiast over de puzzels. Voor sommige wat te moeilijk voor andere juist moeilijk genoeg, niemand vond het te gemakkelijk alleszins. 😉” Erwin Lauwerysen Breda – 38 personen Escape Diner

Veelgestelde vragen

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Natuurlijk. Je speelt het Escape Diner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan bij één van onze partners zijn, maar ook een zelfgekozen horecagelegenheid of eventlocatie.

Vooraf is alles goed afgestemd omtrent de activiteit en de locatie waar jullie het Escape Diner gaan spelen. Op de dag zelf worden jullie opgewacht door onze Uitjesbaas voor een overheerlijke avond. Een avond die, zoals de naam al doet vermoeden, in het teken staat van ontsnappen.

Wij proberen het spel en het eten altijd zo goed mogelijk gescheiden te houden. Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider daarom bij jullie aanschuiven. Zo kunnen jullie jezelf 100% concentreren op zowel het spel als het eten. Wel zo handig met een hongerige Mask die het op jullie gemunt heeft. 😉

Haal alles uit jullie Escape Diner

Je bent eruit. Het wordt het Escape Diner, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld het Escape Diner personaliseren? The Mask is de moeilijkste niet. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Guus, specialist in dinerspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander dinerspel?

Altijd het perfecte recept voor jullie activiteit.

Al hongerig naar een explosieve uitdaging?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen