Escape Diner

Eindelijk eens een escape room waarbij je mag blijven zitten, eten en drinken.

Escape Diner

De meest uitdagende elementen uit een escape room, samengevoegd in een grote mysterieuze box. In teams gaan jullie aan de slag. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk diner. Perfecte combinatie als je het ons vraagt!

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Escape Diner, wat is dat?

Een escape room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel. In teams ga je de strijd aan tegen de klok én tegen elkaar. En ondertussen kun je ook nog eens genieten van een heerlijk diner. Samenwerking zorgt ervoor dat jullie het eerste weten te ontsnappen uit deze escape room aan tafel. Wij hebben de escape games uit de escape room gehaald. Zoeken naar deze games hoeft dus niet, deze liggen bij jullie op tafel!

Voordelen Escape Diner teamuitje

  • Escape room die relaxed en zittend is te spelen.
  • Let op: jullie krijgen wel genoeg zweetdruppels..;-)
  • Niet zomaar puzzels, maar echt uitdagende en gevarieerde games
  • Voor, tijdens of na een diner te spelen
  • Tijdens een 3-gangen menu in een restaurant naar keuze

Escape Diner bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we samen al alles afgestemd omtrent de activiteit en de locatie waar jullie het Escape Diner gaan spelen. Jullie worden opgewacht op de locatie waar jullie een heerlijke en spannende avond tegemoet gaan. Wij proberen het spel en het eten altijd zoveel mogelijk te scheiden. Dus jullie spelen het spel voor of na het diner of lekker tussen de gangen door. Zo kunnen jullie je op beide 100% concentreren, wat wel zo handig is. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan de strijd écht los barsten. Klinkt goed toch, zo’n Escape Diner bedrijfsuitje of Escape Diner teamuitje?

Nog meer informatie over het Escape Diner

Escape diner - De Winnaar

Laat jullie hersens kraken en los de meest uiteenlopende raadsels, puzzels en codes op. De oplossing leidt jullie steeds naar de volgende kluis. Samenwerken en voor blijven op de andere teams, jullie tegenstanders, is belangrijk. Er kunnen tijdens het spel ook hints verdiend worden om jullie weer op de goede weg te helpen, mochten jullie vastlopen. Het belangrijkste is in ieder geval: wie ontsnapt er als eerste en wint dit Escape Diner? De trofee staat op het snelste team te wachten!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Het Escape Diner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende catering mogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachten of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.