fbpx

Escape Diner

Het Escape Diner combineert een spannende Escape Room met eten. Er staat namelijk een overheerlijke verrassing op tafel te wachten. Wij zijn benieuwd of jullie over dé juiste ingrediënten beschikken om het Escape Diner te overleven…

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Combinatie diner en activiteit

Image

Hét spannendste dinerspel aan tafel

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape Diner

Een Escape Room en eten

Bij het Escape Diner zijn dé meest uitdagende elementen uit een Escape Room gestopt in een grote mysterieuze box. In teams gaan jullie aan de slag om deze Escape Box op te lossen.

Ondertussen genieten jullie van een heerlijk arrangement met diner. Dé perfecte combinatie als je het aan ons vraagt. Boek daarom snel het Escape Diner en ervaar dé ultieme Escape Room aan tafel!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is het Escape Diner inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

2. Is het ook mogelijk om zelf een locatie te regelen voor het Escape Diner?

Natuurlijk. Je speelt het Escape Diner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan bij één van onze partners zijn, maar ook een zelfgekozen horecagelegenheid of eventlocatie.

3. Hoe gaat de voorbereiding van het Escape Diner in z’n werk?

Vooraf is alles goed afgestemd omtrent de activiteit en de locatie waar jullie het Escape Diner gaan spelen. Op de dag zelf worden jullie opgewacht door onze Uitjesbaas voor een overheerlijke avond. Een avond die, zoals de naam al doet vermoeden, in het teken staat van ontsnappen.

Wij proberen het spel en het eten altijd zo goed mogelijk gescheiden te houden. Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider daarom bij jullie aanschuiven. Zo kunnen jullie jezelf 100% concentreren op zowel het spel als het eten. Wel zo handig met een hongerige Mask die het op jullie gemunt heeft. 😉

Reviews van het Escape Diner

The Mask heeft een overheerlijke verrassing voor jullie op tafel gezet…

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.”

Lumicks
Mirjam Dalenberg
16 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Lumicks | Uitjesbazen

”Het was een groot succes en iedereen was enthousiast over de puzzels. Voor sommige wat te moeilijk voor andere juist moeilijk genoeg, niemand vond het te gemakkelijk alleszins. 😉”

UCB Pharma B.V.
Erwin Lauwerysen
38 personen
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - UBC Pharma | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Je boekt het Escape Diner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Diner!

Offerte aanvragen 0413-302773