Escape diner

Combineer een spannende escape room met heerlijk eten bij het escape diner. Eindelijk eens een uitdagende game waarbij je mag blijven zitten, eten Γ©n drinken πŸ˜‰

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home Β» Uitjes Β» Escape diner

Een escape room met diner

Bij het escape diner zijn dΓ© meest uitdagende elementen uit een escape room samengevoegd in een grote mysterieuze box. In teams gaan jullie aan de slag. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk diner. Perfecte combinatie als je het ons vraagt. Boek daarom snel bij Uitjesbazen, dΓ© nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes Γ©n personeelsuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Ideaal als bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we samen al alles afgestemd omtrent de activiteit en de locatie waar jullie het escape diner gaan spelen. Jullie worden opgewacht op de locatie waar jullie een heerlijke en spannende avond tegemoet gaan. Wij proberen het spel en het eten altijd zoveel mogelijk te scheiden. Dus jullie spelen het spel voor, tussen de gangen door of na het diner. Zo kunnen jullie je op beide 100% concentreren, wat wel zo handig is. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan de strijd Γ©cht los barsten. Klinkt goed, toch?

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe win je het escape diner?

Laat jullie hersens kraken en los de meest uiteenlopende raadsels, puzzels en codes op. De oplossing leidt jullie steeds naar de volgende kluis. Samenwerken en voorblijven op de andere teams, jullie tegenstanders, is belangrijk. Er kunnen tijdens het spel ook hints verdiend worden om jullie weer op de goede weg te helpen, mochten jullie vastlopen. Het belangrijkste is in ieder geval: wie ontsnapt er als eerste en wint dit escape diner? De trofee staat op het snelste team te wachten!

Wanneer kan het plaatsvinden?

Het escape diner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende catering mogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachten of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvrage0413-302773