fbpx

Escape Diner

Het Escape Diner combineert een spannende Escape Room met eten. Er staat namelijk een overheerlijke verrassing op tafel te wachten. Wij zijn benieuwd of jullie over dé juiste ingrediënten beschikken om het Escape Diner te overleven..

Image

Combinatie Escape Room met Diner

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape Diner

Een Escape Room met diner

Bij het Escape Diner zijn dé meest uitdagende elementen uit een Escape Room gestopt in een grote mysterieuze box. In teams gaan jullie aan de slag om deze Escape Box op te lossen. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk arrangement met diner. Dé perfecte combinatie als je het aan ons vraagt. Boek daarom direct het Escape Diner bij Uitjesbazen en ervaar dé escape game sensatie van dit moment aan tafel!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf is alles goed afgestemd omtrent de activiteit en de locatie waar jullie het Escape Diner gaan spelen. Op de locatie zelf worden jullie opgewacht door onze Uitjesbazen voor een overheerlijke avond. Wij proberen het spel en het eten altijd zoveel mogelijk te scheiden. Jullie spelen het spel dus voor, tussen de gangen door of na het diner. Zo kunnen jullie jezelf op beide 100% concentreren, wat wel zo handig is. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan de strijd écht losbarsten..

De tijd begint te tikken. 90 minuten op de klok. Gelukkig heeft The Mask cryptische hints om jullie door het spel heen te loodsen. Of juist niet? Creaties van de grote meesters, Griekse mythologische wezens.. The Mask heeft een waar kunstwerk gemaakt. Hopelijk kunnen jullie de druk aan en komt het Escape Diner niet te zwaar bij jullie op de maag te liggen! 😉

Recensies Escape Diner

The Mask heeft een overheerlijke verrassing voor jullie op tafel gezet..

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.”

Lumicks
Mirjam Dalenberg
16 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Het was een groot succes en iedereen was enthousiast over de puzzels. Voor sommige wat te moeilijk voor andere juist moeilijk genoeg, niemand vond het te gemakkelijk alleszins. 😉”

UCB Pharma B.V.
Erwin Lauwerysen
38 personen
Bedrijfsuitje Breda

Image

Onze tip:

Je boekt het Escape Diner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN TIM, DÉ SPECIALIST IN ESCAPE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Diner!

Offerte aanvragen0413-302773