fbpx

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Leeuwarden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Leeuwarden

Een knallend personeelsfeest in Leeuwarden

Als hoofdstad van Friesland biedt Leeuwarden tal van mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje. Ga los in het noorden van Nederland en speel (te) gekke opdrachten in groepsverband met Crazy 88. Ideaal om uit de comfortzone te komen en collega’s beter te leren kennen. Samen maken we er een knallend personeelsfeest van.

Een passend uitje voor ieder gezelschap

Crazy 88 is een uitdagend stadsspel en wordt veel geboekt als bedrijfsuitje in Leeuwarden. Dat begrijpen we maar al te goed. Teambuilding en vermaak staan voorop, terwijl je tegelijkertijd jouw gezelschap beter leert kennen. Toch kan het zijn dat jullie liever voor een andere activiteit kiezen. Laten we hieronder een klein voorzetje van mogelijke uitjes geven. Zo verzorgen wij onze bedrijfsuitjes ook op locatie naar keuze. Overal in Leeuwarden.

Geef je ogen en maag de kost in het Moorddiner. Lukt het jullie om Case Blüdhaven te ontrafelen voordat het toetje geserveerd wordt? Laat heel Leeuwarden brullen als een leeuw in Gek op Holland; een spectaculaire quiz over ons kleine kikkerlandje. Van Escape Rooms tot VR Workshops en van dinerspellen tot stadsspellen. Wat je ook wenst, voor ieder gezelschap bieden wij een passend uitje!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773