Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een knallend personeelsfeest in Leeuwarden

Als hoofdstad van Friesland biedt Leeuwarden tal van mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje. Ga los in het noorden van Nederland en speel (te) gekke opdrachten in groepsverband met Crazy 88. Ideaal om uit de comfortzone te komen en collega’s beter te leren kennen. Samen maken we er een knallend personeelsfeest van.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Leeuwarden.

Een passend uitje voor ieder gezelschap

Crazy 88 is een uitdagend stadsspel en wordt veel geboekt als bedrijfsuitje in Leeuwarden. Dat begrijpen we maar al te goed. Teambuilding en vermaak staan voorop, terwijl je tegelijkertijd jouw gezelschap beter leert kennen. Toch kan het zijn dat jullie liever voor een andere activiteit kiezen. Laten we hieronder een klein voorzetje van mogelijke uitjes geven. Zo verzorgen wij onze bedrijfsuitjes ook op locatie naar keuze. Overal in Leeuwarden.

Breed aanbod aan unieke uitjes

Geef je ogen en maag de kost in het Moorddiner. Lukt het jullie om Case Blüdhaven te ontrafelen voordat het toetje geserveerd wordt? Laat heel Leeuwarden brullen als een leeuw in Gek op Holland; een spectaculaire quiz over ons kleine kikkerlandje. Van escape rooms tot VR workshops en van dinerspellen tot stadsspellen. Wat je ook wenst, voor ieder gezelschap bieden wij een passend uitje!

Leeuwarden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Leeuwarden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Leeuwarden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Leeuwarden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!