fbpx

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Leeuwarden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Leeuwarden

Een leuk bedrijfsuitje in Leeuwarden

Wil jij een bedrijfsuitje organiseren in het mooie Leeuwarden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al méér dan 10 jaar dé expert in het organiseren van leuke bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s. Je hebt keuze uit een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Dus voor ieder wat wils. Kijk gerust even rond. Zie jij iets wat je leuk lijkt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Beleef dé mooiste tijd met je collega’s

Leeuwarden is uitermate geschikt voor één van onze bedrijfsuitjes. Wat dacht je van een stadsspel in het centrum van de Leeuwarden? Met Wie is de Rat of Escape the City verken je Leeuwarden op een unieke manier met je collega’s. Ook bieden we bedrijfsuitjes op locatie. Denk hierbij aan een restaurant, de kroeg of bij jullie op kantoor. We hebben bijvoorbeeld een gave Foute Bingoshow, waarbij lachen en gieren garant staan. Krijgen jullie niet genoeg van competitieve spellen? Dan kun je denken aan een Pubquiz of de Gek op Holland Quiz. Toch liever spanning en strijd tijdens een bedrijfsuitje? Kies dan voor een van onze escape games!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Leeuwarden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat is ons motto! En daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus alle afdelingen van je bedrijf op om mee te doen!

2. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige activiteiten worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow of de Gek op Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt. ;-).

Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

3. Kunnen teambuilding uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Leeuwarden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Leeuwarden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Leeuwarden

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773