fbpx

Bedrijfsuitje Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Nijmegen

Leuke bedrijfsuitjes in Nijmegen

Op zoek naar een unieke invulling voor een bedrijfsuitje waar je elkaar nog eens écht op een andere manier leert kennen? Uitjesbazen heeft hét. En nu hebben we het ook in Nijmegen. Laat je dus vooral niet tegenhouden! Ga met collega’s op pad en struin door de straten van Nijmegen tijdens een bedrijfsuitje. Verken samen de Grote Markt, de Stevenskerk, het Kronenburgerpark en de Waalkade. Maar alleen wandelen zou natuurlijk saai zijn. Ga de uitdaging aan tijdens een tof stadsspel of kom samen in een Nijmeegs café voor een gezellige tijd. Niks is teveel of te groot. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Nijmegen: Wie is de Rat, Crazy 88 City game en de Foute Bingoshow!

Unieke tijden beleven in Nijmegen

Nijmegen is hip. Het is de oudste stad van Nederland. Het barst er van de jonge energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Nijmegen kunt spelen. Wat dacht je van Crazy 88 of Wie is de Rat? Ideaal om de stad beter te leren kennen. Of kies je een bedrijfsuitje in een Nijmeegse horecagelegenheid, zoals het Moorddiner of de Foute bingoshow.

Een bedrijfsuitje kan natuurlijk ook gewoon bij jullie op kantoor worden gehouden. Echte aanraders zijn de Escape Room op locatie of Full Virtual Reality Experience. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Nijmegen. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

De nijmegenaren houden van onze bedrijfsuitjes!

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Nijmegen

Impressie bedrijfsuitje in Nijmegen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak er een lekker Nijmegenaartje bij, maak een kop gladius koffie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Nijmegen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Nijmegen!

Offerte aanvragen0413-302773