Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een uniek bedrijfsuitje in Nijmegen

Op zoek naar een unieke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen? Uitjesbazen heeft hét. En jullie gaan hét beleven. Een saaie kookworkshop of bowlen? Nee, je kiest natuurlijk voor een leuke groepsactiviteit. Ervaar een explosieve virtual reality ervaring in onze VR Workshop, kies met het Moorddiner voor een bedrijfsuitje met eten of speel een spannende escape room op locatie naar keuze in De Maffia Gijzeling. Indoor of outdoor. Voor iedere wens bieden wij wat wils. Samen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Nijmegen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Nijmegen.

Escape the City of een escape room

Escape the City staat op het menu voor jullie bedrijfsfeest. Een bloedstollend groepsuitje vol mysterie en onverwachte wendingen. Er zijn 10 moorden gepleegd door 1 dader. 10 plaatsen delict moeten door jullie bezocht worden. Open de escape koffer en analyseer het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader op te pakken in Escape the City? Nijmegen heeft jullie hulp dringend nodig!

Escape game op locatie

Uiteraard hoef je niet voor een stadsspel te gaan. Hebben jullie een zaaltje in een horecagelegenheid ter beschikking? Een ruimte op kantoor? The Mask is voor niemand bang en gaat graag het gevecht met jullie aan in Nijmegen. Op locatie naar keuze. Zijn jullie klaar voor een explosieve verrassing in de vorm van een escape box? Wij in ieder geval wel. 😉

Nijmegen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Nijmegen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Nijmegen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie
We kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. “Afgelopen zondag hebben wij de Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!” Danni van Koolwijk Nijmegen – 18 personen Crazy 88 Deluxe
Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag! “Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!” Jessica Ekkers Nijmegen – 9 personen Wie is de Rat?
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Nijmegen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Nijmegen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Nijmegen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Nijmegen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!