fbpx

Bedrijfsuitje Nijmegen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Nijmegen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Nijmegen

Een uniek bedrijfsuitje in Nijmegen

Op zoek naar een unieke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen? Uitjesbazen heeft hét. En jullie gaan hét beleven. Een saaie kookworkshop of bowlen? Nee, je kiest natuurlijk voor een leuke groepsactiviteit. Ervaar een explosieve Virtual Reality ervaring in onze VR Workshop, kies met het Moorddiner voor een bedrijfsuitje met eten of speel een spannende Escape Room op locatie naar keuze in De Maffia Gijzeling. Indoor of outdoor. Voor iedere wens bieden wij wat wils. Samen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Nijmegen.

Escape the City of een Escape Room

Escape the City staat op het menu voor jullie bedrijfsfeest. Een bloedstollend groepsuitje vol mysterie en onverwachte wendingen. Er zijn 10 moorden gepleegd door 1 dader. 10 plaatsen delict moeten door jullie bezocht worden. Open de escape koffer en analyseer het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader op te pakken in Escape the City? Nijmegen heeft jullie hulp dringend nodig!

Uiteraard hoef je niet voor een stadsspel te gaan. Hebben jullie een zaaltje in een horecagelegenheid ter beschikking? Een ruimte op kantoor? The Mask is voor niemand bang en gaat graag het gevecht met jullie aan in Nijmegen. Op locatie naar keuze. Zijn jullie klaar voor een explosieve verrassing in de vorm van een Escape Box? Wij in ieder geval wel. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Afgelopen zondag hebben wij de crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!

Fundustry Nijmegen
Danni van Koolwijk
18 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

“Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!”

Achmea
Jessica Ekkers
9 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Utrecht - Achmea | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Menzis | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Nijmegen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773