fbpx

Bedrijfsuitje Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Nijmegen

Leuke bedrijfsuitjes in Nijmegen

Op zoek naar een unieke invulling voor een bedrijfsuitje waar je elkaar nog eens écht op een andere manier leert kennen? Uitjesbazen heeft hét. En nu hebben we het ook in Nijmegen. Laat je dus vooral niet tegenhouden! Ga met collega’s op pad en struin door de straten van Nijmegen tijdens een bedrijfsuitje. Verken samen de Grote Markt, de Stevenskerk, het Kronenburgerpark en de Waalkade. Maar alleen wandelen zou natuurlijk saai zijn. Ga de uitdaging aan tijdens een tof stadsspel of kom samen in een Nijmeegs café voor een gezellige tijd. Niks is teveel of te groot. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Nijmegen: Wie is de Rat, Crazy 88 City game en de Foute Bingoshow!

Unieke tijden beleven in Nijmegen

Nijmegen is hip. Het is de oudste stad van Nederland. Het barst er van de jonge energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Nijmegen kunt spelen. Wat dacht je van Crazy 88 of Wie is de Rat? Ideaal om de stad beter te leren kennen. Of kies je een bedrijfsuitje in een Nijmeegse horecagelegenheid, zoals het Moorddiner of de Foute bingoshow.

Een bedrijfsuitje kan natuurlijk ook gewoon bij jullie op kantoor worden gehouden. Echte aanraders zijn de Escape Room op locatie of Full Virtual Reality Experience. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Nijmegen. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Nijmegen plaats?

Dat is geheel aan jullie!

Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in het stadscentrum, in een gezellig café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Beter wordt het niet. 😉

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere teams. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en je niet voor verrassingen komt te staan.

3. Welke activiteiten kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Nijmegen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Gewoon kletsen vinden we ook erg leuk. Dus bel vooral!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Nijmegen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Nijmegen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Nijmegen!

Offerte aanvragen0413-302773