fbpx

VR Workshop

Met de VR Workshop maken jullie kennis met Virtual Reality. Verschillende Virtual Reality Experiences nemen je mee naar een compleet nieuwe wereld. Are you ready for VR?

 

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

VR Workshop op maat

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie

Home » Uitjes » VR Workshop

Virtual Reality Workshop

Zet die VR bril maar op en laat jezelf volledig onderdompelen in de wereld van Virtual Reality. Verschillende Virtual Reality Experiences vliegen op je af tijdens de VR Workshop. Weet jij koel te blijven tijdens het beklimmen van een berg? Overwin jij jouw angst voor hoogtevrees in de Plank Experience? Durf jij het gevecht met lichtzwaarden aan te gaan in Beat Saber? Ervaar verschillende challenges en ontdek Virtual Reality als nooit tevoren in de VR Workshop!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Wat houdt de VR Workshop precies in?

De VR Workshop biedt alle ingrediënten om kennis te maken met Virtual Reality. Diverse VR Experiences zorgen ervoor dat je verschillende games speelt tijdens het uitje. Het aanbod is zeer breed, er zit dus voor ieder wat leuks bij!

2. Krijgt iedereen bij de VR Workshop een bril?

Per console bieden wij één VR bril aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, hoe meer consoles en dat betekent weer meer VR brillen!

3. OP WELKE DATUM EN TIJD KAN IK DIT BEDRIJFSUITJE BOEKEN?

We kunnen de VR Workshop op iedere datum en tijdstip naar keuze organiseren. Vraag middels een vrijblijvende offerte naar de beschikbaarheid.

Recensies VR Workshop

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
Virtual Reality uitje

Image

Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
Virtual Reality uitje

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
Virtual Reality uitje

Image

Voor dé kroon op jullie VR Workshop!

Offerte aanvragen0413-302773