fbpx

VR Teambuilding

VR Teambuilding is een uniek teamuitje bomvol verrassingen. In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Weten jullie op tijd te ontsnappen van een tikkende Virtual Reality bom?

Image

Een zenuwslopende VR Experience

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Combinatie van VR en teambuilding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » VR Teambuilding

The VR Bomb

In teams van 4 á 5 personen gaan jullie aan de slag. Eén iemand uit het team zet de VR bril op en ziet een VR bom voor zich verschijnen. Terwijl de tijd langzaam wegtikt, heeft de rest een cryptische handleiding in handen om de VR bom te ontmantelen.

Een goede samenwerking is van essentieel belang om de Virtual Reality bom uit te schakelen. Lukt het jullie om rustig te blijven onder de tijdsdruk? Tijdens VR Teambuilding is de spanning al direct vanaf de eerste seconde om te snijden…

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is deze VR Experience wel geschikt voor mijn gezelschap?

Virtual Reality is geschikt voor uiteenlopende gezelschappen. Je kunt het zien als nieuw, modern en verrassend. Wij raden Virtual Reality daarom zeker aan als je op zoek bent naar een originele activiteit. Wel kan Virtual Reality worden ervaren als zeer intens. Dit komt door de VR bril op je neus. Je wordt letterlijk in een “nieuwe wereld” getrokken. VR Teambuilding kent dé perfecte afwisseling hierin. Zo heb je het ene moment de VR bril op, terwijl je het andere moment de instructies uit de handleiding voorleest.

Vraag ons gerust naar meer informatie. Wij leggen graag aan je uit waarom VR Teambuilding hét ideale uitje voor ieder gezelschap is.

2. Is VR Teambuilding als teamuitje wel geschikt om te spelen met grote groepen?

Wij hebben de beschikking over meerdere VR brillen. Hierdoor is VR Teambuilding zeer geschikt voor grote groepen.

Wil je een échte strijd tussen verschillende teams laten ontstaan? Dan moet dit uitje zeker op je lijstje staan!

3. Hoe gaat de voorbereiding van VR Teambuilding in z'n werk?

Ter voorbereiding maken wij jullie ruimte volledig VR-proof. Hierdoor kunnen jullie vrij bewegen in de ruimte. Verder worden de VR brillen klaargezet en spelmaterialen overhandigd. Een korte introductie over Virtual Reality volgt en hoe de bom ontmanteld kan worden. Na de introductie begint de tijd te dringen. De VR bommen moeten immers ontmanteld worden.

Richting het einde van de activiteit hebben we nog een speciale verrassing voor jullie. Maar deze houden we nog even geheim. Wel kunnen we het volgende verklappen: dit belooft teambuilding in de hoogste versnelling te worden!

Reviews van VR Teambuilding

Speel nu zelf dé nieuwste VR ervaring en ervaar dé ultieme teambuilding activiteit!

“Uitjesbazen heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Menzis | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie VR uitje!

Combineer VR Teambuilding met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en Belgiè. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie Virtual Reality uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie VR Teambuilding!

Offerte aanvragen 0413-302773