fbpx

VR Teambuilding

VR Teambuilding zit bomvol verrassingen. Hopelijk zijn jullie niet bang voor een VR bom?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ultieme teambuilding
activiteit

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie

Home » Uitjes » VR Teambuilding

Virtual Reality teambuilding

Een unieke teambuilding game. In teams gaan jullie de strijd aan. Eén iemand uit het team zet de VR bril op en ziet een bom. De rest van het team heeft instructies om de bom te ontmantelen. Een goede samenwerking is van essentieel belang. Wie durft?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

VR Teambuilding als bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daarop erg goed aansluit. Vervolgens komen onze VR-experts op jouw locatie en worden de VR-sets en bommen geïnstalleerd en de spelmaterialen klaargezet.

Wij kunnen er tot wel 50 tegelijk opbouwen, hierdoor is dit uitje zeker geschikt voor grote groepen. Een introductie over Virtual Reality en hoe de bom ontmanteld kan worden volgt. Na de introductie begint de tijd te dringen, want de bommen moeten ontmanteld worden. In totaal duurt de VR Room tussen de 1 en 2 uur. Virtual Reality teambuilding is ook te boeken in combinatie met de VR Workshop, dit is de Full Virtual Reality Experience.

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat houdt Virtual Reality teambuilding in?

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuilding activiteit. De Virtual Reality bril gaat op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face! Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft?

Nou. Dat leggen we je uit. Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit.. Maar wat moeten zij hiermee? Dit is namelijk de handleiding voor de bom, alleen door middel van goede communicatie gaat het lukken om de bommen te ontmantelen. Lukt het jullie om rustig te blijven wanneer jullie onder tijdsdruk staan?

2. Kan ik VR teambuilding combineren met een lunch of diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Virtual Reality experience uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Recensies VR Teambuilding

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
Virtual Reality uitje

Image

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
Virtual Reality uitje

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
Virtual Reality uitje

Image

Voor dé kroon op jullie VR Teambuilding!

Offerte aanvragen0413-302773