VR Teambuilding

Boordevol verrassingen. Hopelijk zijn jullie niet bang voor spinnen?

VR Teambuilding

Een unieke teambuilding game. In teams gaan jullie de strijd aan. Eén iemand uit het team zet de VR bril op en ziet een bom. De rest van het team heeft instructies om de bom te ontmantelen. Een goede samenwerking is van essentieel belang.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

VR teambuilding, wat is dat?

Een Teambuilding en VR? Nou, dat leggen we je uit. De spelers zonder VR bril hebben namelijk de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of neee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!” Ohhh dan het derde draadje! BOEM!! Het bleek het derde gele draadje te zijn. Lezen, geduld, communicatie en stress komen samen in deze VR game! Leuk om te vermelden: iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot. Iedereen speelt dus 10 bommen zonder bril en 5 met bril op de neus. De bommen worden steeds moeilijker, wie lost de meeste bommen op binnen de vastgestelde tijd?!

Voordelen unieke VR Teambuilding

  • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts
  • Als enige in Nederland een ware teambuilding VR experience mogelijk
  • De ideale combinatie tussen Virtual Reality en Teambuilding
  • Een teambuildingsuitje met een moderne twist
  • Een VR Experience met de nieuwste console op VR-gebied
  • Vraag naar het ‘all- in’ pakket en krijg een complete ervaring voor een prikkie

VR Teambuilding bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daarop erg goed aansluit. Vervolgens komen onze VR-experts op jouw locatie en worden de VR-sets en bommen geïnstalleerd en de spelmaterialen klaar gezet. Wij kunnen er tot wel 50 tegelijk opbouwen, hierdoor is dit uitje zeker geschikt voor grote groepen. Een introductie over Virtual Reality en hoe de bom ontmanteld kan worden volgt. Na de introductie begint de tijd te dringen want de bommen moeten ontmanteld worden. In totaal duurt de VR Room tussen de 1 en de 2 uur. De Virtual Teambuilding is ook te boeken in combinatie met de Virtual Experience op Locatie. Klinkt goed toch, zo’n Virtual Reality bedrijfsuitje of Virtual Reality teamuitje?

Nog meer informatie over de Virtual Teambuilding

Teambuilding

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuildingsactiviteit. De Virtual Reality bril gaat op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face! Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft?
Nou. Dat leggen we je uit. Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit.. Maar wat moeten zij hiermee? Dit is namelijk de handleiding voor de bom, alleen doormiddel van goede communicatie gaat het lukken om de bommen te ontmantelen. Lukt het jullie om rustig te blijven wanneer jullie onder tijdsdruk staan?

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie virtual reality ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.