fbpx

VR Teambuilding

VR Teambuilding zit bomvol verrassingen. Hopelijk zijn jullie niet bang voor een Virtual Reality bom!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé ultieme teambuilding activiteit

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » VR Teambuilding

Virtual Reality Teambuilding

Een unieke teambuilding game. In teams gaan jullie de strijd aan. Eén iemand uit het team zet de VR bril op en ziet een bom. De rest van het team heeft instructies om de bom te ontmantelen. Een goede samenwerking is van essentieel belang. Wie durft?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Op locatie naar keuze wordt een ruimte volledig VR proof gemaakt. De VR-sets worden klaargezet. Spelmaterialen worden overhandigd. Een introductie over Virtual Reality en hoe de bom ontmanteld kan worden volgt. Na de introductie begint de tijd te dringen, want de bommen moeten ontmanteld worden.

De Virtual Reality bril gaat op. Er verschijnt een zeer gecompliceerde bom. Maar wat nu? Nou. Dat leggen we graag voor je uit. Jouw teamgenoten hebben een uitgebreide gebruikshandleiding voor zich. Om de VR bommen te ontmantelen, is het belangrijk om goed samen te werken. Zo moet degene met de VR bril goed omschrijven wat hij of zij ziet. De anderen gaan vervolgens aan de slag met het vinden van de juiste instructies in de handleiding. Lukt het jullie om rustig te blijven wanneer jullie onder tijdsdruk staan?

In totaal duurt VR Teambuilding tussen de 1 en 2 uur. Door meerdere VR brillen en sets is het uitje uitermate geschikt voor grotere groepen. Verder is het ook mogelijk om de VR Teambuilding te boeken in combinatie met de VR Workshop, dit is de Full Virtual Reality Experience.

Recensies VR Teambuilding

Ervaar nu zelf dé nieuwste VR sensatie als teambuilding activiteit.

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Onze tip:

Combineer onze VR Teambuilding met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN RICK, DÉ SPECIALIST IN VIRTUAL REALITY!

Offerte aanvragen0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie VR Teambuilding!

Offerte aanvragen0413-302773