fbpx

Bedrijfsuitje Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zwolle en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zwolle

Uniek bedrijfsuitje in Zwolle

Een bedrijfsuitje in het mooie Zwolle, wie wil dat nou niet? Bij Uitjesbazen ben je hiervoor op de juiste plek. Met een breed scala aan bedrijfsuitjes is er voor elke groep wat wils. Wat dacht je van een actief bedrijfsuitje? Of zijn jullie toch meer toe aan iets relaxed? Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsuitje onvergetelijk wordt in Overijssel. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Zwolle: de Crazy 88 City game, de knotsgekke Foute Bingoshow en natuurlijk het zenuwslopende Moorddiner!

Ongelimiteerd aantal personen

Waarom zou je kiezen voor een bedrijfsuitje van Uitjesbazen? Simpel, wij hebben al onze bedrijfsuitjes zo ingericht dat teambuilding centraal staat. Dit maakt het uitermate geschikt voor grotere groepen. Zo zijn al onze bedrijfsuitjes gemaakt dat er een ongelimiteerd aantal personen mee kan doen. Dat is toch geweldig!?

Roep dus al je collega’s bij elkaar voor dé dag van het jaar! Ga samen op pad door de mooie straten van Zwolle en ontdek het centrum op een unieke manier met Escape the City. Hierbij wordt jullie hulp gevraagd bij het oplossen van een moord die de stad in zijn greep houdt. Liever een bedrijfsuitje met meer onderlinge competitie? Boek dan één van onze quizzen of spelshows, zoals de Pubquiz of de Gek op Holland spelshow. Deze bedrijfsuitjes kunnen op elke locatie geboekt worden. Huur bijvoorbeeld een gezellig café af!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Een aantal leuke recensies vanuit Zwolle!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zwolle

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zwolle

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zwolle

Impressie bedrijfsuitje in Zwolle

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Zwolle!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Zwolle?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773