fbpx

Bedrijfsuitje Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zwolle en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zwolle

Leuk bedrijfsuitje in Zwolle

Een bedrijfsuitje in het mooie Zwolle, wie wil dat nou niet? Bij Uitjesbazen ben je hiervoor op de juiste plek. Met een breed scala aan bedrijfsuitjes is er voor elke groep wat wils. Wat dacht je van een actief bedrijfsuitje? Of zijn jullie toch meer toe aan iets relaxed? Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsuitje onvergetelijk wordt in Overijssel. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Zwolle: de Crazy 88 City game, de knotsgekke Foute Bingoshow en natuurlijk het zenuwslopende Moorddiner!

Ongelimiteerd aantal personen

Waarom zou je kiezen voor een bedrijfsuitje van Uitjesbazen? Simpel, wij hebben al onze bedrijfsuitjes zo ingericht dat teambuilding centraal staat. Dit maakt het uitermate geschikt voor grotere groepen. Zo zijn al onze bedrijfsuitjes gemaakt dat er een ongelimiteerd aantal personen mee kan doen. Dat is toch geweldig!?

Roep dus al je collega’s bij elkaar voor dé dag van het jaar! Ga samen op pad door de mooie straten van Zwolle en ontdek het centrum op een unieke manier met Escape the City. Hierbij wordt jullie hulp gevraagd bij het oplossen van een moord die de stad in zijn greep houdt. Liever een bedrijfsuitje met meer onderlinge competitie? Boek dan één van onze quizzen of spelshows, zoals de Pubquiz of de Gek op Holland spelshow. Deze bedrijfsuitjes kunnen op elke locatie geboekt worden. Huur bijvoorbeeld een gezellig café af!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Zwolle plaats?

Dat is jullie beslissing! Fijn, toch? Het maakt niet uit of jullie een bedrijfsuitje willen in het centrum van Zwolle, een restaurant met een hapje eten of bij jullie op het bedrijf. Bij Uitjesbazen is niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens verloopt.

3. Welke bedrijfsuitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Zwolle?

Er is meer dan genoeg keuze. Misschien wel te veel. Daarom willen we jullie graag helpen om een keuze te maken. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en we zullen jullie helpen. En we houden ook wel van een leuk praatje. Dus bel vooral. 🙂

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zwolle

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zwolle

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zwolle

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773