fbpx

Bedrijfsuitje Zwolle

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zwolle? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zwolle

Een bedrijfsuitje in het mooie Zwolle

Een bedrijfsuitje in het mooie Zwolle, wie wil dat nou niet? Bij Uitjesbazen ben je hiervoor op de juiste plek. Met een breed scala aan bedrijfsuitjes bieden wij voor iedere groep wat wils. Wat dacht je van een actief bedrijfsuitje? Zijn jullie meer toe aan iets relaxed? Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsuitje onvergetelijk wordt in Overijssel.

Kies voor een originele activiteit

Op zoek naar een fantastisch bedrijfsuitje in het bruisende Zwolle? Uitjesbazen staat klaar om jullie een dag vol plezier, teambuilding en avontuur te bezorgen! Ontdek de stad op unieke wijze tijdens een interactieve citygame, waarbij jullie in teams opdrachten voltooien en raadsels oplossen. Of daag je collega’s uit met een spannende escape room, waarbij jullie samenwerking en probleemoplossende vaardigheden op de proef worden gesteld. Voor de sportievelingen bieden we diverse sportieve uitjes aan, zoals Escape the City waarbij jullie verschillende teamopdrachten moeten volbrengen. Sluit de dag af met een gezellige borrel of een heerlijk diner om samen na te praten en te genieten van de geslaagde dag. Kortom, met de bedrijfsuitjes van Uitjesbazen in Zwolle beleven jullie een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zwolle?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773