fbpx

Full Virtual Reality Experience

Ervaar met onze Full Virtual Reality Experience hét beste VR uitje van dit moment. Zijn jullie klaar voor spectaculaire VR games?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

Dé beste VR Experience

Image

Verschillende VR games

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Full VR Experience

Full VR Experience

In de Full Virtual Reality Experience maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van VR. Wij combineren namelijk onze VR uitjes tot dé ultieme VR Experience op maat. Kruip bijvoorbeeld in de huid van een professionele skiër, overwin je hoogtevrees in de Plank Experience of test je reactievermogen in Beat Saber.

Heb je standvastige handen en denk je samen met jouw teamgenoten de VR bommen te kunnen ontmantelen? Boek snel onze Full Virtual Reality Experience en ervaar VR als nooit tevoren. Are you ready for VR?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik de Full Virtual Reality Experience spelen?

Van Amsterdam tot Utrecht en van Zwolle tot Rotterdam. Kies jullie gewenste (eigen) locatie in Nederland of België, wij komen vervolgens met onze VR brillen en andere benodigde materialen naar jullie toe.

2. Aan welke eisen moet een ruimte voldoen voor Virtual Reality?

Een ruimte naar keuze wordt volledig omgetoverd tot een ware Virtual Reality omgeving. Hebben jullie een horecagelegenheid afgehuurd en een zaaltje ter beschikking? Is de vergaderzaal op kantoor beschikbaar? Niks is te gek en alles kan (en mag).

Voor ieders veiligheid zorgen wij altijd voor een veilige ruimte. Hier kan iedereen vrij in de (virtuele) wereld bewegen. De grootte van de ruimte stemmen we van te voren met jullie af. Zo kunnen we op basis van jullie groepsgrootte inschatten hoeveel VR brillen we moeten meenemen en hoeveel ruimte iedereen nodig zal hebben.

3. Hoe gaat de voorbereiding van de Full Virtual Reality Experience in z'n werk?

VR console? Check. VR bril? Check. VR joystick? Check. Voorafgaand aan het VR uitje zorgen we ervoor dat de virtuele wereld klaar voor jullie is. Maar niet voordat onze VR-experts een korte introductie hebben gegeven. Zo weet je zeker dat jullie niet verdwalen in de virtuele wereld. 😉

Omdat wij over meerdere VR brillen beschikken, kunnen meerdere personen tegelijkertijd Virtual Reality ervaren. Dit maakt de Full VR Experience uitermate geschikt voor grotere groepen.

Reviews van de Full Virtual Reality Experience

Ervaar net als deze toppers hét beste VR uitje!

Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting! Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event. Best regards and hope to see you soon!

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Bedrijfsuitje Oss

Bedrijfsuitje Oss - MSD | Uitjesbazen

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.

Nederlandse Aardolie Maatschappij
Joop Reisiger
35 personen
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - NAM | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Menzis | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie VR uitje!

Combineer onze Full Virtual Reality Experience met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en Belgiè. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie Virtual Reality uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Full Virtual Reality Experience!

Offerte aanvragen 0413-302773