Uitje aanvragen
City game in een stad naar keuze
City game in een stad naar keuze
Het sluwste teamuitje van dit moment
Het sluwste teamuitje van dit moment
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Wie is de Mol Rat spel op locatie naar keuze

Geïnspireerd door het welbekende tv-programma “Wie is de Mol” presenteren wij: Wie is de Rat? Een échte aanrader voor Molloten en iedereen die houdt van een interactief stadsspel.

Werk samen, verdeel de taken en speel het meeste geld bij elkaar tijdens de verraderlijke opdrachten. Maar pas op: er zit een Rat in jullie team. Weten jullie tijdens dit sluwe uitje De Rat in jullie team te ontmaskeren?

Bekijk onze trailer

Een unieke activiteit vol verraad en sabotage

Het moment van de waarheid komt steeds dichterbij: Wie is de Rat? En beter gezegd: wie niet? Wie kun je in je eigen team vertrouwen? Dit belooft een unieke activiteit te worden vol verraad en sabotage. Ofwel: dit is hét ideale stadsspel als je houdt van spanning, gezelligheid en teambuilding.

Speel het spel slim als team, ontmasker de Rat en verdien het meeste geld tijdens de verschillende doe– en denkopdrachten. Er is echter een klein probleempje: De Rat. Weten jullie op tijd De Rat te ontmaskeren voordat al het geld weg is?

Wie speelt het meeste geld bij elkaar?

De opdrachten vliegen tijdens dit verraderlijke stadsspel om jullie oren. Wandel door het centrum van een stad naar keuze en laat tijdens het spel zien dat je fotogeniek bent. Verdien geld door op de juiste manier de Walkie Talkie challenge te voltooien. Durf je het aan om het verdiende geld te verdubbelen of zijn jullie juist bang dat De Rat alles laat verdwijnen? De keuzestress zal tijdens deze activiteit alleen maar toenemen.

  • Ervaar met Wie is de Rat een uniek spel met “De Mol” elementen op locatie naar keuze.
  • Een uitje vol spanning, sabotage en teambuilding.
  • Vernieuwde opdrachten, diverse stemmingsrondes om De Rat aan te wijzen en een interactieve appgame.
  • Te spelen in iedere gewenste stad in Nederland en België.
  • Inclusief begeleiding, interactieve spelmaterialen en bedrieglijke attributen.
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.

Reviews van Wie is de Rat

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad. “Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.” Jolanda Ellis Den Haag – 105 personen Wie is de Rat?
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. “Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op. Pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!” Astrid Matthijsse Helmond – 31 personen Wie is de Rat?
Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. “Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door Uitjesbazen! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!” Ralf Boosten Maastricht – 21 personen Wie is de Rat?
Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad. “Dikke aanrader! Het contact in het voortraject was prettig en snel, Tim van Uitjesbazen dacht goed mee over mogelijkheden qua locatie en borrel. Ook op locatie zijn we goed en enthousiast begeleid. Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad met het Wie Is De Rat spel!” Leonie Klinkenberg Amsterdam – 50 personen Wie is de Rat?
We fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. “We hebben een super middag gehad! Met het team (39 leerkrachten) zijn we fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Het was heel fijn geregeld door Uitjesbazen. Bedankt voor deze teamdag!” Dewi Havenaar Delft – 36 personen Wie is de Rat?
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?
Ideaal voor zowel teambuilding als het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden. “Een geweldig stadsspel, ideaal voor zowel teambuilding als het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden. De mix van activiteiten was perfect en zorgde voor een leuke en boeiende ervaring voor iedereen. Sterk aanbevolen!” Domenica Rada Rotterdam – 25 personen Wie is de Rat?
Het spel is ook geschikt voor alle leeftijden wat een pluspunt is. “Wij hebben met ons bedrijf het stadsspel ‘Wie is de Rat?’ gespeeld in Gent. Was zeer geslaagd, gevarieerde opdrachten en een leuke route door de stad. Veel positieve reacties van de deelnemers gekregen, het spel is ook geschikt voor alle leeftijden wat een pluspunt is.” Celita Ameije Gent – 43 personen Wie is de Rat?
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?
Alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. “Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!” Hennie Poortinga Zwolle – 15 personen Wie is de Rat?
Dankzij jullie, met name Shanna was het een hele leuke, actieve wedstrijd! Wij hebben voor onze teamdag Wie is de Rat? gespeeld. Dankzij jullie, met name Shanna was het een hele leuke, actieve wedstrijd en heeft iedereen er van kunnen genieten. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedere team die aan teambuilding wil doen! Hossein Andalibi Amersfoort – 26 personen Wie is de Rat?
Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag! “Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!” Jessica Ekkers Nijmegen – 9 personen Wie is de Rat?
Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :). Jeske Krechting Arnhem – 14 personen Wie is de Rat?
De groep vond het een leuke activiteit! Banu van Moerkerk Wageningen – 26 personen Wie is de Rat?
Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden. “Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!” Amy Westerbeke Zierikzee – 10 personen Wie is de Rat?
Instructies via app zijn helder. Opdrachten zijn gevarieerd. En je ziet nog wat van de stad! “Wie is de Rat is een leuk en actief spel. Beschikbaar in Engels en Nederlands. Instructies via app zijn helder. Opdrachten zijn gevarieerd. En je ziet nog wat van de stad! Gewoon een hele leuke middag met ons team gehad!” Cees van Rij Arnhem – 13 personen Wie is de Rat?
Veel leuke opdrachten gedaan en met wat creativiteit en samenwerking leuke foto`s kunnen maken. “Vorige week donderdag een teamuitje gehad met 16 personen. Wij hebben het spel wie is de rat gespeeld, super leuk te doen samen. Veel leuke opdrachten gedaan en met wat creativiteit en samenwerking leuke foto`s kunnen maken. Een echte aanrader!!!” Saapke Wijbenga Leeuwarden – 16 personen Wie is de Rat?
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
“Zeer goed georganiseerd.” Wat een top activiteit! Zeer goed georganiseerd! Alles was duidelijk! Opdrachten waren perfect! We hebben ons zeer goed geamuseerd! Bedankt om tot bij ons te komen ! Kimberly Pelkmans Oostende – 30 personen Wie is de Rat?
Leuke en gevarieerde opdrachten met genoeg gelegenheid om te mollen. 😉 “Echt een superleuk ‘Wie is de rat’ gehad! Met vakkundige begeleiding op afstand waar we korte lijn mee konden hebben. Leuke en gevarieerde opdrachten met genoeg gelegenheid om te mollen. 😉 En de foto’s nadien ontvangen. Ook erg leuk!” Annelies Hulsman Groningen – 10 personen Wie is de Rat?
Wat een superleuke activiteit voor groepen. Genoten van de opdrachten. “Wie is de Rat, Wat een superleuke activiteit voor groepen. Genoten van de opdrachten, ook via chatbox hartstikke goede begeleiding Zeker een aanrader.” Annemie Janssen Nijmegen – 10 personen Wie is de Rat?

Veelgestelde vragen

Van Utrecht tot Groningen en van Amsterdam tot Deventer. Je boekt Wie is de Rat in een stad naar keuze. En dat in heel Nederland en België.

Wel raden wij een grotere stad aan voor het spelen van het spel. Zo zijn de opdrachten gekoppeld aan de bekende highlights van een stad. Hint: op deze manier verken je de stad op een unieke wijze.

Wie is de Rat is hét ideale uitje om te spelen met collega’s, vrienden of familie. Het is daarom niet alleen geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje, ook wordt Wie is de Rat als spel vaak geboekt voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen.

Onze tip: speel het spel in meerdere teams. Hierdoor ontstaat een fanatieke, onderlinge strijd. Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen.

Onder leiding van een enthousiaste Uitjesbaas (lees: onze eigen Rik van de Westelaken) wordt het verraderlijkste stadsspel aan jullie gepresteerd. De uitleg van de city game vindt plaats op een vooraf afgesproken plek. Dit kan elke locatie in Nederland en België zijn.

Teams worden gemaakt, plannen worden onderling gesmeed. Niets is echter wat het lijkt. Na de indeling van de teams worden jullie één voor één naar voren geroepen. In het geheim krijg je te zien of je De Rat bent. Ben je een teamspeler? Zorg er dan voor dat jouw team het meeste geld weet te verzamelen. Ben je De Rat? Aangenaam. Aan jou de taak om de opdrachten te saboteren. Nadat iedereen zijn of haar rol kent, gaat de activiteit beginnen. Zijn jullie klaar voor hét verraderlijkste stadsspel van Nederland en België?

Na afloop komen alle teams bij elkaar voor een prijsuitreiking. Welk team heeft gewonnen? En natuurlijk: Wie is de beste Rat? De Ratten worden bekendgemaakt. Wat hebben ze gedaan? En hoe? Al met al een geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wel vragen wij onszelf af wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst… 😉

Haal alles uit jullie Wie is de Rat

Je bent eruit. Het wordt Wie is de Rat, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld Wie is de Rat personaliseren? Zonder sabotage zullen we dan samen kijken wat er bij jullie past. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Sanne, specialist in stadsspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander stadsspel?

Ontdek een stad naar keuze op een unieke wijze.

Kun jij je gezelschap nog vertrouwen in de toekomst?

Ja, ik wil een offerte aanvragen!
Uitje aanvragen