fbpx

Wie is de Rat

Eén van jullie is niet te vertrouwen tijdens Wie is de Rat, maar wie? Ervaar nu het ultieme spel met “De Mol” elementen op locatie naar keuze. Weet jij tijdens dit verraderlijke stadsspel De Rat te ontmaskeren?

Image

Hét listigste teamuitje van dit moment

personen-icoon-usp-uitjesbazen

City game in een stad naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Uitjes » Wie is de Rat?

Wie is de Mol Rat spel op locatie naar keuze

Gebaseerd op het welbekende tv-programma “Wie is de Mol” presenteren wij: Wie is de Rat? Een échte aanrader voor Molloten en iedereen die houdt van een interactief stadsspel.

Werk samen, verdeel de taken en speel het meeste geld bij elkaar tijdens de verraderlijke opdrachten. Maar pas op: er zit een Rat in jullie team. Weten jullie tijdens dit listige uitje De Rat in jullie team te ontmaskeren?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. In welke stad kan ik Wie is de Rat spelen?

Van Utrecht tot Groningen en van Amsterdam tot Deventer. Je boekt Wie is de Rat in een stad naar keuze. En dat in heel Nederland en België.

Wel raden wij een grotere stad aan voor het spelen van het spel. Zo zijn de opdrachten gekoppeld aan de bekende highlights van een stad. Hint: op deze manier verken je de stad op een unieke wijze.

2. Is Wie is de Rat als spel geschikt om te spelen met vrienden of familie?

Wie is de Rat is hét ideale uitje om te spelen met collega’s, vrienden of familie.

Onze tip: speel het spel in meerdere teams. Hierdoor ontstaat een fanatieke, onderlinge strijd. Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van Wie is de Rat in z'n werk?

Onder leiding van een enthousiaste Uitjesbaas (lees: onze eigen Rik van de Westelaken) wordt het verraderlijkste stadsspel aan jullie gepresteerd. De uitleg van de city game vindt plaats op een vooraf afgesproken plek. Dit kan elke locatie in Nederland en België zijn.

Teams worden gemaakt, plannen worden onderling gesmeed. Niets is echter wat het lijkt. Na de indeling van de teams worden jullie één voor één naar voren geroepen. In het geheim krijg je te zien of je De Rat bent. Ben je een teamspeler? Zorg er dan voor dat jouw team het meeste geld weet te verzamelen. Ben je De Rat? Aangenaam. Aan jou de taak om de opdrachten te saboteren. Nadat iedereen zijn of haar rol kent, gaat de activiteit beginnen. Zijn jullie klaar voor hét verraderlijkste stadsspel van Nederland en België?

Na afloop komen alle teams bij elkaar voor een prijsuitreiking. Welk team heeft gewonnen? En natuurlijk: Wie is de beste Rat? De Ratten worden bekendgemaakt. Wat hebben ze gedaan? En hoe? Al met al een geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wel vragen wij onszelf af wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst… 😉

Reviews van Wie is de Rat

Deze reviews zijn niet gesaboteerd. Beloofd! 😉

“De groep vond het een leuke activiteit!”

Wageningen University & Research
Banu van Moerkerk
26 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Wageningen University | Uitjesbazen

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Assen - Univé | Uitjesbazen

“Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :)”

Entrea Lindenhout
Jeske Krechting
14 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Lindenhout | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Wie is de Rat met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Wie is de Rat!

Offerte aanvragen 0413-302773