fbpx

Bedrijfsuitje Deventer

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Deventer? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Deventer en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Deventer

Ontdek Deventer met een bedrijfsuitje

Er staat een leuk bedrijfsuitje op de planning in Overijssel. Een bedrijfsuitje in hartje Deventer om precies te zijn. Ideaal om de omgeving te ontdekken en het centrum onveilig te maken met een ludiek stadsspel. Voer de gekste opdrachten uit in Crazy 88 Deluxe, ontrafel het mysterie in Escape the City of zoek de verrader in Wie is de Rat. Kortom: wij bieden voor iedere groep een activiteit op maat. Boek daarom snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Hét perfecte bedrijfsuitje

Op locatie naar keuze organiseren wij voor jullie hét perfecte bedrijfsuitje. Zijn jullie er klaar voor om elkaar écht te leren kennen in Deventer? Ontsnap samen in de Italiaanse Maffiagijzeling bij onze Escape Room op locatie, win dé vetste prijzen in de Foute Bingoshow en streep één voor één de juiste getallen weg of verras collega’s met jouw kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz! De keuze is reuze en de locatie bepalen jullie zelf. Struin door het centrum van Deventer, huur een horecagelegenheid in de stad of zet alles klaar in een ruimte op kantoor.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welk bedrijfsuitje is het meest geschikt voor teambuilding?

Al onze uitjes zijn gericht op samenwerken, communiceren en een gezellige tijd samen. Een doordachte activiteit, maar wel met een knipoog. Teambuilding dus. Welke voor jullie groep het meest geschikt is, hangt af van jullie wensen en voorkeuren. Geef ons gerust een telefoontje voor passend advies. Dan weet je zeker dat de activiteit volledig bij jullie team past.

2. Kan ik meerdere activiteiten boeken op 1 dag?

Het is zeker mogelijk om meerdere bedrijfsuitjes op één dag te laten plaatsvinden. Nog beter: dit zien wij zelfs steeds vaker voorkomen!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij luisteren gericht naar jullie wensen en dragen vervolgens zorg voor een offerte op maat. 🙂

3. Is het mogelijk om een bedrijfsuitje te combineren met een etentje?

Hebben jullie interesse in één van onze bedrijfsuitjes? En willen jullie dit laten combineren met een lunch, diner of borrel? Als evenementenbureau werken wij veelal samen met horecagelegenheden door heel Nederland. Ongetwijfeld dat wij jullie kunnen voorzien van een passend aanbod in de omgeving van Deventer, Enschede, Zwolle of Hengelo. 😉

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Deventer

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Deventer

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Deventer

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Deventer!

Offerte aanvragen0413-302773