fbpx

Bedrijfsuitje Deventer

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Deventer? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Deventer en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Deventer

Ontdek Deventer met een bedrijfsuitje

Er staat een leuk bedrijfsuitje op de planning in Overijssel. Een bedrijfsuitje in hartje Deventer om precies te zijn. Ideaal om de omgeving te ontdekken en het centrum onveilig te maken met een ludiek stadsspel. Voer de gekste opdrachten uit in Crazy 88 Deluxe, ontrafel het mysterie in Escape the City of zoek de verrader in Wie is de Rat. Kortom: wij bieden voor iedere groep een activiteit op maat. Boek daarom snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Hét perfecte bedrijfsuitje

Op locatie naar keuze organiseren wij voor jullie hét perfecte bedrijfsuitje. Zijn jullie er klaar voor om elkaar écht te leren kennen in Deventer? Ontsnap samen in de Italiaanse Maffiagijzeling bij onze Escape Room op locatie, win dé vetste prijzen in de Foute Bingoshow en streep één voor één de juiste getallen weg of verras collega’s met jouw kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz! De keuze is reuze en de locatie bepalen jullie zelf. Struin door het centrum van Deventer, huur een horecagelegenheid in de stad of zet alles klaar in een ruimte op kantoor.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

In Deventer zijn ze erg tevreden met onze bedrijfsuitjes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Deventer

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Deventer

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Deventer

Impressie bedrijfsuitje in Deventer

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Deventer!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Deventer?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Deventer!

Offerte aanvragen0413-302773