fbpx

Bedrijfsuitje Deventer

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Deventer? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Deventer

Ontdek Deventer met een stadsspel

Er staat een leuk bedrijfsuitje op de planning in Overijssel. Een bedrijfsuitje in hartje Deventer om precies te zijn. Een stadsspel ontleent zich perfect om de omgeving te ontdekken en het centrum onveilig te maken. Voer (te) gekke opdrachten uit in Crazy 88 Deluxe, ontrafel het mysterie in Escape the City of ontmasker de verrader in Wie is de Rat. De keuze is reuze.

Pubquiz op locatie naar keuze

Deventer is een prachtige stad om te ervaren met een bedrijfsuitje. En daarvoor zijn niet alleen onze stadsspellen ideaal. Hebben jullie een zaaltje in een horecagelegenheid ter beschikking? Een ruimte op kantoor? Met een quiz of spelshow maken jullie van elke gelegenheid een feestje. Onze tip? Een Pubquiz natuurlijk. En uiteraard op locatie naar keuze in Deventer.

Stap binnen in een interactieve omgeving. Lampen uit, spotlights aan. De stembanden worden gesmeerd, terwijl jullie plaatsnemen in de ruimte. Onze quizmasters bereiden zich voor. Dit belooft een knallende activiteit vol humor en (ont)spanning te worden. Zijn jullie klaar voor de eerste vraag? Wij in ieder geval wel. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Deventer

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
20 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Deventer?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Deventer!

Offerte aanvragen 0413-302773