fbpx

Crazy 88

Compleet vernieuwd als city game. Crazy 88 Deluxe. Origineler en creatiever dan ooit. Ideaal om even uit de comfortzone te treden. Ready? We dare you!

Image

88 hilarische en (te) gekke opdrachten

Image

City game in een stad naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Uitjes » Crazy 88 Deluxe

Crazy 88 Deluxe

In Crazy 88 Deluxe krijgen jullie 88 hilarische en (te) gekke opdrachten op je afgevuurd. Iedere opdracht is anders. Het is aan jullie om in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren.

Ben jij er klaar voor om je teamgenoten op een hele andere manier te leren kennen? Wacht dan niet langer en boek snel Crazy 88 Deluxe als city game in een stad naar keuze!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. In welke stad kan ik Crazy 88 Deluxe spelen?

Wij hebben Crazy 88 Deluxe zo ontwikkeld dat het in iedere gewenste stad of dorp in Nederland en België gespeeld kan worden. De keuze is reuze en ligt volledig bij jullie. 🙂

2. Is Crazy 88 Deluxe als spel ook geschikt om te spelen met vrienden of familie?

Crazy 88 Deluxe is een leuk uitje om met collega’s, vrienden of familie te spelen. Wel adviseren we altijd om het spel in meerdere teams te spelen. Dit is het leukste, zodat er onderling een competitie ontstaat. Hier wordt iedereen fanatiek van.

Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van Crazy 88 Deluxe in z'n werk?

Op een centraal punt in een stad naar keuze staat onze enthousiaste Uitjesbaas op jullie te wachten. Na een korte uitleg is het aan jullie om de stad te verkennen en op stelten te zetten. Dit doen jullie door het uitvoeren van creatieve, originele én unieke opdrachten. Kortom: vrolijk iedereen op!

Maar vergeet jullie belangrijkste taak niet: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zoveel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt iedere opdracht snel. Wij houden van creativiteit en humor. Onze tip: neem dit altijd mee in de uitvoering van de Crazy 88 opdrachten. 😉

Reviews van Crazy 88 Deluxe

Behoorde het schrijven van een review nu wel of niet tot de crazy 88 opdrachten? 😉

“Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.”

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
19 personen
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Afgelopen zondag hebben wij de crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!

Fundustry
Danni van Koolwijk
18 personen
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.

Twi Company
Jurre de Vries
22 personen
Bedrijfsuitje Emmeloord

Bedrijfsuitje Emmeloord - Twi | Uitjesbazen

De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Bedrijfsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Uitjesbazen zeg. Crazy 88 games gespeeld met begeleiding op afstand. Was super leuk.”.

Vrijgezellenfeest
Rececca Damen

18 personen
Nijmegen

Image

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Crazy 88 Deluxe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Crazy 88 Deluxe!

Offerte aanvragen 0413-302773