fbpx

Crazy 88

Compleet vernieuwd als city game. Crazy 88 Deluxe. Origineler en creatiever dan ooit. Ideaal om even uit de comfortzone te treden. Ready? We dare you!

Image

88 hilarische en (te) gekke opdrachten

Image

City game in een stad naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Crazy 88 Deluxe

Crazy 88 Deluxe

In Crazy 88 Deluxe krijgen jullie 88 hilarische en (te) gekke opdrachten op je afgevuurd. Iedere opdracht is anders. Het is aan jullie om in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren.

Ben jij er klaar voor om je teamgenoten op een hele andere manier te leren kennen? Wacht dan niet langer en boek snel Crazy 88 Deluxe als city game in een stad naar keuze!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. In welke stad kan ik Crazy 88 Deluxe spelen?

Wij hebben Crazy 88 Deluxe zo ontwikkeld dat het in iedere gewenste stad of dorp in Nederland en België gespeeld kan worden. De keuze is reuze en ligt volledig bij jullie. 🙂

2. Is Crazy 88 Deluxe als spel ook geschikt om te spelen met vrienden of familie?

Crazy 88 Deluxe is een leuk uitje om met collega’s, vrienden of familie te spelen. Het spel is zelfs zeer geschikt voor studenten en kinderen. Wij zien daarom dat Crazy 88 Deluxe niet alleen zeer populair is voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. Ook voor vriendenuitjes, schooluitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen wordt het spel veel geboekt. En terecht natuurlijk! 😉

Wel adviseren we altijd om het spel in meerdere teams te spelen. Dit is het leukste, zodat er onderling een competitie ontstaat. Hier wordt iedereen fanatiek van. Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van Crazy 88 Deluxe in z'n werk?

Op een centraal punt in een stad naar keuze staat onze enthousiaste Uitjesbaas op jullie te wachten. Na een korte uitleg is het aan jullie om de stad te verkennen en op stelten te zetten. Dit doen jullie door het uitvoeren van creatieve, originele én unieke opdrachten. Kortom: vrolijk iedereen op!

Maar vergeet jullie belangrijkste taak niet: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zoveel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt iedere opdracht snel. Wij houden van creativiteit en humor. Onze tip: neem dit altijd mee in de uitvoering van de Crazy 88 opdrachten. 😉

Reviews van Crazy 88 Deluxe

Behoorde het schrijven van een review nu wel of niet tot de crazy 88 opdrachten? 😉

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Op 14 juli hebben wij met ons team het spel ‘Crazy-88’ gespeeld in het centrum van Valkenburg. Een hilarisch spel waarmee je getriggerd wordt om je eigen grenzen te verleggen! De interactie via de app was goed geregeld. Wij hebben het in ieder geval enorm naar onze zin gehad, bedankt!”

BeBu Bewindvoeringen B.V.
Kim Lenartowicz
8 personen
Bedrijfsuitje Valkenburg

Bedrijfsuitje Valkenburg - Bebu | Uitjesbazen

“Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. Communicatie en de dag zelf was goed geregeld! De opdrachten zijn uitdagend, maar heel leuk 🙂 Voor teams en bedrijven die een leuke dag willen en de teambuilding willen versterken zou ik Crazy 88 zeker aanraden!”

Woonin
Elaha Amin
16 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Woonin | Uitjesbazen

“Tijdens onze jaarlijkse teamdag hebben wij het Crazy 88 spel gedaan in de binnenstad van Den Haag. Het was echt ontzettend leuk, de opdrachten zijn hilarisch en je wordt er echt bloedfanatiek van. Dikke aanrader!”

ROC Mondriaan
Shelley Beekman
21 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Mondriaan | Uitjesbazen

Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!

Hogeschool Windesheim
Lisanne Zanting
30 personen
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Zwolle - Windesheim | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Afgelopen zondag hebben wij de crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!

Fundustry
Danni van Koolwijk
18 personen
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

We hebben afgelopen vrijdag Crazy 88 gedaan in Eindhoven, en hebben een geweldige avond gehad. Was erg gezellig, en enorm veel gelachen!

Scandinavian Tobacco Group Eersel B.V.
Dirk Laarakker
34 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.

Twi Company
Jurre de Vries
22 personen
Bedrijfsuitje Emmeloord

Bedrijfsuitje Emmeloord - Twi | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Bedrijfsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!”

Edelman Europe Holdings BV
Patrice Ahlgren
69 personen
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje Antwerpen - Edelman| Uitjesbazen

“Crazy 88’ wat een ontzettend gaaf spel! Alles was goed geregeld en de communicatie met Uitjesbazen verliep allemaal soepel! Echt een aanrader voor een paar uur heerlijke lol!!!”

Acsl BV (Keizer Kliniek)
Bibi Turfboer
48 personen
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - ACSL | Uitjesbazen

“Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.”

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
19 personen
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Uitjesbazen zeg. Crazy 88 games gespeeld met begeleiding op afstand. Was super leuk.”.

Vrijgezellenfeest
Rececca Damen

18 personen
Nijmegen

Image

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Crazy 88 Deluxe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Crazy 88 Deluxe!

Offerte aanvragen 0413-302773