Uitje aanvragen
Combinatie speurtocht en city tour
Combinatie speurtocht en city tour
City game in een stad naar keuze
City game in een stad naar keuze
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Combinatie van een city game en speurtocht

Het Jachtseizoen is letterlijk een speurtocht. Maar dit keer met jullie in de hoofdrol. Als ‘misdadigers’ slaan jullie op de vlucht. Doel? Uit handen blijven van onze ‘opsporingsdienst’. Er is echter wel een klein probleempje: met GPS-tracking zijn wij continu in staat om jullie te zien en te volgen. Dit belooft een unieke combinatie te worden van een city game en een speurtocht.

Sla samen op de vlucht

Jullie kijken omhoog, zien de klok op 0 slaan en horen een alarm afgaan. De ontsnapping. Met een kleine voorsprong is het jullie taak om onze rechercheurs te slim af te zijn en te blijven. Lukt het jullie om voortvluchtig te blijven of gaan jullie al strijdend ten onder? We dare you!

Wedden dat een oranje overall jou geweldig staat?

  • Speel Het Jachtseizoen op iedere gewenste locatie in Nederland en België.
  • Dé perfecte activiteit als bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.
  • Mét uitdagende denk– en doeopdrachten voor een unieke speurtocht.
  • Inclusief te gekke begeleiding van onze eigen Giel de Winter, interactieve app met GPS tracking, toffe spelmaterialen en attributen.
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.

Reviews van Uitjesbazen

We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe
De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. “Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!” Mariska Weenk Amersfoort – 52 personen Escape the City
Een hilarisch spel waarmee je getriggerd wordt om je eigen grenzen te verleggen! “Op 14 juli hebben wij met ons team het spel ‘Crazy-88’ gespeeld in het centrum van Valkenburg. Een hilarisch spel waarmee je getriggerd wordt om je eigen grenzen te verleggen! De interactie via de app was goed geregeld. Wij hebben het in ieder geval enorm naar onze zin gehad, bedankt!” Kim Lenartowicz Valkenburg – 8 personen Crazy 88 Deluxe
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?

Veelgestelde vragen

Amsterdam? Check. Utrecht? Check. Groningen? Check. Je speelt Het Jachtseizoen op elke gewenste locatie in Nederland en België. Onze tip? Kies voor een grotere stad. Dat maakt jullie escape nog intenser en leuker.

Het Jachtseizoen is als bedrijfsuitje of teamuitje zeer geschikt om te spelen met een grote groep. Zo splitsen we de ‘grote’ groep op in ‘kleinere’ teams. Gewapend met een interactieve app vervolgt ieder team hierna z’n eigen weg. Maar ja, welk team weet uit handen te blijven van de ‘opsporingsdienst’? En welk team niet?

Het Jachtseizoen is uitstekend te combineren met een lunch, diner of borrel. We raden het zelfs aan. Iedereen wordt toch een beetje hongerig van een uit de hand gelopen ‘vlucht’. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij door heel Nederland en België samen met verschillende horecagelegenheden en eventlocaties (#partners). 😉

Haal alles uit jullie Jachtseizoen

Je bent eruit. Het wordt het Jachtseizoen, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld het Jachtsiezoen personaliseren? De jacht op een perfecte activiteit is geopend. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Sanne, specialist in stadsspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander stadsspel?

Ontdek een stad naar keuze op een unieke wijze.

Zijn jullie klaar om op de vlucht te slaan?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen