fbpx

Afdelingsuitje

Wil je een afdelingsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele activiteiten voor een gezellige en ontspannende tijd samen. Boek snel online!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele afdelingsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Afdelingsuitjes voor
grote groepen

Home » Afdelingsuitje

Een leuk afdelingsuitje met je collega’s

Ben je dé aanwezen persoon voor het organiseren van een afdelingsuitje? Het is tijd voor iets anders. Een activiteit om de sleur op de werkvloer te doorbreken. Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele teamactiviteiten. Bekijk op je gemak onze afdelingsuitjes online of neem contact op voor meer informatie. Onze kantoorbazen voorzien jullie graag van passend advies. 😉

Afdelingsuitjes op locatie naar keuze

Jij vraagt, wij draaien! Oftewel: kies de gewenste locatie uit, wij komen vervolgens naar jullie toe. Dit kan in Amsterdam zijn, maar ook in Maastricht. Alles kan en alles mag. Zet het centrum van Utrecht op stelten in Crazy 88, reserveer een horecagelegenheid in Den Bosch tijdens het Moorddiner of laat jullie kantoorruimte in Breda ombouwen tot een heuse Escape Room op locatie. Zijn jullie al klaar voor de Italiaanse maffia?

Van gave escape games tot ontspannende diner games en van interactieve quizzen tot gloednieuwe Virtual Reality ervaringen. Niks is voor ons te gek. Zijn jullie er al klaar voor? Wij in ieder geval wel!

Steden

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom een afdelingsuitje?

Samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen. Dit zijn enkele sleutelwoorden voor een afdelingsuitje. Het draagt dan ook bij aan een hechtere band op de werkvloer. Daarnaast kun je een activiteit inzetten om het werkplezier te vergroten. Even je hoofd leegmaken en een leuke tijd samen. Uiteraard met een kleine knipoog. 🙂

Kortom: wil je een afdelingsuitje organiseren met collega’s? En ben je hiervoor op zoek naar een gedreven evenementenbureau? Uitjesbazen biedt voor zowel kleine als grote groepen dé leukste teamactiviteiten!

Over ons

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk afdelingsuitje?

Je vindt in het repertoire van Uitjesbazen een uitgebreid aanbod aan bedrijfsuitjes. Wij maken graag kennis om te kijken welk afdelingsuitje het best bij jullie past. Geef ons hiervoor gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-302773. Voor ieder gezelschap bieden wij wat wils.

2. Hoe duur is een afdelingsuitje?

Dit is afhankelijk van het aantal personen dat mee wil doen. Hoe groter de groep, hoe meer korting wij kunnen geven. Dus trommel zoveel mogelijk collega’s op voor jullie afdelingsuitje en gaan met die banaan!

3. Hoe boek je een afdelingsuitje?

Bel, mail of kom langs en zorg dat wij jullie aanvraag binnenkrijgen. Ongetwijfeld dat we samen hét perfecte afdelingsuitje voor jullie team organiseren. 🙂

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Voor dé kroon op jullie afdelingsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773