fbpx

Afdelingsuitje

Wil je een afdelingsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele bedrijfsuitjes voor een gezellige en ontspannende tijd samen. Boek snel online!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele afdelingsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Afdelingsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Afdelingsuitje

Een leuk afdelingsuitje met je collega’s

Ben je dé aanwezen persoon voor het organiseren van een afdelingsuitje? Het is tijd voor iets anders. Een activiteit om de sleur op de werkvloer te doorbreken. Je vindt hiervoor bij Uitjesbazen leuke, originele bedrijfsuitjes. Bekijk op je gemak onze afdelingsuitjes online of neem contact op voor meer informatie. Onze kantoorbazen voorzien jullie graag van passend advies. Ongetwijfeld dat jullie nieuwe inspiratie en ideeën voor het afdelingsuitje verkrijgen! 😉

Afdelingsuitjes op locatie naar keuze

Jij vraagt, wij draaien! Oftewel: kies de gewenste locatie uit, wij komen vervolgens naar jullie toe. Dit kan in Amsterdam zijn, maar ook in Maastricht. Alles kan en alles mag. Zet het centrum van Utrecht op stelten in Crazy 88, reserveer een horecagelegenheid in Den Bosch tijdens het Moorddiner of laat jullie kantoorruimte in Breda ombouwen tot een heuse Escape Room op locatie. Zijn jullie al klaar voor de Italiaanse maffia?

Van gave escape games tot ontspannende diner games en van interactieve quizzen tot gloednieuwe Virtual Reality ervaringen. Niks is voor ons te gek. Zijn jullie er al klaar voor? Wij in ieder geval wel!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom een afdelingsuitje?

Samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen. Dit zijn enkele sleutelwoorden voor een afdelingsuitje. Het draagt dan ook bij aan een hechtere band op de werkvloer. Daarnaast kun je een activiteit inzetten om het werkplezier te vergroten. Even je hoofd leegmaken en een leuke tijd samen. Uiteraard met een kleine knipoog. Wij zouden het wel weten hoor. 🙂

Kortom: wil je een afdelingsuitje organiseren met collega’s? En ben je hiervoor op zoek naar een gedreven evenementenbureau? Uitjesbazen biedt voor zowel kleine als grote groepen dé leukste groepsactiviteiten!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Recensies

We willen jullie niet op goede ideeën brengen, maar lees gerust onderstaande reviews! 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

Onze tip:

Combineer een afdelingsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Ideeën voor jullie afdelingsuitje

Een leuke tijd met je afdeling. Daar zorgen onze activiteiten voor. Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Hieronder vinden jullie alvast ter inspiratie verschillende type afdelingsuitjes. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ zoomen we in op deze uitjes!

Voor dé kroon op jullie afdelingsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773