fbpx

Afdelingsuitje

Wil je een afdelingsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen 25+ teambuilding activiteiten voor een gezellige en (ont)spannende tijd.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele afdelingsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Afdelingsuitje

Op iedere gewenste locatie

Jij vraagt, wij draaien. Ofwel: kies de gewenste stad uit, onze enthousiaste begeleiding komt vervolgens naar jullie toe. Overal in Nederland en België. Dit kan dus in Amsterdam zijn, maar ook in Maastricht. Zet bijvoorbeeld het centrum van Utrecht op stelten in Crazy 88 Deluxe, reserveer een horecagelegenheid in hartje Den Bosch tijdens het Moorddiner of laat jullie kantoorruimte in Breda ombouwen tot een heuse Escape Room op locatie. Denken jullie klaar te zijn voor de Italiaanse maffia?

Zoals je kunt lezen, is geen locatie ons te gek. Voor onze stadsspellen raden wij wel een grotere stad aan. Zo weet je zeker dat je alles uit jullie activiteit haalt.

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk afdelingsuitje?

Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van jullie wensen. Zo zorgen onze stadsspellen ervoor dat je in kleinere groepjes iedere gewenste stad ontdekt. Heb je een ruimte gereserveerd in een horecagelegenheid? Dan kan een dinerspel of escape game natuurlijk niet ontbreken.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes” gaan we dieper in op onze populairste activiteiten. Ideaal voor het verkrijgen van een eerste idee voor jullie afdelingsuitje.

2. Welke activiteit is geschikt voor een grote groep?

Al onze activiteiten zijn geschikt voor grotere groepen. Als we dan toch een kleine tip moeten geven, raden wij Quiz Show Deluxe aan. Dit is namelijk niet zomaar een quiz. In een heuse spelshow zal géén enkele seconden vervelen…

Kortom: wil je een afdelingsuitje organiseren met collega’s? En ben je hiervoor op zoek naar een gedreven evenementenbureau? Uitjesbazen biedt dé leukste groepsactiviteiten voor zowel kleine als grote groepen.

3. Waarom is een afdelingsuitje belangrijk?

Samenwerken, communiceren en elkaar beter leren kennen. Dit zijn slechts enkele sleutelwoorden voor een succesvol afdelingsuitje. Het draagt dan ook zeker bij aan het verkrijgen van een hechtere band op de werkvloer. Daarnaast kun je een activiteit inzetten om het werkplezier te vergroten. Even je hoofd leegmaken en een leuke tijd samen. Uiteraard met een kleine knipoog. Wij zouden het wel weten hoor. 🙂

Haal alles uit jullie afdelingsuitje!

Combineer jullie afdelingsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

We willen jullie niet op goede ideeën brengen, maar lees gerust onderstaande reviews. 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Afdelingsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Afdelingsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Afdelingsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Afdelingsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Afdelingsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie afdelingsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773