fbpx

VR Diner

In het VR Diner worden jullie zintuigen volop geprikkeld. Lukt het jullie om de Virtual Reality bommen te ontmantelen voordat het hoofdgerecht afgekoeld is?

Image

Combinatie van VR en dinerspel

Image

VR experience aan tafel

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » VR Diner

Virtual Reality Diner

Tijdens het VR Diner gaan jullie de eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality ontdekken. Werk samen, communiceer en ontmantel de gevaarlijke VR bommen op tijd.

Het Virtual Reality Diner beschikt over alle ingrediënten voor een unieke ervaring. Weet jouw team meer VR bommen onschadelijk te maken dan andere teams? Wij zijn benieuwd… Oja, vergeet tussendoor niet te eten en te drinken. 😉

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is het VR Diner inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

2. Mogen wij ook zelf een locatie regelen voor het VR Diner?

Natuurlijk. Je speelt het VR Diner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan bij één van onze partners zijn, maar ook een zelfgekozen horecagelegenheid of eventlocatie.

3. Hoe gaat de voorbereiding van het VR Diner in z'n werk?

Onder het genot van een hapje en een drankje maken jullie kennis met Virtual Reality. Van te voren hebben we al diverse malen contact voor de planning van het uitje. Zo is het mogelijk om de activiteit te spelen voor, tijdens of na het diner. Dit is volledig aan jullie.

Op locatie naar keuze ontmoeten jullie onze VR-experts. Een korte introductie over Virtual Reality volgt. Spelmaterialen worden overhandigd. Zijn jullie klaar voor de VR bommen? De bommen worden geactiveerd nadat één van jullie de VR bril heeft opgezet.

”Welke opdracht is dit?”, ”Wat zie je? Zijn er meerdere gele draadjes?” en ”Neeeee, dat zijn de verkeerde instructies. Daar is het eerste kruis!”. Enkele anekdotes die ongetwijfeld naar voren komen. Sfeer, spanning en hilarische taferelen komen allemaal samen.

Reviews van het VR Diner

Spoiler: eet alleen je voor-, hoofd- en nagerecht op.

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Menzis | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie VR uitje!

Je boekt het VR Diner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie Virtual Reality uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in VIrtual Reality.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie VR Diner!

Offerte aanvragen 0413-302773