fbpx

VR Diner

In het VR Diner worden jullie zintuigen volop geprikkeld. Lukt het jullie om de Virtual Reality bommen te ontmantelen voordat het hoofdgerecht afgekoeld is?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ultieme combinatie van teambuilding en VR

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » VR Diner

Virtual Reality Diner

Tijdens het VR Diner gaan jullie de eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality ontdekken. Werk samen, communiceer en ontmantel de gevaarlijke VR bommen op tijd. Het Virtual Reality Diner beschikt over alle ingrediënten voor een unieke ervaring. Weet jouw team meer VR bommen onschadelijk te maken dan andere teams? Wij zijn benieuwd.. Oja, vergeet tussendoor niet te eten en te drinken. 😉

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Onder het genot van een hapje en een drankje maken jullie kennis met Virtual Reality. Van te voren hebben we al diverse malen contact voor de planning van het uitje. Zo is het mogelijk om de activiteit te spelen voor, tijdens of na het diner. Dit is volledig aan jullie!

Op locatie naar keuze ontmoeten jullie vervolgens onze VR-experts. Dit kan een horecagelegenheid zijn, maar ook een vergaderzaaltje op kantoor. Een korte introductie over Virtual Reality volgt. Spelmaterialen worden overhandigd. Zijn jullie klaar voor de VR bommen?

De bommen worden geactiveerd nadat één van jullie de VR bril heeft opgezet. ”Welke opdracht is dit?”, ”Wat zie je? Zijn er meerdere gele draadjes?” en ”Neeeee, dat zijn de verkeerde instructies. Daar is het eerste kruis!”. Enkele anekdotes die ongetwijfeld naar voren komen. Sfeer, spanning en hilarische taferelen komen allemaal samen.

Recensies VR Diner

Pas op: eet alléén je voor- hoofd- en nagerecht op!

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

Onze tip:

Je boekt het VR Diner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN RICK, DÉ SPECIALIST IN VIRTUAL REALITY!

Offerte aanvragen0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie VR Diner!

Offerte aanvragen0413-302773