fbpx

Bedrijfsuitje Leiden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Leiden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Leiden en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Leiden

Leuke bedrijfsuitjes in Leiden

Ben jij op zoek naar een gezellige invulling voor een bedrijfsuitje in Leiden? Uitjesbazen is dé aangewezen specialist om jullie te helpen. Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Leiden is een prachtige locatie voor onze bedrijfsuitjes. Ga met collega’s op pad en wandel langs de prachtige Leidse grachten of verken samen Het Singelpark tijdens een spannend stadsspel. Niks is te gek voor onze Uitjesbazen. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Leiden: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Populaire Leidse bedrijfsuitjes

Leiden is ontzettend gezellig. Het barst van de jonge energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Leiden kunt spelen. Je kunt dan onder andere denken aan Escape the City, Crazy 88 en Wie is de Rat. Ideaal om kennis te maken met de stad.

Kiezen jullie liever voor een bedrijfsuitje in een Leidse horecagelegenheid? Dan zijn het Moorddiner en de Foute Bingoshow échte aanraders. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon een bedrijfsuitje te houden bij jullie op kantoor. Een Pubquiz, Escape Room of Moordspel zijn dan uitermate geschikt. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Leiden met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Leiden

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak een koffie en neem wat lekkers erbij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Leiden!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leiden!

Offerte aanvragen0413-302773