fbpx

Bedrijfsuitje Leiden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Leiden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Leiden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Leiden

Leuke bedrijfsuitjes in Leiden

Ben jij op zoek naar een gezellige invulling voor een bedrijfsuitje in Leiden? Uitjesbazen is dé aangewezen specialist om jullie te helpen. Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Leiden is een prachtige locatie voor onze bedrijfsuitjes. Ga met collega’s op pad en wandel langs de prachtige Leidse grachten of verken samen Het Singelpark tijdens een spannend stadsspel. Niks is te gek voor onze Uitjesbazen. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Leiden: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Populaire Leidse bedrijfsuitjes

Leiden is ontzettend gezellig. Het barst van de jonge energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Leiden kunt spelen. Je kunt dan onder andere denken aan Escape the City, Crazy 88 en Wie is de Rat. Ideaal om kennis te maken met de stad.

Kiezen jullie liever voor een bedrijfsuitje in een Leidse horecagelegenheid? Dan zijn het Moorddiner en de Foute Bingoshow échte aanraders. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon een bedrijfsuitje te houden bij jullie op kantoor. Een Pubquiz, Escape Room of Moordspel zijn dan uitermate geschikt. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Leiden plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in het stadscentrum, in een gezellig café of bij jullie op kantoor. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Beter wordt het niet. 😉

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil!

Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en jullie niet voor verrassingen komen te staan.

3. Welke activiteiten kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Leiden?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Een bedrijfsuitje op maat in Leiden kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Gewoon kletsen vinden we ook erg leuk. Dus bel vooral!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Leiden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Leiden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Leiden

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leiden!

Offerte aanvragen0413-302773