fbpx

Bedrijfsuitje Leiden

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Leiden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Leiden

Ga voor een workshop of stadsspel

Gaan jullie voor een dagje Leiden met collega’s? Met onze bedrijfsuitjes kies je altijd voor dé perfecte activiteit in Leiden. Zowel indoor als outdoor. Kies bijvoorbeeld met onze VR Workshop voor een complete Virtual Reality belevenis of ga met Wie is de Rat voor een actief stadsspel. Van escape games tot diner games. Wij verzorgen voor ieder gezelschap een arrangement op maat. En dat op locatie naar keuze in Leiden.

Altijd een origineel bedrijfsuitje in Leiden

Leiden wordt hét decor van jullie bedrijfsuitje. De datum staat vast. Er is een uitnodiging naar collega’s gestuurd. De goede zin is stiekem al aanwezig. Er is alleen 1 grote maar. Wat te doen? Wij helpen je graag. Als evenementenbureau kennen wij namelijk al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Leiden. Daarom kunnen we je alvast 1 ding beloven. Je kiest bij ons altijd voor een origineel uitje.

Laat onze medewerkers gerust met jullie meedenken. Dan weet je zeker dat je die “maar” al snel achterwege kunt laten. Makkelijk, toch? 😉

PS. Onze dinerspellen zijn échte aanraders. Combineer een uitje met eten. Net even iets anders. Het Escape Diner, Moorddiner of VR Diner. Om te smullen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!”

Basisschool De Wereldreiziger
Robyn Marinussen
34 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje Delft - De Wereldreiziger | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Leiden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Leiden?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leiden!

Offerte aanvragen 0413-302773