Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Het stadshart van Zoetermeer

Zoetermeer is een prachtige plaats in het mooie Zuid-Holland en biedt veel mogelijkheden voor een mooi bedrijfsuitje. Zo zijn onze stadsspellen uitermate geschikt om te spelen in het stadshart van Zoetermeer. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City en help de recherche met het opsporen van een seriemoordenaar aan de hand van puzzels en opdrachten. Lukt het jullie om de dader op tijd op te sluiten?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Zoetermeer.

Escape the City Zoetermeer

Assistenten van de rechercheur overhandigen aan jullie een koffer. Open de koffer en analyseer het bewijsmateriaal. Wie heeft de moorden gepleegd in Zoetermeer? Stap voor stap komen jullie letterlijk steeds dichter in de buurt van de waarheid. Zo lopen jullie al puzzelend door de stad om bij verschillende plaatsen delict (lees: highlights) bewijsstukken en getuigenissen te onderzoeken. Escape the City Zoetermeer, zijn jullie er klaar voor?

Een groot aanbod aan unieke uitjes

Met 25+ eigen activiteiten biedt Uitjesbazen voor ieder gezelschap een passend uitje. Hebben jullie een ruimte op kantoor ter beschikking? Kies voor De Maffia Gijzeling en ervaar een unieke escape room op locatie naar keuze. Kiezen jullie er liever voor om een activiteit te combineren met eten? Bon Appetit met het Moorddiner.

Zoetermeer | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Zoetermeer

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Zoetermeer mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen! Karlijn Weites Zoetermeer – 31 personen Escape Box
Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Sylvia Kruithof Rotterdam – 40 personen Foute Bingo
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Zoetermeer en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zoetermeer?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!