fbpx

Bedrijfsuitje Zoetermeer

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zoetermeer

Dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer!

Zoetermeer is een prachtige plaats in het mooie Zuid-Holland en biedt veel mogelijkheden voor een mooi bedrijfsuitje. Zo zijn stadsspellen uitermate geschikt om te spelen in het stadshart van Zoetermeer. In Escape the City help jij de recherche met het opsporen van een seriemoordenaar aan de hand van puzzels en opdrachten. Ook bieden we bedrijfsuitjes op locatie, zoals een Pubquiz of een Escape Room op locatie!

Wat te doen in Zoetermeer?

Liever uitje in de stad of op locatie naar keuze? Kun je niet kiezen? Dan helpen we je graag op weg!

Onze stadsspellen zijn ingesteld om wat actiever te zijn. Je ontdekt samen met je collega’s wat de stad Zoetermeer te bieden heeft door middel van puzzels en opdrachten. Een mooi voorbeeld is Wie is de Rat. Deze game is voor liefhebbers van WIDM! Je gaat namelijk in teams aan de slag in de stad met verschillende opdrachten, maar in elk team zit één rat die de boel probeert te saboteren! Toch liever iets om met je collega’s te ontspannen en lol te maken? Dan kun je nooit fout gaan met de Foute Bingoshow! Deze show zit vol hilariteit en gezelligheid. Het is namelijk niet zomaar een ouderwetse bingo. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze activiteit van begin tot eind boeit met originele rondes en super gave prijzen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is het bedrijfsuitje binnen of buiten?

Onze stadsspellen zijn vrijwel altijd in de buitenlucht. De bedrijfsuitjes op locatie kunnen zowel buiten als binnen gegeven worden op een paar uitzonderingen na. Denk aan de Escape Room op locatie. Deze is namelijk gebonden aan een ruimte. En voor onze quizzen en spelshows hebben we een stroomverbinding nodig.

2. Welke bedrijfsuitjes zijn geschikt om te doen in Zoetermeer?

Allemaal natuurlijk!

Het maakt niet uit welk bedrijfsuitje jij boekt. Ze zijn namelijk allemaal zo ontwikkeld dat we ze overal kunnen organiseren. Kies een locatie, datum/tijd en dan zorgen wij voor de rest!

3. Wat te doen bij regen of hinder?

Bel ons als omstandigheden ervoor hebben gezorgd dat je bedrijfsuitje niet door kan gaan of als het weer roet in het eten gooit. Dan kijken we samen naar mogelijke oplossingen!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zoetermeer

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zoetermeer

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer!

Offerte aanvragen0413-302773