fbpx

Bedrijfsuitje Zoetermeer

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zoetermeer? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zoetermeer

Het stadshart van Zoetermeer

Zoetermeer is een prachtige plaats in het mooie Zuid-Holland en biedt veel mogelijkheden voor een mooi bedrijfsuitje. Zo zijn onze stadsspellen uitermate geschikt om te spelen in het stadshart van Zoetermeer. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City en help de recherche met het opsporen van een seriemoordenaar aan de hand van puzzels en opdrachten. Lukt het jullie om de dader op tijd op te sluiten?

Escape the City Zoetermeer

Assistenten van de rechercheur overhandigen aan jullie een koffer. Open de koffer en analyseer het bewijsmateriaal. Wie heeft de moorden gepleegd in Zoetermeer? Stap voor stap komen jullie letterlijk steeds dichter in de buurt van de waarheid. Zo lopen jullie al puzzelend door de stad om bij verschillende plaatsen delict (lees: highlights) bewijsstukken en getuigenissen te onderzoeken. Escape the City Zoetermeer, zijn jullie er klaar voor?

Met 25+ eigen activiteiten biedt Uitjesbazen voor ieder gezelschap een passend uitje. Hebben jullie een ruimte op kantoor ter beschikking? Kies voor De Maffia Gijzeling en ervaar een unieke Escape Room op locatie naar keuze. Kiezen jullie er liever voor om een activiteit te combineren met eten? Bon Appetit met het Moorddiner.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

”Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen!”

SBB
Karlijn Weites
31 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Image

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zoetermeer?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer!

Offerte aanvragen 0413-302773