fbpx

Bedrijfsuitje Zoetermeer

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zoetermeer

Dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer!

Zoetermeer is een prachtige plaats in het mooie Zuid-Holland en biedt veel mogelijkheden voor een mooi bedrijfsuitje. Zo zijn stadsspellen uitermate geschikt om te spelen in het stadshart van Zoetermeer. In Escape the City help jij de recherche met het opsporen van een seriemoordenaar aan de hand van puzzels en opdrachten. Ook bieden we bedrijfsuitjes op locatie, zoals een Pubquiz of een Escape Room op locatie!

Wat te doen in Zoetermeer?

Liever een uitje in de stad of op locatie naar keuze? Of kun je niet kiezen? Dan helpen we je graag op weg!

Onze stadsspellen zijn ingesteld om wat actiever te zijn. Je ontdekt samen met je collega’s wat de stad Zoetermeer te bieden heeft door middel van puzzels en opdrachten. Een mooi voorbeeld is Wie is de Rat. Deze game is voor liefhebbers van WIDM! Je gaat namelijk in teams aan de slag in de stad met verschillende opdrachten, maar in elk team zit één rat die de boel probeert te saboteren! Toch liever iets om met je collega’s te ontspannen en lol te maken? Dan kun je nooit fout gaan met de Foute Bingoshow! Deze show zit vol hilariteit en gezelligheid. Het is namelijk niet zomaar een ouderwetse bingo. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze activiteit van begin tot eind boeit met originele rondes en super gave prijzen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé beste bedrijfsuitjes in de buurt!

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Zoetermeer

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat zoets bij de bakker, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het warme Zoetermeer!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer!

Offerte aanvragen0413-302773