fbpx

Bedrijfsuitje Utrecht

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Utrecht? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Utrecht

Wij regelen hét perfecte bedrijfsuitje voor jullie

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Utrecht? Wij snappen wel waarom. Utrecht kent vele voordelen als locatie. Het ligt in het midden van Nederland, is goed bereikbaar en daarnaast is het natuurlijk een prachtige stad om te verkennen met jouw collega’s. En verkennen kan op een unieke en leuke manier. Wandel langs alle highlights, zoals de Domtoren, de Domkerk, het Nijntje Pleintje en de grachten, terwijl je allerlei te gekke opdrachten uitvoert. Is er een Rat in jullie midden? Kan. Moeten er raadsels worden opgelost? Kan ook. Wat zoek je precies? Iets bij jullie op locatie of bij een horecagelegenheid in het centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Utrecht: Wie is de Rat, Escape the City en het Moorddiner!

Utrecht ontdekken met je leukste collega’s

Utrecht barst van de energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Utrecht kan spelen. Ideaal om de stad als nooit tevoren te ontdekken. Ervaar bijvoorbeeld dé ultieme Mol ervaring met Wie is de Rat? Kiezen jullie liever voor een bedrijfsuitje in een Utrechtse horecagelegenheid? Het Moorddiner en de Foute Bingoshow moeten dan op jullie lijstje staan. Onze Escape Room op locatie en Pubquiz zijn dan échte aanraders bij jullie op locatie. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Utrecht met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Utrecht plaats?

Dat is geheel aan jullie. Zo ontlenen onze bedrijfsuitjes zich perfect voor het centrum van Utrecht. Ben je op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Utrecht? In de gehele provincie hebben wij al onze voetafdruk achtergelaten. Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Wij worden graag uitgedaagd. 🙂

2. Met hoeveel collega's kan ik een bedrijfsuitje houden?

Zoveel als jullie zelf willen natuurlijk. Nodig daarom al je leuke collega’s uit en gaan met die banaan. Wij zijn er al klaar voor, jullie ook?!

3. Welke activiteiten kan ik boeken voor een leuk bedrijfsuitje in Utrecht?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recensies

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Woerden

Image

“Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking!”

Achmea
Dotty Pattiapon
14 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Het was erg leuk dankjewel! Wil je ook doorgeven aan onze quizmaster dat ze het super heeft gedaan?”

NVLF
Caroline Homan
19 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Woerden

Image

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Super leuk, iedereen positief. Zeker voor herhaling vatbaar.”

MBO Raad
Clara Moens
14 Personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Woerden

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Utrecht!

Offerte aanvragen0413-302773