fbpx

Bedrijfsuitje Veenendaal

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Veenendaal? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Veenendaal en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veenendaal

Hét ideale bedrijfsuitje in Veenendaal

Eindelijk, er wordt een bedrijfsuitje gepland op het werk. Maar wat nu? Zoeken jullie nog een leuke invulling voor een bedrijfsuitje in Veenendaal? Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug heeft Veenendaal tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje met al je lieve collega’s. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online en laat je omverblazen door het aanbod!

Een leuke tijd met je collega’s

Een Escape Room op locatie, de Ik hou van Holland Quiz, het Moorddiner, de Foute Bingoshow of willen jullie het prachtige Veenendaal ontdekken met een van onze stadsspellen? De mogelijkheden van een leuke activiteit met je collega’s zijn eindeloos. En wij… Wij brengen het gewoon naar jullie toe! Wat dit betekent? Op locatie naar keuze zetten wij alles klaar. Just sit back, play and enjoy. Zorgen jullie voor een goede ontvangst van de Uitjesbazen? Dan zorgen wij voor een professionele begeleiding, een doordacht bedrijfsuitje én een flinke dosis enthousiasme. Ofwel: alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje in Veenendaal!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Veenendaal met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is er genoeg te beleven in Veenendaal?

‘’Het leven is een feestje. Je moet alleen wel zelf de slingers ophangen.’’ En zo is het maar net!

Er is genoeg te beleven in Veenendaal. Hoe de activiteit verloopt, hangt natuurlijk ook een beetje van jullie groep af. Neem daarom je goede humeur mee naar het bedrijfsuitje. Dan maken we er samen een toffe dag van. 🙂

2. Zijn er bedrijfsuitjes die jullie aanraden in Veenendaal?

Dit is afhankelijk van jullie groepsgrootte en eventuele wensen/voorkeuren. Geef ons daarom gerust een belletje voor advies op maat. Even sparren met onze kantoorbazen. Dan adviseren wij daarna 100% een bedrijfsuitje dat volledig past bij jullie team.

Ontsnap aan de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie, test je kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz of help rechercheur Wout Boefs in het Moorddiner. Je kunt het zo gek niet bedenken of Uitjesbazen organiseert het bedrijfsuitje!

3. s het mogelijk om een diner te boeken in combinatie met een bedrijfsuitje?

In de nabije omgeving van Veenendaal, Woerden, Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein werken wij samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd wel een hotel, restaurant of café te vinden voor jullie vraag. Dus ja, een diner in combinatie met een bedrijfsuitje behoort altijd tot de mogelijkheden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Veenendaal

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Veenendaal

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Veenendaal

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veenendaal!

Offerte aanvrage0413-302773