fbpx

Bedrijfsuitje Veenendaal

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Veenendaal? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Veenendaal en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veenendaal

Hét ideale bedrijfsuitje in Veenendaal

Eindelijk, er wordt een bedrijfsuitje gepland op het werk. Maar wat nu? Zoeken jullie nog een leuke invulling voor een bedrijfsuitje in Veenendaal? Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug heeft Veenendaal tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje met al je lieve collega’s. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online en laat je omverblazen door het aanbod!

Een leuke tijd met je collega’s

Een Escape Room op locatie, de Ik hou van Holland Quiz, het Moorddiner, de Foute Bingoshow of willen jullie het prachtige Veenendaal ontdekken met een van onze stadsspellen? De mogelijkheden van een leuke activiteit met je collega’s zijn eindeloos. En wij… Wij brengen het gewoon naar jullie toe! Wat dit betekent? Op locatie naar keuze zetten wij alles klaar. Just sit back, play and enjoy. Zorgen jullie voor een goede ontvangst van de Uitjesbazen? Dan zorgen wij voor een professionele begeleiding, een doordacht bedrijfsuitje én een flinke dosis enthousiasme. Ofwel: alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje in Veenendaal!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Veenendaal met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Veenendaal met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veenendaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in Utrecht!

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Veenendaal

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veenendaal en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak een lekker Veensch Turfje, schenk de kop koffie maar in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Veenendaal!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veenendaal!

Offerte aanvrage0413-302773