fbpx

Moorddiner

In het Moorddiner gaan jullie aan de slag om een bloedstollend mysterie op te lossen. Lukt het jullie om de moordenaar op te sporen voordat het toetje geserveerd wordt?

home-huis-usp-uitjesbazen

Moorddiner op locatie naar keuze

slot-usp-uitjesbazen

Combinatie van moordspel en diner

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Moorddiner

Case Blüdhaven

Ervaar nu hét spannendste dinerspel aan tafel en ga met je collega’s aan de slag tijdens het Moorddiner. Case Blüdhaven wordt door de gangen heen voorgeschoteld.

Een bloedstollende moordzaak. 1 moordenaar, 10 verdachten. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen. Lukt het jullie om op tijd de waarheid boven tafel te krijgen?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Is het Moorddiner inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

2. Mogen wij ook zelf een locatie regelen voor het Moorddiner?

Natuurlijk. Je speelt het Moorddiner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan bij één van onze partners zijn, maar ook een zelfgekozen horecagelegenheid of eventlocatie.

Het belangrijkste is dat de activiteit volledig aansluit op jullie wensen. Een overheerlijke avond vol humor en spanning staat immers centraal. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste.

3. Hoe gaat de voorbereiding van het Moorddiner in z’n werk?

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het moordspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden.

Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt dan aan jullie voorgeschoteld. Het speurwerk kan vervolgens losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze moordzaak kunnen oplossen. Klinkt goed, toch?

Reviews van het Moorddiner

Een diner om voor te moorden!

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

“Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking!”

Achmea
Dotty Pattiapon
14 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Achmea | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.”

Stad & Natuur
Karen Dijkhof
22 personen
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Stad & Natuur Almere | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Je boekt het Moorddiner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Moorddiner!

Offerte aanvragen 0413-302773