Uitje aanvragen
Combinatie van moordspel en diner
Combinatie van moordspel en diner
Moorddiner op locatie naar keuze
Moorddiner op locatie naar keuze
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
29,50 per persoon (grote groepen ontvangen korting)
29,50 per persoon (grote groepen ontvangen korting)

Case Blüdhaven

Ervaar nu hét spannendste dinerspel aan tafel en ga met je collega’s aan de slag tijdens het Moorddiner. Case Blüdhaven wordt voorgeschoteld.

Een bloedstollende moordzaak. 1 moordenaar, 10 verdachten. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen. Lukt het jullie om op tijd de waarheid boven tafel te krijgen?

Bekijk onze trailer

Dé perfecte combinatie van een moordspel en diner

Het kleine stadje Blüdhaven is in rep en roep. Rechercheur Wout Boefs zit met zijn handen in het haar. Oorzaak? De burgemeester is op akelige wijze vermoord. De bewoners beginnen ongeduldig te worden. De moordenaar loopt namelijk nog op vrije voeten rond. Het is tijd voor actie. Jullie worden als extra detectives ingeschakeld om rechercheur Wout Boefs te helpen.

Open de koffer met attributen, analyseer de onopgeloste moordzaak en spoor de moordenaar op. De tijd tikt langzaam door, terwijl het dessert op jullie staat te wachten.

Speel het Moorddiner op locatie naar keuze

Op locatie naar keuze zit je lekker te tafelen met collega’s. Drankjes worden besteld. De menukaart wordt overhandigd. Iedereen heeft een gezellige tijd, de stemming is overheerlijk. Plots verschijnt er een koffer op tafel. Een koffer vol bewijsmateriaal. In teams van 5 á 6 personen kruipen jullie in de huid van échte detectives. Het is tijd voor Case Blüdhaven.

  • Dé perfecte combinatie van een moordspel en diner.
  • Voor, tijdens of na het diner te spelen.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Strijd tegen andere teams om als eerste Case Blüdhaven op te lossen.
  • Inclusief enthousiaste begeleiding, professionele spelattributen en overheerlijke games.
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.
Moordspel aan tafel - Moordspel bedrijfsuitje | UItjesbazen

Reviews van het Moorddiner

Een greep uit onze 280 Google reviews: 4,7/5 ★★★★★

Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel. “Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. ”Gisteren hebben wij met Fontys Sporthogeschool de EscapeRoom The Firm gedaan. Het was een succes! Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. De opdrachten waren leuk en actueel, maar waren toch een uitdaging. Heel erg bedankt voor deze samenwerking!” Antoinette van Hemert Den Bosch – 15 personen Moorddiner
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner
Ik hoorde enthousiaste verhalen over het spel, dus het was een succes. 🙂 Tamara Immig Amsterdam – 34 personen Moorddiner
Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! “Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Een heel geslaagd bedrijfsuitje. Ook onze begeleider Roel deed het erg leuk en enthousiast! “Het diner moordspel is echt een aanrader! We hebben het spel met 23 dames gedaan, met diverse leeftijden, en iedereen vond het leuk! Een heel geslaagd bedrijfsuitje. Ook onze begeleider Roel deed het erg leuk en enthousiast! Het is zeker voor herhaling vatbaar!” Manon Vesters Nistelrode – 23 personen Moorddiner
Gisteren hebben wij ons uitje gehad en dat was een groot succes. Tessa Hopman Hilversum – 20 personen Moorddiner
Zeker voor herhaling vatbaar! “Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!“ Patricia Keijzer Den Haag – 21 personen Moorddiner
Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha. Linda Huizer Heerlen – 16 personen Moorddiner
Genoten en de puzzels waren heel interactief! Super leuk verzorgd moorddiner! Het was super gezellig! Genoten en de puzzels waren heel interactief! Leuk gedaan! Voor herhaling vatbaar!!! Robin Derksen Tilburg – 20 personen Moorddiner

Veelgestelde vragen

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Natuurlijk. Je speelt het Moorddiner daarom altijd op jouw (eigen) gewenste locatie. Dit kan bij één van onze partners zijn, maar ook een zelfgekozen horecagelegenheid of eventlocatie.

Het belangrijkste is dat de activiteit volledig aansluit op jullie wensen. Een overheerlijke avond vol humor en spanning staat immers centraal. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste.

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het moordspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden.

Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt dan aan jullie voorgeschoteld. Het speurwerk kan vervolgens losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze moordzaak kunnen oplossen. Klinkt goed, toch?

Haal alles uit jullie Moorddiner

Je bent eruit. Het wordt het Moorddiner, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld het Moorddiner personaliseren? Wout Boefs doet graag vooronderzoek naar jullie groep. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Guus, specialist in dinerspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander dinerspel?

Altijd het perfecte recept voor jullie activiteit.

Zijn jullie al hongerig naar gerechtigheid?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen