fbpx

Escape Room op locatie

Altijd al eens 1 miljoen euro in handen willen hebben? Boek dan snel de Maffia gijzeling als Escape Room op locatie. De Italiaanse maffia wacht op jullie..

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ideale Escape Room als bedrijfsuitje

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Perfecte teambuilding activiteit

Image

Geschikt voor grote groepen

Home » Uitjes » Escape Room op locatie

Gegijzeld door de Italiaanse maffia

Je vindt inmiddels wel in iedere stad een Escape Room. Maar hoe gaaf is het als de Escape Room naar jullie toekomt? Dit maken wij mogelijk met onze Escape Room op jouw eigen gewenste locatie. Dus ben jij de gelukkige die dit jaar het bedrijfsuitje mag organiseren? Stop dan met zoeken, je bent bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor dé ultieme Escape Room ervaring als bedrijfsuitje of teamuitje. Zijn jullie al klaar voor de Italiaanse maffia?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

We toveren jullie eigen gewenste ruimte om tot een ware Escape Room. Dit doen wij met behulp van diverse attributen. Denk hierbij aan een pokertafel, een eettafel, kluizen, schilderijen, banners en nog veel meer. De Escape Room zelf is ontwikkeld tot een maximum van ongeveer 20 personen per ruimte. Wij kunnen meerdere ruimtes inrichten, zodat een grote groep tegelijkertijd kan deelnemen. Verschillende ruimtes zijn geschikt voor onze Escape Room op locatie. Denk hierbij aan een vergaderruimte, kantoorruimte, klaslokaal etc. Vrijwel iedere ruimte is dus mogelijk.

Jullie Uitjesbaas is op tijd aanwezig ter voorbereiding. We hebben ongeveer één uur nodig voor het opbouwen van één ruimte. Het is dan de bedoeling dat de collega’s, die deelnemen aan de Escape Room, niet aanwezig zijn in de ruimte. Na afloop heeft jullie Uitjesbaas ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Daarnaast is er na afloop natuurlijk de mogelijkheid om de Escape Room na te bespreken.

Recensies Escape Room op locatie

Gelukkig zijn deze (grote) groepen op tijd ontsnapt om een prachtige recensie te schrijven!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
43 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Onze tip:

Combineer onze Escape Room op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Tim, dé specialist in escape games!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Room op locatie!

Offerte aanvragen0413-302773