fbpx

Escape Room op locatie

In De Maffia Gijzeling ervaren jullie een Escape Room op locatie naar keuze. Weten jullie op tijd te ontsnappen van de Italiaanse maffia?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Te spelen op iedere (eigen) locatie

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief Escape Room acteurs

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape Room op locatie

De Maffia Gijzeling

In een lopende meeting worden jullie plots verrast en overvallen. Een man met een bivakmuts dwingt jullie om mee te komen naar een aparte ruimte. Een ruimte vol rook, spannende muziek en uitdagende escape games. Al snel blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro aan losgeld betalen.

Lukt het jullie om het geld binnen één uur te vinden?! Dit is namelijk de enige manier om te ontsnappen van de Italiaanse maffia.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Kan deze Escape Room op onze eigen locatie worden opgebouwd?

We toveren jullie eigen gewenste ruimte om tot een ware Escape Room. Gedacht kan worden aan vergaderruimtes, kantoorruimtes, klaslokalen, etc. Dit doen wij met behulp van diverse attributen. Je kunt dan denken aan bestek, kluizen, schilderijen, banners en nog veel meer.

De minimale vereiste voor de ruimte is 30 m². Verder zou een kleine inboedel in de ruimte fijn zijn. Denk hierbij aan tafels en stoelen. Dit is nodig om alles uit jullie Escape Room op locatie te halen.

2. Is De Maffia Gijzeling als Escape Room geschikt voor grote groepen?

De Maffia Gijzeling is ontwikkeld tot een maximum van ongeveer 20 personen per ruimte. Ben je met een grotere groep? Wij kunnen meerdere ruimtes ombouwen, zodat een grote groep tegelijkertijd mét en tegen elkaar kan strijden.

Bovendien is het mogelijk om meerdere Escape Rooms na elkaar te laten starten. Hierdoor is De Maffia Gijzeling uitermate geschikt voor grote groepen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van De Maffia Gijzeling in z'n werk?

Jullie Uitjesbaas is ruim op tijd aanwezig ter voorbereiding. We hebben ongeveer één uur nodig voor het opbouwen van één ruimte. Het is de bedoeling dat de deelnemers van de Escape Room niet aanwezig zijn in de ruimte.

Na afloop heeft jullie Uitjesbaas ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om De Maffia Gijzeling na te bespreken. Wel zo eerlijk als jullie niet op tijd weten te ontsnappen tijdens onze Escape Room op locatie. 😉

4. Wat zijn de kosten van de Escape Room op locatie?

Je boekt De Maffia Gijzeling al vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Ben je met een grote groep? Hoe groter de groep, hoe meer korting we kunnen geven. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden.

Reviews van De Maffia Gijzeling

Gelukkig zijn deze groepen op tijd ontsnapt om een prachtige review te schrijven.

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaand en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht School of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Unbound | Uitjesbazen

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
43 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - Royal Canin | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer onze Escape Room op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Room op locatie!

Offerte aanvragen 0413-302773