fbpx

Escape Room op locatie

Altijd al eens 1 miljoen euro in handen willen hebben? Boek dan snel onze Escape Room op locatie als bedrijfsuitje. De Italiaanse maffia wacht op jullie..

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé ideale escape room als bedrijfsuitje

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Perfect voor teambuilding

Image

Te combineren met een lunch, diner of borrel

Home » Uitjes » Escape Room op locatie

Maffia gijzeling

Je vindt inmiddels wel in iedere stad een Escape Room. Maar hoe gaaf is het als de Escape Room naar jullie toekomt? Dit maken wij mogelijk met onze Escape Room op jouw eigen gewenste locatie. Dus ben jij de gelukkige die dit jaar het bedrijfsuitje mag organiseren? Stop dan met zoeken, je bent bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor dé ultieme Escape Room ervaring als bedrijfsuitje. Zijn jullie al klaar voor de Italiaanse maffia?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

We toveren jullie eigen gewenste ruimte van circa 30/40 m² om tot een ware Escape Room. Dit doen wij met behulp van diverse attributen. Denk hierbij aan een pokertafel, een eettafel, kluizen, schilderijen, banners en nog veel meer. De Escape Room zelf is ontwikkeld tot een maximum van ongeveer 20 personen per ruimte. Wij kunnen meerdere ruimtes inrichten, zodat de gehele groep tegelijkertijd kan deelnemen. Verschillende ruimtes zijn geschikt voor onze Escape Room op locatie. Denk hierbij aan een vergaderruimte, kantoorruimte, klaslokaal etc. Vrijwel iedere ruimte is dus mogelijk.

Jullie Uitjesbaas is op tijd aanwezig ter voorbereiding. We hebben ongeveer één uur nodig voor het opbouwen van één ruimte. Het is dan de bedoeling dat de collega’s, die deelnemen aan de Escape Room, niet aanwezig zijn in de ruimte. Na afloop heeft jullie Uitjesbaas ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Daarnaast is er na afloop natuurlijk de mogelijkheid om de Escape Room na te bespreken.

Recensies Escape Room op locatie

Gelukkig zijn ze op tijd ontsnapt om een prachtige recensie te schrijven!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
43 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Onze tip:

Combineer onze Escape Room op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Hoewel Uitjesbazen zelf geen fysieke locatie heeft, gaan wij graag voor jullie op zoek naar dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Tim, dé specialist in escape games!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Room op locatie!

Offerte aanvragen0413-302773