Escape room op locatie

Met deze escape room op locatie worden jullie gegijzeld door de Italiaanse maffia. “Meekomen!”. That’s right.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Escape room op locatie

Escape room op locatie naar keuze

Een escape room op locatie. Een wat? Precies. In een restaurant, op kantoor of gewoon ergens anders. Een escape room op locatie naar keuze voor 10 tot 1.000 personen. Dat kan gewoon! Door een bendelid van de maffia worden jullie overvallen en gegijzeld in jullie eigen ruimte. Niet vastgebonden natuurlijk. Lukt het jullie om binnen de tijd aan 1.000.000 euro contant te komen? Dan worden jullie vrijgelaten. Ontsnappen lukt alleen door een goede samenwerking. Hierdoor is deze escape room ook nog eens uiterst geschikt als teambuilding activiteit!

Offerte aanvragenMeer informatie

Wat is een escape room op locatie?

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten hoe we de ruimte(s) om kunnen bouwen tot escape room. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig om onopvallend de ruimtes om te toveren tot escape room. Vervolgens betreed je met de groep de ruimte. Opeens komt een overvaller met bivakmuts binnenvallen. Jullie zijn gegijzeld en moeten alles inleveren. Afgetapte telefoongesprekken helpen jullie vervolgens enigszins op weg om uit de problemen te blijven. Buona Fortuna!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Escape room op locatie
Escape game

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Escape room op locatie
Escape game

“Een enorm leuk spel om met z’n allen te spelen. Wij vonden het een toffe escape room. Fijn dat dit op eigen locatie gespeeld kan worden! Iedereen heeft fanatiek mee gespeel van de game”.

VGZ
Escape room op locatie
Escape game

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik deze escape room spelen?

De escape room vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kan de escape room op locatie ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om deze escape room met een kleine groep te spelen! Toch is deze escape room wel heel erg leuk om met een zeer grote groep te spelen. Wat dacht je van 400 man? Of 750? Het kan allemaal. Mocht je toch met een kleine groep willen spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt al spelen met een groep van 10 personen.

Kan ik deze activiteit combineren met een lunch of diner?

Zeer zeker. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kan deze escape room ook in een andere taal worden gespeeld?

Wij van Uitjesbazen zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Daarom is deze escape room ook beschikbaar in het Engels, Duits en zelfs Frans. Oui, oui. Easy peasy ;-).

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773