Escape room op locatie

“Meekomen!”. That’s right. Jullie worden gegijzeld door de Italiaanse maffia.
Home » Uitjes » Escape room op locatie

Escape room op locatie

Een wat? Precies dat! Een escape room bij jou op locatie. Thuis. Bij het bedrijf. Of gewoon ergens anders. Een escape room op jouw eigen locatie voor 10 tot 800 personen. Dat kan gewoon! Door een bendelid van de maffia worden jullie overvallen en gegijzeld in jullie eigen ruimte. Niet vastgebonden natuurlijk. Lukt het jullie om binnen de tijd aan 1.000.000 euro contant te komen, dan worden jullie vrijgelaten! Ontsnappen lukt alleen door goede samenwerking, hierdoor is deze escape room ook nog eens uiterst geschikt als teambuildingsactiviteit!

Offerte aanvragenMeer informatie

Wat is escape room op locatie?

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten hoe we de ruimte(s) om kunnen bouwen tot escape room. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig om onopvallend de ruimtes om te toveren tot escape room. Vervolgens betreed je met de groep de ruimte. Opeens komt een overvaller met bivakmuts binnenvallen. Jullie zijn gegijzeld en moeten alles inleveren. Afgetapte telefoongesprekken helpen jullie vervolgens enigszins op weg om uit de problemen te blijven. Buona Fortuna!

Pff, die maffia maakt mij niks. Laat maar komen!
Offerte aanvragen

Mobiele-escape-room-op-eigen-locatie-bedrijfsuitje-teamuitje-teambuilding

Recensies

“Super leuk om dit op je eigen locatie te doen! Door de real life gijzeling slepen ze je helemaal mee in het spel. Mooi om te zien dat dit met zo’n grote groep gespeeld kan worden. Super!”

Sharon Mulders
Menzis
Escape room op locatie
746 personen

Image

“Iedereen heeft enorm genoten van de Escape room op locatie! Veel collega’s hebben mij laten weten dat zij erg genoten hebben. Een dikke 10 voor Uitjesbazen!”

Simon Meers
Brabantse Delta
Escape room op locatie
284 personen

Image

“Een enorm leuk spel om met z’n allen te spelen. Wij vonden het een toffe Escape room. Fijn dat dit op eigen locatie gespeeld kan worden! Iedereen heeft genoten van de game”.

Benjamin Barten
VGZ
Escape room op locatie
46 personen

Image

Veelgestelde vragen over de Escape room op locatie

Op welke datum en tijd kan ik deze escape room spelen?

De escape room vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kan de escape room op locatie ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om deze escape room met een kleine groep te spelen! Toch is deze escape room wel heel erg leuk om met een zeer grote groep te spelen. Wat dacht je van 400 man? Of 750? Het kan allemaal. Mocht je toch met een kleine groep willen spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt al spelen met een groep van 10 personen.

Kan ik deze activiteit combineren met een lunch of diner?

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kan deze escape room ook in een andere taal worden gespeeld?

Wij van Uitjesbazen zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Daarom is deze escape room ook beschikbaar in het Engels, Duits en zelfs Frans. Oui, oui. Easy peasy ;-).