fbpx

Escape Box

Een mysterieuze Escape Box wordt afgeleverd. De bezorger heeft de opdracht gekregen om een begeleidend filmpje te starten. Het is de hoogste tijd voor een klein spelletje. Een spelletje met mogelijk fatale gevolgen. Maar wat houdt dit raadselachtige pakketje in?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Escape Box met een unieke storyline

Image

Te spelen op iedere (eigen) locatie

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape Box

Escape the Mask

The Mask heeft speciaal voor jullie een boodschap ingesproken. En nog beter gezegd: jullie hebben van deze charmante man een prachtige Escape Box ontvangen. Jullie zijn namelijk de uitverkorenen. Al jarenlang worden de slimste mensen ter wereld uitgedaagd om een klein spelletje met hem te spelen. Wat een compliment, toch?

Maar wat blijkt… Na opening begint al snel een timer te lopen. Weten jullie het kunstwerk te ontmantelen voordat het te laat is?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Welke locatie raden jullie aan voor het spelen van de Escape Box?

Wij raden een ruimte binnen aan. Denk bijvoorbeeld aan een zaaltje in een gereserveerde horecagelegenheid of een ruimte op kantoor. Dit is noodzakelijk voor het tonen van het introductiefilmpje, maar ook het positioneren van de teams.

Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Zo hebben wij Escape the Mask al op vele prachtige locaties mogen begeleiden in heel Nederland en België.

2. Is de Escape Box geschikt voor grote groepen?

Wij hebben de beschikking over meerdere Escape Boxen. Hierdoor is Escape the Mask uitermate geschikt voor grote groepen en het creëren van een intense strijd tussen verschillende teams.

Denk jij klaar te zijn voor dé ultieme teambuilding activiteit van dit moment?

3. Hoe gaat de voorbereiding van Escape the Mask in z'n werk?

Ter voorbereiding is jullie Uitjesbaas/pakketbezorger ruim op tijd aanwezig. Het spel zal starten met het bekijken van een introductiefilmpje. In teams van ongeveer 5 personen krijgen jullie vervolgens 90 minuten de tijd om de Escape Box op te lossen.

Werk samen, communiceer en ga de strijd met The Mask aan. Weten jullie op tijd te ontsnappen? Uiteraard is er de mogelijkheid om Escape the Mask na te bespreken. Wel zo eerlijk indien jullie The Mask niet weten te verslaan tijdens onze Escape Box. 😉

Reviews van Escape the Mask

We willen niks verklappen, maar J. Carrey heeft al een positieve review voor de Escape Box achtergelaten… SSSSMOKING’!

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Bedrijfsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

”Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen!”

SBB
Karlijn Weites
31 personen
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - SBB | Uitjesbazen

”Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat maar enkele groepjes op tijd waren met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Bedrijfsuitje België

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer onze Escape Box met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Box!

Offerte aanvragen 0413-302773