fbpx

Escape box

Misschien wel dé ultieme teambuilding game: een escape box op locatie. Bij Out of the Box komt alles samen. Durf jij het aan?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Escape Box

Out of the Box

Een escape box op locatie. Persoonlijk voor ons dé ultieme escape ervaring, waarbij teambuilding garant staat. Werk samen om letterlijk ‘Out of the Box’ te ontsnappen. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en teambuilding activiteiten!

Offerte aanvragenMeer informatie

Uniek bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat de activiteit perfect is voorbereid is door ons. Op de dag zelf komt onze begeleiding naar jullie toe met alle boxen, waarna de uitleg volgt. Dan nemen de teams plaats bij de boxen en start de game. Heeft de achtergrond muziek een reden, of is dit alleen voor de spanning en de stress? Om alle boxen open te krijgen moeten allerlei ingewikkelde codes worden ontrafeld. Sommige werden in de tweede wereld oorlog al gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met leuke, hippe spellen. Zo zijn we dan ook weer.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recencies

“Out of the Box is de ultieme samenwerking ervaring. Ideaal om er achter te komen hoe je collega’s bepaalde situaties oplossen en ook nog eens leuk ook!”

HEMA
Out of the Box
57 personen

“Wij hebben met het leraren team Out of the Box van Uitjesbazen gespeeld. Bij deze teambuilding activiteit staat samenwerking centraal. Dat maakt het een ideaal bedrijfsuitje! Hoe verder we kwamen met het oplossen van de puzzels, hoe meer geïnteresseerd we werden. Echt een aanrader!”

Basisschool de Regenboog
Out of the Box
21 personen

“Een super middag gehad vanuit ons eigen kantoor! Soms wel de hulp nodig gehad van een van de Uitjesbazen, maar daar zijn ze voor toch…”

Eneco
Out of the Box
198 personen

Veelgestelde vragen

Wie is er als eerste 'Out of the Box'?

Elke oplossing leidt weer naar de volgende game. Het team wat het beste samenwerkt zal als eerste de enigmacode ontcijferen die leidt naar de route Out of the Box. (Let op: het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, van makkelijk tot moeilijk, dus dit is voor iedereen goed te doen! Of niet.. Samen met jullie bepalen wij de moeilijkheidsgraad.)

Samenwerken = overleven!

Kan ik deze escape box reserveren met lunch of diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773