Uitje aanvragen
Escape box met een unieke storyline
Escape box met een unieke storyline
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Een mysterieuze bezorging

The Mask heeft speciaal voor jullie een boodschap ingesproken. En nog beter gezegd: jullie hebben van deze charmante man een prachtige escape box ontvangen. Jullie zijn namelijk de uitverkorenen. Al jarenlang worden de slimste mensen ter wereld uitgedaagd om een klein spelletje met hem te spelen. Wat een compliment, toch?

Maar wat blijkt… Na opening begint al snel een timer te lopen. Weten jullie de escape box te ontmantelen voordat het te laat is?

Bekijk onze trailer

Ontmantel de bomkoffer

De escape box wordt geopend. Lampjes, knopjes en rare geluiden zijn direct te zien én te horen. Het mysterieuze pakketje blijkt een tikkende tijdbom te zijn.

Maar wacht… ‘’Ik zie een grote stopknop.’’ Inderdaad, dat klopt. Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. De timer stopt pas na het voltooien van verschillende escape games. Aan jullie de taak om binnen 90 minuten de bomkoffer te ontmantelen. Succes. Time is ticking.

Ervaar onze escape box op locatie naar keuze

Puzzels, raadsels en escape games vliegen om jullie oren. The Mask heeft een waar kunstwerk gemaakt. Een kunstwerk met creaties van de grote meesters, Griekse mythologische wezens, een waar metrostelsel en natuurlijk bommen. Met cryptische hints begeleidt The Mask jullie door het spel. Een scherp oog, een slim brein én een goede dosis enthousiasme zijn nodig om The Mask te verslaan. Dit is dé meest explosieve escape box van dit moment. Zijn jullie klaar voor Escape the Mask?

  • Een nieuwe escape room ervaring met een unieke gameplay.
  • Spannende escape puzzels en raadsels met een flinke dosis humor.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Mogelijk op locatie (eigen) locatie.
  • Volledig door ons verzorgd; geen zorgen over de begeleiding.
  • Ook te spelen in het Engels.
Escape the Bomb - Escape Box | Uitjesbazen

Reviews van Escape the Mask

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen! Karlijn Weites Zoetermeer – 31 personen Escape Box
Prima geregeld! “Omdat we een activiteit hadden in februari en de buitenactiviteiten weersafhankelijk zijn, hebben we gekozen voor een binnen activiteit bij Uitjesbazen. De communicatie verliep goed. De pakketten waren op tijd binnen en de activiteit Moordspel Remote hebben we in 3 teams van 3 personen in ongeveer 2 uur volbracht zonder dat we hulp hebben hoeven inschakelen. Prima geregeld!” Ellen van Harten Leiden – 9 personen Escape Box
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box

Veelgestelde vragen

Wij raden een ruimte binnen aan. Denk bijvoorbeeld aan een zaaltje in een gereserveerde horecagelegenheid of een ruimte op kantoor. Dit is noodzakelijk voor het tonen van het introductiefilmpje, maar ook het positioneren van de teams.

Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Zo hebben wij Escape the Mask al op vele prachtige locaties mogen begeleiden in heel Nederland en België.

Wij hebben de beschikking over meerdere escape boxen. Hierdoor is Escape the Mask uitermate geschikt voor grote groepen en het creëren van een intense strijd tussen verschillende teams.

Denk jij klaar te zijn voor dé ultieme teambuilding activiteit van dit moment?

Ter voorbereiding is jullie Uitjesbaas/pakketbezorger ruim op tijd aanwezig. Het spel zal starten met het bekijken van een introductiefilmpje. In teams van ongeveer 5 personen krijgen jullie vervolgens 90 minuten de tijd om de escape box op te lossen.

Werk samencommuniceer en ga de strijd met The Mask aan. Weten jullie op tijd te ontsnappen? Uiteraard is er de mogelijkheid om Escape the Mask na te bespreken. Wel zo eerlijk indien jullie The Mask niet weten te verslaan tijdens onze escape box. 😉

Haal alles uit jullie Escape Box

Je bent eruit. Het wordt de Escape Box, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld de Escape Box personaliseren? The Mask zal jullie verzoek in overweging nemen. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Tim, specialist in escape games: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een andere escape game?

Zo snel ontsnap je natuurlijk niet. 😉

Zijn jullie klaar voor Escape the Mask?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen