fbpx

Escape Box

Een mysterieus pakketje wordt afgeleverd. De bezorger heeft de opdracht gekregen om expliciet voor jullie een begeleidend filmpje te starten. Het is de hoogste tijd voor een klein spelletje. Een spelletje met mogelijk fatale gevolgen. Maar wat houdt deze raadselachtige Escape Box nu in?

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Dé ultieme Escape Room sensatie

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape Box

The Mask

The Mask heeft speciaal voor jullie een boodschap ingesproken. En nog beter gezegd: jullie hebben van deze charmante man een prachtig kunstwerk ontvangen. Jullie zijn namelijk de uitverkorenen. Al jarenlang worden de slimste mensen ter wereld uitgedaagd om een klein spelletje met hem te spelen. Wat een compliment, toch? Maar wat blijkt.. Dit pakketje heeft een wel heel explosieve inhoud. Weten jullie op tijd de Escape Box te ontmantelen voordat het te laat is?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Op locatie naar keuze gaan jullie aan slag met het mysterieuze pakketje van The Mask. Dit kan in een zaaltje van een gereserveerde horecagelegenheid zijn, maar ook een ruimte op kantoor. Dit is volledig aan jullie. Wij denken graag met jullie mee voor een geschikte locatie.

Ter voorbereiding is jullie Uitjesbaas/pakketbezorger ruim op tijd aanwezig. Het spel start met het bekijken van een filmpje. In teams van ongeveer 5 personen krijgen jullie vervolgens 90 minuten de tijd om de Escape Box op te lossen. Werk samen, communiceer en ga de strijd met The Mask aan. Omdat wij de beschikking hebben over meerdere Escape Boxen, is dit spel uitermate geschikt voor grote groepen. Wij zijn benieuwd of jullie klaar zijn voor dé ultieme teambuilding activiteit van dit moment. Uiteraard is er de mogelijk om de Escape Box na te bespreken.

Recensies Escape Box

We willen niks verklappen, maar J. Carrey heeft al een positieve recensie voor the mask achtergelaten.. SSSSMOKING’!

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Bedrijfsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

”Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen!”

SBB
Karlijn Weites
31 personen
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Image

”Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat maar enkele groepjes op tijd waren met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer onze Escape Box met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN TIM, DÉ SPECIALIST IN ESCAPE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Box!

Offerte aanvragen0413-302773