Uitje aanvragen
Combinatie escape game en city tour
Combinatie escape game en city tour
City escape in een stad naar keuze
City escape in een stad naar keuze
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Een bloedstollende city escape tour

De politie zit tijdens Escape the City met de handen in het haar. Er zijn in een korte tijd 10 moorden gepleegd in het stadscentrum. De lokale recherche heeft 10 verdachten aangehouden, maar deze mogen slechts 2 uur vastgehouden worden. De klok tikt af. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden door het bezoeken van de plaatsen delict.

Lukt het jullie om het verhaal bij elkaar te puzzelen en op tijd de dader te vinden? Het is tijd om op onderzoek uit te gaan…

Bekijk onze trailer

Dader, motief en wapen

Gewapend met een escape koffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag. Door het bezoeken van verschillende plaatsen delict (lees: highlights van de stad) komen jullie steeds dichter in de buurt van de waarheid. Wie heeft de 10 moorden gepleegd? Waarom? En met welk moordwapen?

Tour door een stad naar keuze

Cryptische aanwijzingen, onvolledig bewijsmateriaal en uitdagende escape games. Samenwerking, concentratie en oplettendheid zijn vereist om de moordenaar te achterhalen. Maak met jouw team de juiste keuzes en vind de dader voordat de politie hem of haar moet vrijlaten. Denken jullie op tijd het bloedstollende mysterie van Escape the City op te lossen?

  • Ervaar dé unieke combinatie van een escape game en een city tour.
  • Ga op onderzoek uit en verken met Escape the City een stad naar keuze door het bezoeken van verschillende highlights.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Teambuilding, samenwerking en (ont)spanning staan centraal in dit spannende stadsspel.
  • Volledig door ons verzorgd; geen zorgen over de begeleiding.
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.
Escape the City - City Escape stadsspel | Uitjesbazen

Reviews van Escape the City

De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. “Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!” Mariska Weenk Amersfoort – 52 personen Escape the City
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City
Wat een gave city game is dit joh! “Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.” Siewtje Oesbeek Utrecht – 54 personen Escape the City
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk. Els Bukkems Eindhoven – 46 personen Escape the City

Veelgestelde vragen

Escape the City is hét ideale uitje om een stad naar keuze te ontdekken. Van Amsterdam tot Den Bosch en van Zwolle tot Leiden. Jij kiest de stad, onze Uitjesbazen komen naar jullie toe.

Onze tip: kies een grotere stad. Zo weet je zeker dat je alles uit het stadsspel haalt. Wel hebben we Escape the City zo ontwikkeld dat het overal gespeeld kan worden in Nederland en België.

In teams struin je door de stad op zoek naar verschillende plaatsen delict. Hierdoor ontdek je de stad op een interactieve en unieke wijze. Door het bezoeken van de plaatsen delict, zie je steeds een andere highlight van de stad.

Kortom: Escape the City is zeer geschikt om een stad naar keuze te verkennen!

Op een centraal punt in het centrum van een stad naar keuze staat onze enthousiaste Uitjesbaas op jullie te wachten. Dit punt spreken we van te voren af.

Vol goede moed gaan jullie vervolgens door middel van onze officiële app-game aan de slag. Met een koffer vol getuigschriften en alibi’s wordt jullie speurzin sterk op de proef gesteld. Tijdens het stadsspel kom je steeds meer informatie te weten over de misdaden. Er is geen tijd te verliezen. De verdachten mogen namelijk maar 2 uur vastgehouden worden op het politiebureau. Weten jullie de moordzaak op te lossen voordat de moordenaar wordt vrijgelaten en ontsnapt uit de stad?

Haal alles uit jullie Escape the City

Je bent eruit. Het wordt Escape the City, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld Escape the City personaliseren? Wij kunnen het bewijsmateriaal voor jullie aanpassen. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Sanne, specialist in stadsspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander stadsspel?

Ontdek een stad naar keuze op een unieke wijze.

Klaar om in de schoenen van een detective te stappen?

ja, ik wil een gratis offerte
Uitje aanvragen