fbpx

Escape the City

Er zijn 10 moorden gepleegd in Escape the City. Help de politie met het vinden van de moordenaar. Lukt het jullie om dit spannende mysterie op te lossen voordat het te laat is?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Een bloedstollende city escape

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Te spelen in heel Nederland en België

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape the City

10 moorden, 10 verdachten, 1 dader

De politie zit tijdens Escape the City met de handen in het haar. Er zijn in een korte tijd niet één maar tien moorden gepleegd in het centrum van de stad. De lokale recherche heeft 10 verdachten kunnen aanhouden, maar deze mogen slechts 2 uur vastgehouden worden. De klok tikt af. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden door het bezoeken van plaatsen delict. Lukt het jullie om het verhaal bij elkaar te puzzelen en op tijd de dader te vinden? Boek snel Escape the City bij Uitjesbazen en ervaar zelf dé spannendste city game van dit moment!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Op een centraal punt in het centrum van een stad naar keuze staat onze enthousiaste Uitjesbaas op jullie te wachten. Vol goede moed gaan jullie door middel van een officiële app-game aan de slag. Met een koffer vol getuigschriften en alibi’s worden jullie speurzin en analytisch vermogen sterk op de proef gesteld. Tijdens het stadsspel kom je steeds meer informatie te weten over de misdaden. Er is geen tijd te verliezen. De verdachten mogen namelijk maar 2 uur vast worden gehouden op het politiebureau. Weten jullie de moordzaak op te lossen voordat de moordenaar wordt vrijgelaten en ontsnapt uit de stad?!

Escape the City is hét ideale stadsspel om een stad of dorp naar keuze te ontdekken. Van Amsterdam tot Den Bosch en van Zwolle tot Leiden. Jij kiest de plaats, onze Uitjesbazen komen naar jullie toe.

Recensies Escape the City

Achtergelaten door vorige detectives

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk.”

OBS De Straap
Els Bukkems
46 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Onze tip:

Combineer Escape the City een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Sanne, dé specialist in stadsspellen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape the City!

Offerte aanvragen0413-302773