Slider

Escape the City

Combineer een citytour en een escape room en je krijgt: Escape the City! Jullie zijn onderdeel van een gloednieuwe game. In een stad naar keuze bevinden zich een tiental bommen. Aan jullie de taak om deze te ontmantelen en de stad te redden van de ondergang. Dit lukt alleen door goede samenwerking. Wie lukt het om de vele games, raadsels, kluisjes en codes op te lossen en de stad te redden?!

  • Niet zomaar puzzels, maar echt goede, uitdagende en gevarieerde games
  • Ontdek alle highlights van een stad of dorp naar keuze
  • Geen papieren spellen, maar levensechte escape games zoals je die kent van een escape room.
  • Natuurlijk met een knipoog, zoals we altijd proberen 😉

Meer informatie over dit uitje

Escape in iedere stad

De spelbegeleider zal jullie een uitgebreide uitleg geven zodat jullie weten wat jullie te wachten staat. De tijd begint hierna direct te tikken, geen tijd te verliezen dus. In teams van ongeveer 7 tot 10 personen worden jullie de stad ingestuurd met talloze escape games en opdrachten. Deze games moeten jullie op zien te lossen, zo komen jullie achter de exacte locatie van de bommen.

Escape winnaars

Escape the City zorgt ervoor dat iedereen op een nieuwe, spannende en leuke manier de stad ontdekt. De variatie aan puzzels is erg groot. Van braille tot morsecodes, van puzzels tot geluidsfragmenten. Van makkelijk, tot medium tot moeilijk. Escape the City is talloze keren getest en zit daarom ook extreem goed in elkaar. Escape the City is geschikt voor iedere groep en groepsgrootte. Op verschillende manieren kunnen er hints verzameld worden, zodat alles uiteindelijk op te lossen is. De een gaat lekker wandelend op zoek naar een monument, terwijl de ander zich ontfermt over een cijferslot. Welk team is inventief, kan goed samenwerken en vindt als eerste de code van de laatste bom…? 🙂


“Respect voor mijn bazen dat het ze gelukt is om een escape room en een citytour bij elkaar te brengen. Ik buig nog iedere dag voor ze.” aldus stagebaas Remon.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat Escape the City uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

 

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.