fbpx

Escape the City

Er zijn 10 moorden gepleegd in Escape the City. Help de politie met het vinden van de moordenaar. Lukt het jullie om dit spannende stadsspel op te lossen voordat het te laat is?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Combinatie escape game en city tour

personen-icoon-usp-uitjesbazen

City escape in een stad naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Escape the City

Een bloedstollende city escape tour

De politie zit tijdens Escape the City met de handen in het haar. Er zijn in een korte tijd 10 moorden gepleegd in het stadscentrum. De lokale recherche heeft 10 verdachten aangehouden, maar deze mogen slechts 2 uur vastgehouden worden. De klok tikt af. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden door het bezoeken van de plaatsen delict.

Lukt het jullie om het verhaal bij elkaar te puzzelen en op tijd de dader te vinden? Het is tijd om op onderzoek uit te gaan…

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. In welke stad kan ik Escape the City spelen?

Escape the City is hét ideale uitje om een stad naar keuze te ontdekken. Van Amsterdam tot Den Bosch en van Zwolle tot Leiden. Jij kiest de stad, onze Uitjesbazen komen naar jullie toe.

Onze tip: kies een grotere stad. Zo weet je zeker dat je alles uit het stadsspel haalt. Wel hebben we Escape the City zo ontwikkeld dat het overal gespeeld kan worden in Nederland en België.

2. Is Escape the City als spel geschikt om een stad te verkennen?

In teams struin je door de stad op zoek naar verschillende plaatsen delict. Hierdoor ontdek je de stad op een interactieve en unieke wijze. Door het bezoeken van de plaatsen delict, zie je steeds een andere highlight van de stad.

Kortom: Escape the City is zeer geschikt om een stad naar keuze te verkennen!

3. Hoe gaat de voorbereiding van Escape the City in z'n werk?

Op een centraal punt in het centrum van een stad naar keuze staat onze enthousiaste Uitjesbaas op jullie te wachten. Dit punt spreken we van te voren af.

Vol goede moed gaan jullie vervolgens door middel van onze officiële app-game aan de slag. Met een koffer vol getuigschriften en alibi’s wordt jullie speurzin sterk op de proef gesteld. Tijdens het stadsspel kom je steeds meer informatie te weten over de misdaden. Er is geen tijd te verliezen. De verdachten mogen namelijk maar 2 uur vastgehouden worden op het politiebureau. Weten jullie de moordzaak op te lossen voordat de moordenaar wordt vrijgelaten en ontsnapt uit de stad?

Reviews van Escape the City

Op verschillende plaatsen delict achtergelaten door vorige detectives.

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Kam Chan
60 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Ziggo | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk.”

OBS De Straap
Els Bukkems
46 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - OBS De Straap | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer Escape the City met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape the City!

Offerte aanvragen 0413-302773