fbpx

Bedrijfsuitje Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Eindhoven en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Eindhoven

Eindhoven, ontdek dé lichtstad met een bedrijfsuitje

Klaar om Eindhoven te ontdekken met een bedrijfsuitje? Eindhoven de Gekste! Tenminste als je kiest voor een doldwaze Crazy 88. Doe je het liever rustiger aan en staat teambuilding centraal? Kies dan voor Escape the City en ontdek Stratumseind, Strijp-S en andere highlights. Voor al jullie wensen bieden wij dé leukste activiteiten. Van een (te) gekke Foute Bingoshow bij jullie op kantoor tot een strijdvolle Pubquiz in een Eindhovense horecagelegenheid. Op de door jullie gewenste locatie staan wij paraat. Boek snel één spetterend bedrijfsuitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Ga samen met je collega’s op pad

In Eindhoven is heel veel ruimte voor gezelligheid en vertier. En onze bedrijfsuitjes haken daar lekker op in. Geweldige stadsspellen, zoals Wie is de Rat of Escape the City om Eindhoven te ontdekken. Maar ook bedrijfsuitjes in een knus restaurant zijn we niet vies van. Denk aan het Moorddiner of de Foute Bingoshow. Een bedrijfsuitje kan natuurlijk ook bij jullie op kantoor worden gehouden. In onze Escape Room op locatie wordt jullie kantoorruimte helemaal omgebouwd tot een heuse escape game.

Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Eindhoven en beleef een dag om niet snel te vergeten. De praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn. 😀

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Eindhoven met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Eindhoven en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Eindhoven en omgeving:

Carrousel

Image

Barney’s

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Loods61

Image

Park Theater

Image

Umami

Image

Recensies

Lees hier wat Eindhovenaren vinden van uitjesbazen!

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie

Image

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
43 personen
Escape Room op locatie

Image

“Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk.”

OBS De Straap
Els Bukkems
46 personen
Escape the City

Image

”Dit soort activiteiten zijn leuk en geven de goede energie. Verder leuke reacties gehad hoor van collega’s.”

Insinger Gilissen
Ellen Kagie
100 personen
Foute Bingoshow

Image

”Toch fijn om in deze rare tijd iets met ons team te kunnen doen. Alle deelnemers vonden het erg leuk om mee te doen. Leuke opdrachten en vragen. Iedereen kon een inbreng doen. Zeker een aanrader!”

Kubus
Marieke van der Plas
45 personen
Pubquiz op locatie

Image

”Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers.”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Quaranteambuilding

Image

”Gisteren hebben wij met Fontys Sporthogeschool de EscapeRoom The Firm gedaan. Het was een succes! Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. De opdrachten waren leuk en actueel, maar waren toch een uitdaging. Heel erg bedankt voor deze samenwerking!”

Fontys Sporthogeschool
Sybren Stijweg
42 personen
Online Escape Game: The Firm

Image

”De activiteit was erg leuk!”

BDO
Stefan Lammers
20 personen
Moorddiner

Image

Impressie bedrijfsuitje in Eindhoven

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Eindhoven en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Begin dan met een offerte aan te vragen enontdek Stratum en de rest van het hypermoderne Eindhoven.

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

 

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Eindhoven?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Offerte aanvragen0413-302773