fbpx

Bedrijfsuitje Valkenswaard

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenswaard en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Valkenswaard

Een leuk bedrijfsuitje in Valkenswaard

In het gezellige Brabant heeft Valkenswaard alle ingrediënten in huis om van jullie bedrijfsuitje een knallend succes te maken. De Malpie, het Nederlands Steendrukmuseum, het bruisende centrum. Noem maar op. Werk samen met je gekste collega’s in Crazy 88, los gezamenlijk meerdere moorden op in Escape the City of probeer de meeste punten te scoren in Wie is de Rat. Maar pas op: er is een verrader actief in Wie is de Rat die het jullie team wel erg moeilijk maakt. Gniffel, gniffel. Zijn jullie klaar voor een spetterend bedrijfsuitje in Valkenswaard?

Samenwerken, lachen en communiceren

Uitjesbazen is gespecialiseerd in het organiseren van dé vetste activiteiten ten behoeve van teambuilding. Samenwerken, communiceren, lachen en nog veel meer zijn hiervoor belangrijke begrippen. Zijn jullie nog op zoek naar een leuke opvulling voor jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard? Wij helpen jullie graag. En wij komen ook nog eens daarvoor naar jullie toe! Wat dit betekent? De locatie maakt ons niet uit, deze bepalen jullie lekker zelf. Dus… Ga los in het centrum van Valkenswaard met een stadsspel, laat jullie kantoorruimte ombouwen tot een heuse Escape Room op locatie of huur een horecagelegenheid af en speel dé grootste Foute Bingoshow van Nederland! Kortom: niks is te gek en alles kan!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Valkenswaard met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is Valkenswaard leuk om te ontdekken?

Onder de rook van Eindhoven en Helmond heeft Valkenswaard voor iedereen genoeg te bieden. Zijn jullie er klaar voor om Valkenswaard te ontdekken? Kies dan voor een leuk, interactief stadsspel. Ideaal om een stad of plaats naar keuze volledig te ontdekken. Hoe wij daarvoor zorgen? Geef ons gerust een belletje, we vertellen je graag meer!

2. Welk bedrijfsuitjes raden jullie aan voor een grote groep?

Welk bedrijfsuitje wij aanraden voor een grote groep? Dat ligt natuurlijk volledig aan jullie wensen en voorkeuren! Door ons uitgebreide repertoire aan activiteiten bieden wij voor ieder wat wils. Zeg het maar: wat zijn jullie wensen?

3. Wat moet ik doen om het bedrijfsuitje vast te leggen?

Jullie zijn eruit. Je weet welk bedrijfsuitje de voorkeur geniet. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen jullie vervolgens een offerte op maat. Hierbij kun je uiteraard jullie wensen en voorkeuren aangeven. Na diverse malen contact zijn de plooien platgestreken en geven jullie akkoord. De datum nadert. De kriebels beginnen al te komen. Zijn jullie klaar voor dé vetste activiteit van het jaar?

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Valkenswaard

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Valkenswaard

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Valkenswaard

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard!

Offerte aanvragen0413-302773