fbpx

Bedrijfsuitje Valkenswaard

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenswaard en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Valkenswaard

Een leuk bedrijfsuitje in Valkenswaard

In het gezellige Brabant heeft Valkenswaard alle ingrediënten in huis om van jullie bedrijfsuitje een knallend succes te maken. De Malpie, het Nederlands Steendrukmuseum, het bruisende centrum. Noem maar op. Werk samen met je gekste collega’s in Crazy 88, los gezamenlijk meerdere moorden op in Escape the City of probeer de meeste punten te scoren in Wie is de Rat. Maar pas op: er is een verrader actief in Wie is de Rat die het jullie team wel erg moeilijk maakt. Gniffel, gniffel. Zijn jullie klaar voor een spetterend bedrijfsuitje in Valkenswaard?

Samenwerken, lachen en communiceren

Uitjesbazen is gespecialiseerd in het organiseren van dé vetste activiteiten ten behoeve van teambuilding. Samenwerken, communiceren en lachen zijn hiervoor belangrijke begrippen. Zijn jullie nog op zoek naar een leuke opvulling voor jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard? Wij helpen jullie graag. En wij komen ook nog eens daarvoor naar jullie toe! Wat dit betekent? De locatie maakt ons niet uit, deze bepalen jullie lekker zelf.

Dus… Ga los in het centrum van Valkenswaard met een stadsspel, laat jullie kantoorruimte ombouwen tot een heuse Escape Room op locatie of huur een horecagelegenheid af en speel dé grootste Foute Bingoshow van Nederland! Kortom: niks is te gek en alles kan!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Valkenswaard met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenswaard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Zijn wij het wel (Valkens) waard om ons de beste te noemen? 😉

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Valkenswaard

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenswaard en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Roep je collega’s dan bij elkaar voor hét bedrijfsuitje van het jaar. Samen gaan jullie in Valkenswaard aan de slag met de leukste teambuildingactiviteiten. Maken jullie het centrum onveilig? Of houden jullie het beschaaft met een pubquiz in een horecagelegenheid?

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Valkenswaard?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard!

Offerte aanvragen0413-302773