fbpx

Bedrijfsuitje Valkenswaard

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Valkenswaard? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Valkenswaard

Een spetterend bedrijfsuitje in Valkenswaard

In het gezellige Brabant heeft Valkenswaard alle ingrediënten in huis om van jullie bedrijfsuitje een knallend succes te maken. De Malpie, het Nederlands Steendrukmuseum, het bruisende centrum. Werk samen met je gekste collega’s in Crazy 88, los gezamenlijk meerdere moorden op in Escape the City of probeer het meeste geld bij elkaar te spelen in Wie is de Rat. Zijn jullie klaar om alle bezienswaardigheden te ontdekken tijdens een spetterend bedrijfsuitje in Valkenswaard?

Altijd op de gewenste locatie

Riep iemand: “Hoe kunnen we een activiteit combineren met een hapje en een drankje in Valkenswaard?”. Nou ja, easy. Met het Moorddiner natuurlijk. “En als ik liever voor een complete Virtual Reality ervaring ga?”. Ook easy, met onze Full VR Experience natuurlijk.

Van een spel in de stad tot een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Je boekt onze activiteiten altijd op de gewenste locatie in Valkenswaard. Van smakelijke dinerspellen tot vernieuwde Virtual Reality Experiences. Voor iedere wens bieden wij wat wils. Wel hebben al onze activiteiten 1 ding gemeen. Een fantastische begeleiding. Want ja, al onze activiteiten worden begeleid met enthousiasme, humor en een flinke dosis creativiteit. Daar kun je op rekenen. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenswaard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar.”

CBR
Cynthia Huizer
41 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - CBR | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Valkenswaard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenswaard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Valkenswaard?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Valkenswaard!

Offerte aanvragen 0413-302773