fbpx

Bedrijfsuitje Veghel

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Veghel? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veghel

Een échte thuiswedstrijd

Veghel, een prachtige stad in de Meierijstad. Een échte thuiswedstrijd voor Uitjesbazen. Heerlijk. Met enkele spelleiders die uit Veghel komen, zorgen we er samen voor dat jullie bedrijfsuitje aan niks zal ontbreken. Kies je gewenste activiteit, het aantal personen en de datum. Samen maken we er een knallend bedrijfsfeest van in Veghel.

Kies voor een originele activiteit

Welkom bij het bedrijfsuitje in Veghel, georganiseerd door Uitjesbazen! Tijdens dit bijzondere evenement laten we jullie kennis maken met de unieke charme en veelzijdigheid van Veghel. Ga de uitdaging aan met onze spannende teambuildingactiviteiten, waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Verken de pittoreske straatjes en historische bezienswaardigheden van Veghel terwijl jullie deelnemen aan onze interactieve stadsspellen.

Geniet van de heerlijke lokale gerechten en drankjes tijdens een culinaire ontdekkingsreis door de stad. En sluit de dag af met een spetterende feestavond vol entertainment en gezelligheid. Kortom, ons bedrijfsuitje in Veghel belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij teambuilding, plezier en ontspanning hand in hand gaan.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veghel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Veghel

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Veghel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veghel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Veghel?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veghel!

Offerte aanvragen 0413-302773