fbpx

Bedrijfsuitje Veghel

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Veghel? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Veghel en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veghel

Bedrijfsuitje organiseren in Veghel

Tussen Heeswijk-Dinther en Erp light het mooie Veghel, een groot dorp in Meierijstad met een leuk centrum waar altijd wel iets te beleven is. Veghel is een thuiswedstrijd voor ons. Dus wij zorgen ervoor dat een bedrijfsuitje in Veghel nergens aan ontbreekt! Van waanzinnige escape games tot smakelijke diner games. Wij komen op locatie naar keuze en bezorgen jou en je collega’s een fantastische tijd samen. Met ons hoofdkantoor In de buurt kunnen jullie zelfs langs komen voor een kopje koffie 😉

Uitjesbazen werk samen met verschillende horecagelegenheden in en rond om Veghel waardoor we voor jullie de leukste uitjes kunnen organiseren. Kies bijvoorbeeld voor onze Pubquiz, de Foute Bingoshow of het Moorddiner. Deze uitjes zijn ideaal in combinatie met een hapje en een drankje. Ook kunnen jullie aan de hand van een gaaf stadsspel Veghel op een compleet nieuwe manier ontdekken! Crazy 88, Wie is de Rat en Escape the City zorgen voor interactie, samenwerking en fun!

Veghel als nooit tevoren!

Onze uitjes zijn allemaal schaalbaar en geschikt voor groepen vanaf 15 personen. Roep dus heel het bedrijf bij elkaar om er écht even samen op uit te gaan. Onze Uitjesbazen staan voor jullie klaar! Dus wat mag het zijn?

Willen jullie iets organiseren bij jullie op het kantoor? Wij hebben een hele toffe Escape Room op locatie. Bij dit uitje toveren we elke ruimte naar keuze om tot een heuse maffia hide-out. Het is vervolgens aan jullie om van de gijzelnemers te ontsnappen. Ook leuk: Onze Virtual Reality uitjes! Deze staan garant voor samenwerking en ontdekking van de virtuele wereld!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Veghel met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veghel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Veghel en omgeving:

Noordkade

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

Wat vind Veghel en omstreken van Uitjesbazen?

Activiteiten waren erg leuk dus dank voor de organisatie!

Clickables
Michael Letens
10 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Clickables - Uitjesbazen

Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!!

Provincie Noord-Brabant
Marina Ottenhof
60 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Den Bosch - Provincie Noord Brabant - Uitjesbazen

“Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar.”

CBR
Cynthia Huizer
41 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - CBR - Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer - Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Veghel

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veghel en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Kleed je gepast aan en ga aan de slag met de leukste activiteiten in de mooiste plaats van Meierijstad!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Veghel?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veghel!

Offerte aanvragen0413-302773