fbpx

Quiz Show Deluxe

Strijd tegen je collega’s in dé leukste quiz van Nederland!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé leukste quiz van Nederland

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grote groepen

Image

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Quiz Show Deluxe

Dé leukste quiz van Nederland

Na ontelbare quizzen en brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe. Deze pubquiz gaat véél verder dan alleen maar vragen. Dit is een volledig op maat gemaakte quiz, bestaande uit acht originele rondes. Twee enthousiaste quizmasters zorgen voor een hoge mate van interactie. Hapje, drankje en een quizje. Wat wil je nog meer? Boek dé leukste quiz van Nederland nu bij Uitjesbazen!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf komen wij bij jullie langs om de quiz door te nemen. En ook om te filmen. Zo maken wij een introtrailer over jullie zelf en worden ook video’s gemaakt die later in de quiz terugkomen. Op de dag zelf worden de teams ingedeeld door de 2 presentatoren. Strak in pak begeleiden zij jullie door de activiteit. Dan gaan de lampen uit en starten we met de introtrailer, waarna de quiz los kan barsten. De quiz bestaat uit 8 verschillende en uiteenlopende rondes. Deze leggen wij graag vast aan jullie voor:

Ronde 1: Algemene kennis.
De algemene kennisronde om even lekker warm te draaien.
Ronde 2: Vragen over jullie zelf.
Vragen over jouw bedrijf, familie, vrienden of team. Vooraf stellen we deze ronde samen. Wie weet het meest over zijn collega’s?
Ronde 3: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.
Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet.
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!
Ronde 5: Just one minute.
Weer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar…of niet.
Ronde 6: Picture Perfect.
Een combinatie van foto’s van jullie zelf en met wat ‘algemene foto’s’. Wie weet wat er op het scherm wordt getoond?
Ronde 7: Audioronde.
Niet alleen muziek, maar ook herkenbare audiofragmenten die bijna iedereen kent. Wat was het nou ook al weer precies?
Ronde 8: Bonusronde.
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

Recensies Quiz Show Deluxe

Bigger. Better. QUiz Show deluxe!

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN-Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

Onze tip:

Combineer onze Quiz Show Deluxe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ELMAR, DÉ SPECIALIST IN QUIZZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Elmar | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Quiz Show Deluxe!

Offerte aanvragen0413-302773