fbpx

Quiz Show Deluxe

In Quiz Show Deluxe strijd je tegen al jouw lieve collega’s in een interactieve quiz vol creativiteit, humor en vermaak.

Image

Dé leukste quiz van Nederland en België

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Gepersonaliseerd beeldmateriaal

Image

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Quiz Show Deluxe

Deze quiz verveelt géén seconde

Na ontelbare quizzen en brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe. Een pubquiz die véél verder gaat dan alleen quizvragen. Dit is een volledig op maat gemaakte quiz, bestaande uit acht originele rondes. Twee enthousiaste quizmasters zullen het spits afbijten. Hapje, drankje en een quizje. Wat wil je nog meer?

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe zien de rondes van Quiz Show Deluxe eruit?

Ronde 1: Inkomertje
Een testronde om te kijken of iedereen er klaar voor is. We moeten natuurlijk wel allemaal scherp aan de Quiz Show beginnen. 😉

Ronde 2: Algemene kennis
Een algemene kennisronde om even lekker warm te draaien.

Ronde 3: De Vakantieman
Jan is een échte wereldreiziger. Hij neemt jullie als vakantieman graag mee in zijn avonturen over héél de wereld.

Ronde 4: Persoonlijke ronde
Een persoonlijke ronde over jullie zelf. Denk jij jouw collega’s of het bedrijf waar je werkt goed te kennen?

Ronde 5: Doet ie ’t of doet ie ’t niet.
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!

Ronde 6: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.

Ronde 7: Just one minute.
Weer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar… of niet.

Ronde 8: Festivalronde.
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

2. Op welke locatie kan deze Quiz gespeeld worden?

Quiz Show Deluxe speel je op locatie naar keuze in heel Nederland en België. Dit kan een zelfgekozen restaurant in jullie omgeving zijn, maar ook een ruimte op kantoor. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dan stemmen we de locatie af op jullie wensen en voorkeuren.

3. Hoe gaat de voorbereiding van Quiz Show Deluxe in z'n werk?

Vooraf komen wij bij jullie langs om de quiz door te nemen. En ook om te filmen. Zo maken wij een introtrailer over jullie zelf en worden ook video’s gemaakt die later in de quiz terugkomen.

Op de dag zelf worden de teams ingedeeld door de 2 presentatoren. Strak in pak begeleiden zij jullie door de activiteit. Dan gaan de lampen uit en starten we met de introtrailer, waarna de quiz los kan barsten. De quiz bestaat uit 8 verschillende en uiteenlopende rondes.

Reviews van Quiz Show Deluxe

Bigger, better, Quiz Show Deluxe!

“Deze Uitjesbazen ingeschakeld voor een Teamuitje van 76 personen. Contact gaat zeer soepel en denken ruim met je mee. Niks is te gek, alles is mogelijk! Uitjesbazen op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk!! De RWM Quiz show deluxe was perfect georganiseerd en onze medewerkers hebben zich heel goed vermaakt. Nogmaals dank voor de leuke activiteit en dank aan uitjesbazen Anne en Nina voor het presenteren van de leuke avond.”

RWM
Ralph van de Laarschot
76 Personen
Bedrijfsuitje Sittard

Bedrijfsuitje Sittard - RWM | Uitjesbazen

“We hebben Uitjesbazen ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Bedrijfsuitje Weert

Bedrijfsuitje Weert - Zuiderhuis | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v. een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!”

Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v.
Ingrid Niland
58 personen
Bedrijfsuitje Emmen

Bedrijfsuitje Emmen - AWH | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz show deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens :-)”

Hoppenbrouwers Techniek
Linda van Rijsbergen
50 personen
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Hoppenbrouwers | Uitjesbazen

“We hebben een hele gezellige en leuke avond gehad met ons schoolteam georganiseerd door de uitjesbazen! De Quiz Show Deluxe was erg leuk, met name doordat het een persoonlijke touch had. Het was vooral heel fijn dat het op een korte termijn allemaal nog georganiseerd kon worden, want wij hebben hem pas 2 weken van tevoren benaderd. Top dat alles nog gelukt is! Een aanrader voor een gezellig en ontspannen avondje met je collega’s!”

Basisschool Park16Hoven
Lieke Loendersloot
63 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Basisschool Park16Hoven | Uitjesbazen

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN-Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz!

Combineer onze Quiz Show Deluxe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie quiz.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Quiz Show Deluxe!

Offerte aanvragen 0413-302773