Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Originele én leuke groepsactiviteiten

Zijn jullie op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Met 25+ groepsactiviteiten organiseren wij voor ieder gezelschap dé perfecte activiteit. Tijd om samen te werken en de strijd aan te gaan met collega’s, vrienden of familie. Kun je al stiekem niet meer wachten? Boek dan snel jouw groepsactiviteit online of neem contact met ons op voor passend advies.

Groepsactiviteiten op locatie naar keuze

Uitjesbazen organiseert leuke groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid. Als evenementenbureau kennen wij méér dan 10 jaar ervaring. Wij geven jou daarom graag advies over welke groepsactiviteit het best bij jullie past. Een vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Onze groepsuitjes zijn zeer divers en geschikt voor iedere groep.

Een smakelijk Moorddiner in jullie favoriete horecagelegenheid, een verraderlijk stadsspel met Wie is de Rat of een indrukwekkende Full Virtual Reality Experience. In het centrum van de stad, op locatie naar keuze of online. Binnen of buiten. Overal in Nederland of België!

Reviews van Uitjesbazen

We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. “Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.” Yvonne Theuns Eindhoven – 43 personen PubQuiz op locatie
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie
Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. “Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).“ Bart Ulenkate Maastricht / Venlo – 31 Personen PubQuiz op locatie
Wat een gave city game is dit joh! “Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.” Siewtje Oesbeek Utrecht – 54 personen Escape the City
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons. “Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de escape room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!” Nicky de Bie Maastricht – 70 personen Escape Room op locatie

Veelgestelde vragen

Een activiteit om te kijken hoe goed je in teamverband samenwerkt. Dit kan variëren van hilarische quizzen tot zenuwslopende escape games. Wat voor soort activiteit je ook kiest, het wordt er sowieso eentje om niet snel te vergeten!

Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen. Bekijk daarom gerust onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes“. Ideaal ter inspiratie van een leuke groepsactiviteit.

Je kunt al bij ons terecht voor een groepsactiviteit vanaf 5 personen. Hoe meer mensen, hoe gezelliger. Het kan bij ons dan ook niet gek genoeg zijn. Daarom zit er geen maximaal aantal personen aan een uitje vast.

Kortom: zowel grote als kleine groepen vinden altijd dé perfecte activiteit bij Uitjesbazen. Heb je een vraag of twijfel je welke activiteit het beste bij jullie groep past? Neem dan gerust contact met ons op!

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Op locatie naar keuze organiseren wij dé leukste groepsactiviteiten, zowel binnen als buiten. Hieronder vinden jullie een mooi overzicht van onze verschillende type activiteiten. In de blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ gaan we dieper in op onze populaire groepsactiviteiten.

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit!

Ja, ik wil nu een gratis offerte