fbpx

Groepsactiviteit

Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele groepsactiviteiten. Wij zetten dé kroon op jullie groepsactiviteit buiten én binnen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit

Originele én leuke groepsactiviteiten

Ben jij op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Dan ben jij bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij verzorgen jouw ideale groepsactiviteit voor buiten én binnen. Tijd om samen te werken of de strijd aan te gaan met collega’s, vrienden of familie. Wij beschikken over een groot aanbod aan verschillende leuke groepsactiviteiten. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel dé gewenste groepsactiviteit online.

Groepsactiviteiten buiten en binnen

Uitjesbazen organiseert leuke groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid. Wij geven jou daarom graag advies over welke groepsactiviteit het best bij jou past. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij nemen graag met je door wat de wensen zijn en maken een passend aanbod.

Een vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Onze groepsuitjes zijn zeer divers. Het Moorddiner, Wie is de Rat of Virtual Reality. Online, in de stad of op een locatie naar keuze. Binnen of buiten. Overal in Nederland of België. Niks is te gek!

Bekijk referenties Over ons

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een groepsactiviteit?

Groepsactiviteiten kunnen variëren van hilarische quizzen tot zenuwslopende escape games, waarbij de samenwerking binnen het team op de proef wordt gesteld. Wat voor soort bedrijfsuitje je ook kiest, het wordt er sowieso eentje om niet te vergeten.

2. Hoeveel mensen kunnen er meedoen aan een groepsuitje?

Onze activiteiten zijn voor allerlei groepen. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Hoe meer mensen, hoe gezelliger! Het kan ons dan ook niet gek genoeg. Daarom zit er geen maximaal aantal personen aan een uitje vast.

3. Welke groepsactiviteiten zijn er allemaal?

Het aanbod activiteiten bij Uitjesbazen is gigantisch. Er is dan ook erg veel variatie. Moordspellen, escape games of quizzen. Neem snel een kijkje tussen alle groepsuitjes en filter op jouw wensen!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit!

Offerte aanvragen0413-302773