fbpx

Groepsactiviteit

Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele groepsactiviteiten. Wij zetten dé kroon op jullie groepsactiviteit, zowel buiten als binnen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit

Originele én leuke groepsactiviteiten

Zijn jullie op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Met 25+ groepsactiviteiten organiseren wij voor ieder gezelschap dé perfecte activiteit. Tijd om samen te werken en de strijd aan te gaan met collega’s, vrienden of familie. Kun je al stiekem niet meer wachten? Boek dan snel jouw groepsactiviteit online of neem contact met ons op voor passend advies.

Groepsactiviteiten op locatie naar keuze

Uitjesbazen organiseert leuke groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid. Als evenementenbureau kennen wij méér dan 10 jaar ervaring. Wij geven jou daarom graag advies over welke groepsactiviteit het best bij jullie past. Een vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Onze groepsuitjes zijn zeer divers en geschikt voor iedere groep.

Een smakelijk Moorddiner in jullie favoriete horecagelegenheid, een verraderlijk stadsspel met Wie is de Rat of een indrukwekkende Full Virtual Reality Experience. In het centrum van de stad, op locatie naar keuze of online. Binnen of buiten. Overal in Nederland of België. Niks is te gek.

Groepsactiviteit - Groepsactiviteiten | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een groepsactiviteit?

Een activiteit om te kijken hoe goed je in teamverband samenwerkt. Dit kan variëren van hilarische quizzen tot zenuwslopende escape games. Wat voor soort activiteit je ook kiest, het wordt er sowieso eentje om niet snel te vergeten!

2. Wat is een leuke groepsactiviteit?

Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen. Bekijk daarom gerust onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes“. Ideaal ter inspiratie van een leuke groepsactiviteit.

3. Vanaf hoeveel personen kan ik een activiteit organiseren?

Je kunt al bij ons terecht voor een groepsactiviteit vanaf 5 personen. Hoe meer mensen, hoe gezelliger. Het kan bij ons dan ook niet gek genoeg zijn. Daarom zit er geen maximaal aantal personen aan een uitje vast.

Kortom: zowel grote als kleine groepen vinden altijd dé perfecte activiteit bij Uitjesbazen. Heb je een vraag of twijfel je welke activiteit het beste bij jullie groep past? Neem dan gerust contact met ons op!

Reviews van Uitjesbazen

Wanneer mogen we dé kroon op jullie groepsactiviteit zetten? 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Groepsactiviteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner op locatie
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Ziggo | Uitjesbazen

”Het was een geslaagde avond gisteren!”

Rijksuniversiteit Groningen
Charissa Smit
13 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Universiteit Groningen | Uitjesbazen

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht school of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer jullie groepsactiviteit met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Op locatie naar keuze organiseren wij dé leukste groepsactiviteiten, zowel binnen als buiten. Hieronder vinden jullie een mooi overzicht van onze verschillende type activiteiten. In de blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ gaan we dieper in op onze populaire groepsactiviteiten.

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit!

Offerte aanvragen 0413-302773