Groepsactiviteit

Bij Uitjesbazen vind je dé leukste groepsactiviteiten. Wij zetten dé kroon op jullie groepsactiviteit binnen én buiten.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Groepsactiviteit

Originele én leuke groepsactiviteiten

Zowel online als op locatie naar keuze

Ben jij op zoek naar een leuke, actieve of juist ontspannen groepsactiviteit? Dan ben jij bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij verzorgen jouw ideale groepsuitje voor binnen én buiten. Tijd om samen te werken of de strijd aan te gaan met collega’s, vrienden of familie. Wij beschikken over een groot aanbod aan verschillende leuke groepsactiviteiten. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel dé gewenste groepsactiviteit online.

Een groepsactiviteit voor iedere gelegenheid

Uitjesbazen organiseert leuke groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid. Wij geven jou daarom graag advies over welke groepsactiviteit het best bij jou past. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij nemen graag met je door wat de wensen zijn en maken een passend aanbod.

Een vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Onze groepsuitjes zijn zeer divers. Een moordspel, Wie is de Rat of een online escape game. Online, in de stad of op een locatie naar keuze. Niks is te gek!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een groepsactiviteit?

Groepsactiviteiten kunnen variëren van hilarische quizzen tot zenuwslopende escape games, waarbij de samenwerking binnen het team op de proef wordt gesteld. Wat voor soort uitje je ook kiest, het wordt er sowieso eentje om niet te vergeten.

Hoeveel mensen kunnen er meedoen aan een groepsuitje?

Onze activiteiten zijn voor allerlei groepen. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Hoe meer mensen, hoe gezelliger! Het kan ons dan ook niet gek genoeg. Daarom zit er geen maximaal aantal personen aan een uitje vast.

Welke groepsactiviteiten zijn er allemaal?

Het aanbod activiteiten bij Uitjesbazen is gigantisch. Er is dan ook erg veel variatie. Moordspellen, escape games, quizzen, gekke spellen. Neem snel een kijkje tussen alle groepsuitjes en filter op jouw wensen!

Recensies

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Online uitje

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever

Wie is de Rat City
City game

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Uitje op locatie

Wij zetten dé kroon op jullie groepsactiviteit

Offerte aanvragen 0413-302773