Een originele groepsactiviteit

Binnen, buiten of online? Bij ons kan het allemaal.

Wij zetten de kroon op jullie uitje. Succes gegarandeerd.

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Groepsactiviteit

Het is groepsactiviteit

Ben jij op zoek naar een leuke, spannende of juist ontspannen activiteit? Dan ben jij bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij verzorgen jouw ideale groepsuitje. Tijd om samen te werken of de strijd aan te gaan met collega’s, vrienden of familie. Wij beschikken over een groot aanbod verschillende leuke groepsactiviteiten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast alle uitjes.

Zin om te kletsen? Wij altijd!
Neem contact op

Een groepsactiviteit precies zoals jij wilt

Niet zomaar een dagje weg, een groepsuitje die kwalitatief en spectaculair is!

Groepsactiviteit organiseren

Wij geven jou graag advies over welke activiteit het best bij jou en de groep past. Neem dan ook gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij nemen graag met je door wat de wensen zijn en maken een passend aanbod.

Een groepsuitje voor iedere gelegenheid

Vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding. De groepsuitjes zijn zeer divers en daarom is het aanbod ook erg breed. Een Online Moordspel, Wie is de Rat Citygame of een Escape Diner. Online, in de stad of op een locatie naar keuze. Niks is te gek!

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

Wij zijn blij met jullie! En jullie gelukkig ook met ons!

”Ik heb samen met collega’s Quaranteambuilding gedaan. De gekste opdrachten moeten uitgevoerd worden, echt een leuk spel om elkaar nog beter te leren kennen.”

Jos

Quaranteambuilding
Online groepsactiviteit

Image

”Ik en mijn hockeyteam hebben online de Foute Bingoshow gedaan. Echt een mega leuke activiteit met ons groepje dames.”

Maartje

Foute Bingoshow
Groepsactiviteit op locatie

Image

”Samen met een groepje vrienden Hunters gespeeld. Door Utrecht gestruind aan de hand van allerlei raadsels en opdrachten. Te gek!”

Roel

Hunters
Groepsactiviteit in de stad

Image

Veelgestelde vragen over groepsactiviteiten

Wat is een groepsactiviteit?

Groepsuitjes kunnen variëren van hilarische quizzen tot zenuwslopende escape games waarbij de samenwerking binnen het team op de proef wordt gesteld. Wat voor soort uitje je ook kiest, het wordt er sowieso een om niet te vergeten.

Hoeveel mensen kunnen er meedoen aan een groepsuitje?

Onze activiteiten zijn voor allerlei groepen. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Hoe meer mensen hoe gezelliger! Het kan ons dan ook niet gek genoeg. Daarom zit er geen maximaal aantal personen aan een uitje vast.

Welke groepsactiviteiten zijn er allemaal?

Het aanbod activiteiten bij Uitjesbazen is gigantisch. Er is dan ook erg veel variatie. Moordspellen, escape games, quizzen, gekke spellen. Neem snel een kijkje tussen alle groepsuitjes en filter op jouw wensen!