fbpx

Groepsactiviteit

Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele groepsactiviteiten. Wij zetten dé kroon op jullie groepsactiviteit buiten én binnen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit

Originele én leuke groepsactiviteiten

Ben jij op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Dan ben jij bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij verzorgen jouw ideale groepsactiviteit voor buiten én binnen. Tijd om samen te werken en de strijd aan te gaan met collega’s, vrienden of familie. Wij beschikken over een groot aanbod aan verschillende leuke groepsactiviteiten. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel dé gewenste groepsactiviteit online!

Groepsactiviteiten buiten en binnen

Uitjesbazen organiseert leuke groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid. Als evenementenbureau kennen wij méér dan 10 jaar ervaring. Wij geven jou daarom graag advies over welke groepsactiviteit het best bij jullie past. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Onze groepsuitjes zijn zeer divers. Een spannend Moorddiner, een heuse ‘De Mol’ ervaring met Wie is de Rat of Virtual Reality. Online, in de stad of op locatie naar keuze. Binnen of buiten. Overal in Nederland of België. Niks is te gek!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Wat is een groepsactiviteit?

Groepsactiviteiten kunnen variëren van hilarische quizzen tot zenuwslopende escape games, waarbij de samenwerking binnen het team op de proef wordt gesteld. Wat voor soort bedrijfsuitje je ook kiest, het wordt er sowieso eentje om niet te vergeten!

Onze activiteiten zijn voor allerlei groepen. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Hoe meer mensen, hoe gezelliger! Het kan bij ons dan ook niet gek genoeg zijn. Daarom zit er geen maximaal aantal personen aan een uitje vast.

Over ons

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Recensies

Wanneer mogen we dé kroon op jullie groepsactiviteit zetten? 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Groepsactiviteit Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een groepsactiviteit met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Op locatie naar keuze organiseren wij dé leukste groepsactiviteiten, zowel binnen als buiten. Hieronder vinden jullie een mooi overzicht van verschillende type activiteiten. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ gaan we dieper in op onze populaire groepsactiviteiten.

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit!

Offerte aanvragen0413-302773