fbpx

Hunted teamuitje

Ervaar met Hunted hét spannendste kat- en muisspel als teamuitje. Weten jullie als voortvluchtigen uit handen te blijven van de recherche?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Hunted

Interactieve city game in een stad naar keuze

Sla de handen met je teamgenoten inéén en sla op de vlucht voor onze ‘opsporingsdienst’. Geïnspireerd op het populaire tv-programma is het jullie taak om opdrachten te voltooien en het extractiepunt te bereiken. Stap voor stap komen jullie dichter in de buurt van een ware ontsnapping. Maar wat is de status van de rechercheurs? Hunted belooft een enerverende city game te worden. En dat in een stad naar keuze. In heel Nederland en België.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik Hunted boeken?

Wil je Hunted spelen in Utrecht? Natuurlijk. In Maastricht? Uiteraard. Van Amsterdam tot Groningen. Je speelt Hunted op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Dat is inmiddels wel duidelijk, toch? 😉

2. Is Hunted geschikt om te spelen met een grote groep?

Hunted is als bedrijfsuitje of teamuitje zeer geschikt om te spelen met een grote groep. Zo splitsen we de ‘grote’ groep op in ‘kleinere’ teams. Gewapend met een interactieve app vervolgt ieder team hierna z’n eigen weg. Maar ja, welk team weet uit handen te blijven van de rechercheurs? En welk team niet? Spannend…

3. Kan ik Hunted combineren met een lunch, diner of borrel?

Hunted is uitstekend te combineren met een lunch, diner of borrel. We raden het zelfs aan. Iedereen wordt toch een beetje hongerig van een uit de hand gelopen ‘vlucht’. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij door heel Nederland en België samen met verschillende horecagelegenheden en eventlocaties (#partners). 😉

Reviews van Uitjesbazen

De jacht op een mooie review is geopend. 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Hunted met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

We geven je geen voorsprong als je nu op aanvragen klikt!

Offerte aanvragen 0413-302773