fbpx

AR City game

Ga op jacht als echte city hunters in Hunted. Boek snel onze AR City game en vraag naar de mogelijkheden van dit teamuitje!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Hunted

AR city game: Hunted

Hunted is een uniek teamuitje. Bij dit originele bedrijfsuitje zijn jullie de jagers. Zijn jullie klaar om op jacht te gaan? Vraag dan snel een offerte aan bij Uitjesbazen en plan je escape door de stad in dé gaafste AR City game!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

AR City game: Hunted speel je in een stad naar keuze. Jullie bezoeken verschillende checkpoints in de stad. Dit zijn prachtige highlights, waardoor je meteen de mooiste plekken van de omgeving ziet.

Bij ieder checkpoint spelen jullie een escape game waarna jullie een stapje dichterbij de hacker komen. Via de Augmented Reality app plaatsen jullie een 3D object op de grond. Voorbeelden van objecten zijn een kluis, graffiti muur, telefooncel en robot. Spectaculair en levensecht, het is net alsof deze objecten echt in de stad staan! Je kunt er omheen lopen én zelfs de objecten bedienen.

Jullie moeten ieder object koppelen aan een stukje informatie in jullie dossier. Bij ieder checkpoint dat jullie onschadelijk maken, ontvangen jullie een stukje code. Samen vormen deze een eindcode die jullie kunnen invoeren om de hacker te vinden.

Onze tip:

Combineer onze AR City game met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN SANNE, DÉ SPECIALIST IN STADSSPELLEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie AR City game!

Offerte aanvragen0413-302773