fbpx

Vrijgezellenfeest

Uitjesbazen regelt dé vetste vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen. Zowel online als op locatie naar keuze. Benieuwd? Laat jouw vrijgezellenfeest door ons organiseren!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest met leuke activiteiten

Laat je verrassen door onze uitjes voor een origineel én leuk vrijgezellenfeest. Stuk voor stuk uitgewerkt met enthousiasme en creativiteit. Een trouwdag hoort de mooiste dag van iemands leven te worden, maar de bachelor party komt zeker op de 2e plek! Hulp nodig bij het organiseren van een te gek uitje op de laatste dag van het vrijgezellenbestaan? Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren door Uitjesbazen.

Vrijgezellenfeest in de stad

Altijd in een stad of dorp naar keuze.

Image

Vrijgezellenfeest op locatie

Dé leukste groepsactiviteiten op locatie naar keuze.

Online bingo spelen | Uitjesbazen

Vrijgezellenfeest organiseren voor mannen of vrouwen

Je wil een knallend feest organiseren. Maar wat? De grote dag komt eraan. Welkom bij Uitjesbazen, dé baas in het organiseren van vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Alle uitjes zijn uitgewerkt met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Het leveren van een hoge kwaliteit staat centraal. Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren. In samenspraak wordt een uitje georganiseerd dat passend is voor de groep.

Eén ding is zeker: we zorgen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Een origineel uitje, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. We maken er samen een vrijgezellige dag van!

Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat kun je doen op een vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest is bijzonder. Je kunt het zien als de laatste dag dat iemand vrijgezel is. Het moet daarom tip top in orde zijn. Maar wat kun je doen? Van escape games tot diner games, Uitjesbazen organiseert hét perfecte uitje. Tijd voor een feestje!

Wat te doen met een vrijgezellenfeest voor vrouwen?

De keuze is reuze. Daarom begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker al onze uitjes voor een duidelijk overzicht. Een feestje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kunnen jullie een activiteit organiseren voor een kleine groep?

Uiteraard kunnen wij een leuke activiteit organiseren voor een kleine groep. Wel: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil!

Recensies

“Mijn vrijgezellenuitje had niet beter kunnen gaan! Wij hebben zo gelachen met een escape game in de stad. Top geregeld!”

Escape the City

“Samen met vrienden naar de kroeg om een te gekke pubquiz te spelen tijdens mijn bachelor party. De quizmaster zette de juiste sfeer. Fantastisch.”

Pubquiz

“Gezellig met de meiden op pad om mijn laatste dag als vrijgezel te vieren. Gekke opdrachten doen in mijn favoriete stad: Den Haag. Een dag om nooit te vergeten!”

Crazy 88 City game

Wij zetten dé kroon op jullie vrijgezellenfeest!

Offerte aanvragen0413-302773