Uitje aanvragen
25+ originele vrijgezellenuitjes
25+ originele vrijgezellenuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Vrijgezellenfeest met leuke activiteiten

Laat je verrassen door onze uitjes voor een origineel én leuk vrijgezellenfeest. Stuk voor stuk uitgewerkt met enthousiasme en creativiteit. Een trouwdag hoort de mooiste dag van iemands leven te worden, maar de bachelor party komt zeker op de 2e plek! Hulp nodig bij het organiseren van een te gek uitje op de laatste dag van het vrijgezellenbestaan? Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren door Uitjesbazen.

Vrijgezellenfeest organiseren voor mannen of vrouwen

Je wil een knallend feest organiseren. Maar wat? De grote dag komt eraan. Welkom bij Uitjesbazen, dé baas in het organiseren van vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Alle uitjes zijn uitgewerkt met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Het leveren van een hoge kwaliteit staat centraal. Wat dacht je van een spel in de stad met een van onze city games, of een te gave escape game op een locatie naar keuze.

Eén ding is zeker: we zorgen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Een origineel uitje, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. We maken er samen een vrij-gezellige dag van!

Reviews van Uitjesbazen

Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Uitjesbazen. “Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Uitjesbazen zeg. Crazy 88 games gespeeld met begeleiding op afstand. Was super leuk.” Rececca Damen Nijmegen – 18 personen Crazy 88 Deluxe
Wat een superleuke activiteit voor groepen. Genoten van de opdrachten. “Wie is de Rat, Wat een superleuke activiteit voor groepen. Genoten van de opdrachten, ook via chatbox hartstikke goede begeleiding Zeker een aanrader.” Annemie Janssen Nijmegen – 10 personen Wie is de Rat
Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. “Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.” Tatum Verstappen Eindhoven – 21 personen Crazy 88 Deluxe
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo

Veelgestelde vragen

Een vrijgezellenfeest is bijzonder. Je kunt het zien als de laatste dag dat iemand vrijgezel is. Het moet daarom tip top in orde zijn. Maar wat kun je doen? Van escape games tot diner games, Uitjesbazen organiseert hét perfecte uitje. Tijd voor een feestje!

De keuze is reuze. Daarom begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker al onze uitjes voor een duidelijk overzicht. Een feestje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Uiteraard kunnen wij een leuke activiteit organiseren voor een kleine groep. Wel: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil!

Haal alles uit jullie vrijgezellenfeest

Combineer jullie vrijgezellenfeest met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel met Sanne, specialist in vrijgezellenfeesten: 0413 302 773

Neem contact op

Voor de kroon op jullie vrijgezellenfeest!

Ja, ik wil nu een gratis offerte