Slider

The Hack Game

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

SYSTEM HACKED! Ja, je leest het goed, in dit door Uitjesbazen zelf uitgewerkte concept wordt het systeem bij jullie op kantoor volledig gehackt. Terwijl iedereen rustig aan het werk is achter zijn of haar computer springt het scherm opeens op zwart en verschijnen er groene letters op het scherm: SYSTEM HACKED! Om het systeem te herstellen moet iedereen meehelpen aan het oplossen van diverse puzzels en raadsels. Niet schrikken, het systeem is niet echt gehackt en wij hebben alles volledig onder controle. Naast een te gekke ervaring en uniek uitje waarin jullie volledig meegenomen in de wereld van hackers, komen jullie er ook achter wat de gevolgen zijn van een hackaanval en hoe deze voorkomen kan worden. 

  • Een te gekke ervaring en uniek uitje
  • Naast een uitje ook een serious game waar iedereen iets van opsteekt!
  • Verdiep je in de wereld van hackers
  • Een volledig door Uitjesbazen zelf uitgewerkt concept

Meer informatie over dit uitje

Hack Game – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we dit spel voor jullie kunnen verzorgen. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daar erg goed op aansluit. Vervolgens komen onze hack-experts op jouw locatie en wordt alles klaar gezet om de nep-hack uit te kunnen gaan voeren. Dan is het zo ver en worden alle computers gehackt, niet echt natuurlijk, onze hackers hebben alles volledig onder controle en alles wordt naderhand hersteld. Iedereen moet vervolgens bij elkaar komen voor een kleine introductie waarna het spel gespeeld zal gaan worden. Spelenderwijs leert iedereen meer over hackers en hackaanvallen. Waarna het spel afgelopen is herstellen we het systeem en is alles weer zoals voorheen.

Lunch – Diner – Borrel

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel dat kunnen we ook regelen voor jullie. We werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie hack ervaring uiterst geslaagd zal zijn.


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.