The Hack Game

Oeps, je bent gehackt. Wat nu? Speel serious game ‘The Hacked Game’ en ontdek de wereld van hackers.

The Hack Game

Stap in de wereld van hackers. Ontdek, leer én zorg dat dit je nooit in real-life overkomt!

Offerte aanvragenMeer informatie

The Hack Game, wat is dat?

SYSTEM HACKED! Ja, je leest het goed, in dit door Uitjesbazen zelf uitgewerkte concept wordt het systeem bij jullie op kantoor volledig gehackt. Terwijl iedereen rustig aan het werk is achter zijn of haar computer springt het scherm opeens op zwart en verschijnen er groene letters op het scherm: SYSTEM HACKED! Om het systeem te herstellen moet iedereen meehelpen aan het oplossen van diverse puzzels en raadsels. Niet schrikken, het systeem is niet echt gehackt en wij hebben alles volledig onder controle. Naast een te gekke ervaring en uniek uitje waarin jullie volledig meegenomen in de wereld van hackers, komen jullie er ook achter wat de gevolgen zijn van een hackaanval en hoe deze voorkomen kan worden.

Uitje mét leerelement

  • Een te gekke ervaring en uniek uitje
  • Naast een uitje ook een serious game waar iedereen iets van opsteekt!
  • Verdiep je in de wereld van hackers
  • Een volledig door Uitjesbazen zelf uitgewerkt concept

Hack Game bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we dit spel voor jullie kunnen verzorgen. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daar erg goed op aansluit. Vervolgens komen onze hack-experts op jouw locatie en wordt alles klaar gezet om de nep-hack uit te kunnen gaan voeren. Dan is het zo ver en worden alle computers gehackt, niet echt natuurlijk, onze hackers hebben alles volledig onder controle en alles wordt naderhand hersteld. Iedereen moet vervolgens bij elkaar komen voor een kleine introductie waarna het spel gespeeld zal gaan worden. Spelenderwijs leert iedereen meer over hackers en hackaanvallen. Waarna het spel afgelopen is herstellen we het systeem en is alles weer zoals voorheen. Klinkt goed toch, zo’n Hack Game bedrijfsuitje of Hack Game teamuitje?

Nog meer informatie over The Hack Game

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie hack ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.