fbpx

Familiedag

Bij Uitjesbazen vind je dé leukste activiteiten voor het organiseren van een familiedag. Wij zetten dé kroon op jullie familiedag uitje.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Familiedag

 

Dé baas in familiedag uitjes

Zowel online als op locatie naar keuze

Wil je een familiedag activiteit organiseren? Laat je verrassen door onze originele en leuke uitjes voor familiedagen. Eén voor een uitgewerkt met enthousiasme en een flinke dosis creativiteit. Overtuigd? Neem vrijblijvend contact op en laat je adviseren.

Een familiedag organiseren

Wij hebben al vele geslaagde familiedagen mogen organiseren. Wij hebben ideeën genoeg voor het organiseren van een leuke familiedag activiteit. Hieronder vind je alvast een kleine top 3:

Ken je twijfels of weet je niet zeker welk uitje geschikt is? Wij denken met je mee. Zo hebben wij veel ervaring in het organiseren van familiedagen met opa’s en oma’s én kinderen. Kortom: wij regelen hét perfecte uitje voor iedereen.

Bekijk referenties Over ons

 

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat te doen met familiedag?

Een uitje is dé perfecte gelegenheid voor het organiseren van een familiedag. Wat belangrijk is? Dat het uitje gespeeld kan worden door jong en oud. Opa’s, oma’s, jonge kinderen; iedereen moet mee kunnen doen. Uitjesbazen gaat graag het gesprek aan om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Wij regelen dé perfecte familiedag voor iedereen.

Organiseren jullie ook uitjes voor 10 personen?

Jazeker. Wel: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wil je een gepersonaliseerd uitje organiseren? Perfect! Dat is namelijk onze passie; uitjes op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Welk uitje is geschikt voor jonge kinderen?

Onze uitjes zijn geschikt voor jong en oud. De onderstaande uitjes zijn échte toppers:

1. Gek op Holland quiz
Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Hebben jullie ook kennis van ons kikkerlandje? Een gezellige, interactieve quiz gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol zal duidelijk maken welk team er vandoor gaat met de felbegeerde ‘Gek op Holland’ trofee. Een quiz die geschikt is voor iedere groepsgrootte en iedere doelgroep.

2. Wie is de Rat
Niet Wie is de Mol, maar Wie is de Rat! Een city game vol spanning, teambuilding en gezelligheid. Met onze gloednieuwe app-game gaan jullie aan de slag met verschillende doe- en denkopdrachten. Maar pas op: per team is één rat aanwezig die de boel probeert te saboteren. Weten jullie de rat te ontmaskeren?

3. Out of the Box
Figuurlijk Out of the Box denken om letterlijk Out of the Box te geraken. Een unieke teambuilding game, waarbij je samen aan de slag gaat met verschillende, uitdagende escape games. Het team wat het beste samenwerkt zal als eerste de code ontcijferen die leidt naar de route of the Box.

Wij zetten dé kroon op jullie familiedag uitje

Offerte aanvragen 0413-302773