fbpx

Familiedag

Ben je met jouw vrienden of familieleden op zoek naar hét perfecte uitje voor jullie familiedag? Met een uitgebreid repertoire van 25+ activiteiten neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie familiedag uit handen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Familiedag

Altijd op de gewenste locatie

Het is weer tijd voor de jaarlijkse familiedag. Maar wat te doen? En waar? Wij laten dit volledig aan jullie over. Zo organiseren wij jullie familiedag op iedere gewenste locatie in Nederland en België. Wil je een zelf gekozen stad ontdekken? Onze stadsspellen zijn dé perfecte uitjes om het stadscentrum op een unieke wijze te ervaren. Bovendien kun je onze stadsspellen al spelen vanaf 5 personen. Dit maakt het geschikt voor grote en kleine groepen.

Liever een passende activiteit op een andere sfeervolle locatie? Wij denken graag met jullie mee. Zo speel je bijvoorbeeld het Moorddiner bij horecagelegenheden, terwijl de Highland Games in elk park mogelijk is. Kortom: de keuze is reuze. Aan jullie hoe de familiedag ingevuld wordt. 😉

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat te doen op een familiedag?

Er zijn talloze manieren hoe je een familiedag invult. Onze tip: een fantastisch uitje natuurlijk!

Ontdek bijvoorbeeld de virtuele wereld in onze VR Workshop of ervaar Oer-Hollandse gezelligheid in onze Gek op Holland Quiz. Gebaseerd op het populaire tv-programma “Ik hou van Holland” neemt onze eigen Linda de Mol jullie bij de hand. Denk jij veel van ons kleine koude kikkerlandje te weten?

2. Zijn jullie activiteiten geschikt voor alle leeftijden?

Voor ons is het heel belangrijk dat het uitje gespeeld kan worden door jong en oud. Opa’s en oma’s, kinderen. Kortom: de activiteit moet geschikt zijn voor alle leeftijden. Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar welke activiteit voor jullie groep geschikt is.

3. Wat adviseren jullie voor grote groepen?

Al onze activiteiten zijn geschikt voor een ongelimiteerd aantal personen. Onze enthousiaste spelleiders nemen jullie bij de hand en dragen zorg voor een energieke familiedag vol lef en creativiteit.

Hieronder vind je onze top 3 voor grote groepen:

  1. Quiz Show Deluxe
  2. Full Virtual Reality Experience
  3. Foute Bingo

Haal alles uit jullie familiedag!

Combineer jullie familiedag met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen aan onze kantoorbazen!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Familiedagen, bedrijfsuitjes of teamuitjes. Wij organiseren graag jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie familiedag!

Offerte aanvragen 0413-302773