fbpx

Bedrijfsuitje Almere

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Almere? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Almere

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Almere

Een onvergetelijke dag met je collega’s door een bedrijfsuitje in Almere? Dat kan bij Uitjesbazen! Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele, maar vooral leuke bedrijfsuitjes. Waar ben je voor in de stemming? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Los een bloedstollend mysterie op tijdens het Moorddiner, werk samen en voer knotsgekke opdrachten uit in de Crazy 88 City game of kies voor een avond vol sensatie met de toffe Foute Bingoshow!

Deze actieve bedrijfsuitjes zijn écht te gaaf!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op te lossen. Kies je liever voor spanning? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om Almere op een unieke manier te verkennen.

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van Wie is de Rat of een Ik hou van Holland Quiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou. Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Almere met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Almere met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Almere en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vind Almere van Uitjesbazen?

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

Image

”Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.”

Stad & Natuur
Karen Dijkhof
22 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Almere

Image

”Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabine Cantineaux
22 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Almere

Image

Impressie bedrijfsuitje in Almere

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Kleed je gepast aan en ga aan de slag met de leukste activiteiten in de mooiste plaats van Flevoland!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almere!

Offerte aanvragen 0413-302773