fbpx

Bedrijfsuitje Almere

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Almere? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Almere

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Almere

Een onvergetelijke dag met je collega’s door een bedrijfsuitje in Almere? Dat kan bij Uitjesbazen! Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele, maar vooral leuke bedrijfsuitjes. Waar ben je voor in de stemming? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Los een bloedstollend mysterie op tijdens het Moorddiner, werk samen en voer knotsgekke opdrachten uit in de Crazy 88 City game of kies voor een avond vol sensatie met de toffe Foute Bingoshow!

Deze actieve bedrijfsuitjes zijn écht te gaaf!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op te lossen. Kies je liever voor spanning? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om Almere op een unieke manier te verkennen.

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van Wie is de Rat of een Ik hou van Holland Quiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou. Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Almere met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Almere?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

2. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt. 😉

Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

3. Kunnen bedrijfsuitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

Image

”Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.”

Stad & Natuur
Karen Dijkhof
22 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Almere

Image

”Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabine Cantineaux
22 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Almere

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almere!

Offerte aanvragen 0413-302773