fbpx

Bedrijfsuitje Lelystad

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Lelystad? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Lelystad en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Lelystad

Dé leukste bedrijfsuitjes in Lelystad

Lelystad is één van de jongste steden van Nederland. Met meerdere bezienswaardigheden en een leuke binnenstad is de stad dan ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Wij organiseren ze al meer dan 10 jaar en doen dit dan ook graag voor jou! Dus roep je collega’s bij elkaar. Trek je wandelschoenen aan en gaan!

Hier wat tips voor het beste bedrijfsuitje in Lelystad. Wat dacht je van een Crazy 88 Deluxe? Tijdens dit stadsspel ontdek je de stad door middel van knotsgekke teambuilding opdrachten. Heb je ook al gedacht aan een Escape Room op locatie? Bij de bloedstollende maffia Escape Room staat samenwerken in het middelpunt. En het voordeel is, wij kunnen van elke ruimte een Escape Room maken!

De beste Lelystadse bedrijfsuitjes

Zoveel activiteiten, zo weinig tijd. Wij snappen het dan ook als je het moeilijk vindt om hét geschikte bedrijfsuitje te vinden. Daarom willen we je graag inspireren. Bijvoorbeeld met een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. In een café, restaurant of bij jullie op kantoor. We hebben een breed aanbod aan quizzen en spelshows voor jullie om je kennis mee op de proef te stellen. Wat dacht je van een Gek op Holland Quiz? Volledig in het teken van ons mooie kikkerlandje. Ook hebben we andere bedrijfsuitjes op locatie, zoals de Foute Bingoshow. Dit bedrijfsuitje is niet zomaar een bingo, maar een super foute bingo met creatieve rondes en leuke prijzen!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Lelystad met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Lelystad plaatsvinden?

Onze bedrijfsuitjes kunnen overal gegeven worden. Geen locatie is ons vreemd. Speel een van onze stadsspellen, zoals Wie is de Rat of Escape the City, in de binnenstad. Ga de strijd aan in een van onze quizzen, zoals de Pubquiz, in een restaurant, café of op kantoor

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Lelystad mogelijk?

Een oneindig aantal mensen kunnen mee doen met onze bedrijfsuitjes. Verzamel dus collega’s van alle afdelingen en maak er een gezellige dag van met elkaar!

3. Kun je beter kiezen voor een binnen- of buitenactiviteit?

Dat is per bedrijf verschillend natuurlijk!

Wil je een actief of laidback bedrijfsuitje? Staat teambuilding centraal of gaan jullie toch voor strijd? Is het slecht weer? Dan verhuizen we het bedrijfsuitje naar binnen of schuiven we het bedrijfsuitje naar een andere datum. Kiezen jullie voor een bedrijfsuitje binnen, maar zijn de plannen veranderd en wordt het toch een bedrijfsuitje in de buitenlucht? Geen probleem bij Uitjesbazen. Wij zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor het meest geschikte bedrijfsuitje!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Lelystad

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Lelystad

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Lelystad

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Lelystad!

Offerte aanvragen 0413-302773