fbpx

Bedrijfsuitje Lelystad

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Lelystad? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Lelystad en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Lelystad

Dé leukste bedrijfsuitjes in Lelystad

Lelystad is één van de jongste steden van Nederland. Met meerdere bezienswaardigheden en een leuke binnenstad is de stad dan ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Wij organiseren ze al meer dan 10 jaar en doen dit dan ook graag voor jou! Dus roep je collega’s bij elkaar. Trek je wandelschoenen aan en gaan!

Hier wat tips voor het beste bedrijfsuitje in Lelystad. Wat dacht je van een Crazy 88 Deluxe? Tijdens dit stadsspel ontdek je de stad door middel van knotsgekke teambuilding opdrachten. Heb je ook al gedacht aan een Escape Room op locatie? Bij de bloedstollende maffia Escape Room staat samenwerken in het middelpunt. En het voordeel is, wij kunnen van elke ruimte een Escape Room maken!

De beste Lelystadse bedrijfsuitjes

Zoveel activiteiten, zo weinig tijd. Wij snappen het dan ook als je het moeilijk vindt om hét geschikte bedrijfsuitje te vinden. Daarom willen we je graag inspireren. Bijvoorbeeld met een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. In een café, restaurant of bij jullie op kantoor. We hebben een breed aanbod aan quizzen en spelshows voor jullie om je kennis mee op de proef te stellen. Wat dacht je van een Gek op Holland Quiz? Volledig in het teken van ons mooie kikkerlandje. Ook hebben we andere bedrijfsuitjes op locatie, zoals de Foute Bingoshow. Dit bedrijfsuitje is niet zomaar een bingo, maar een super foute bingo met creatieve rondes en leuke prijzen!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Lelystad met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Lelystad met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Lelystad en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze bedrijfsuitjes in flevoland!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Lelystad

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Lelystad

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Lelystad

Impressie bedrijfsuitje in Lelystad

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Lelystad en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Dan kan de voorpret beginnen, vraag een offerte aan en ontvang alle informatie die je nodig hebt. Vervolgens kan het uitje beginnen en gaan jullie Lelystad onveilig maken 😉

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Lelystad?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Lelystad!

Offerte aanvragen 0413-302773