fbpx

Bedrijfsuitje Dronten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Dronten? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Dronten en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dronten

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Dronten

Flevoland is leuk, hip en super interactief. Dit maakt de provincie dan ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje! Neem Dronten: een modern stadje gelegen in de polder met leuke winkels en een mooie kade. Ongetwijfeld dat Uitjesbazen voor jullie het perfecte bedrijfsuitje in Dronten organiseert!

Of je nu op pad gaat met een van onze stadsspellen of toch liever een quiz op locatie kiest, wij regelen het voor je. Dus zoek je favoriete bedrijfsuitje uit, boek en relax!

Mobiele bedrijfsuitjes

Wij bieden bij Uitjesbazen een ruim aanbod aan verschillende soorten bedrijfsuitjes aan. En moet je eens horen: al onze bedrijfsuitjes zijn zo ingericht dat ze volledig mobiel zijn en op vrijwel elke locatie gegeven kunnen worden. Name the place en wij komen naar je toe in één van onze prachtige busjes!

Een goed voorbeeld is de Escape Room op locatie. Dit is een heuse escape ervaring die in een ruimte naar keuze opgebouwd wordt. Denk hierbij aan een kantine, kantoor of magazijn. De Escape Room staat volledig in het teken van de maffia die jullie gegijzeld houden. Wie weet het eerste 1 miljoen aan cash bij elkaar te puzzelen? Ook hebben we bedrijfsuitjes die meer op strijd gericht zijn. Je kunt dan denken aan onze Pubquiz en de Gek op Holland Quiz. Deze twee shows zijn gezellig, spraakmakend en onvergetelijk!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij zijn zelf ooit begonnen als hobby, lol maken op vrijgezellenfeesten was onze focus. Deze hobby groeide uit tot een passie en naar een volledig bedrijf. Maar de kern is nooit veranderd: vermaak en ontspanning staan namelijk nog steeds centraal!

Met onze professionele groei focussen wij ons dan ook al meer dan 10 jaar om de gaafste uitjes te organiseren!

2. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt. 😉

Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

3. Kan een bedrijfsuitje vrijblijvend afgezegd worden?

Ai, wat vervelend! Je bedrijfsuitje kan door omstandigheden niet door gaan. Geen paniek. Bel even onze salesbazen en we lossen het samen op. We zijn de moeilijkste niet. 😉

 

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Dronten

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dronten

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Dronten

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dronten!

Offerte aanvragen 0413-302773