fbpx

Bedrijfsuitje Dronten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Dronten? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Dronten en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dronten

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Dronten

Flevoland is leuk, hip en super interactief. Dit maakt de provincie dan ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje! Neem Dronten: een modern stadje gelegen in de polder met leuke winkels en een mooie kade. Ongetwijfeld dat Uitjesbazen voor jullie het perfecte bedrijfsuitje in Dronten organiseert!

Of je nu op pad gaat met een van onze stadsspellen of toch liever een quiz op locatie kiest, wij regelen het voor je. Dus zoek je favoriete bedrijfsuitje uit, boek en relax!

bedrijfsuitjes via de mobiel

Wij bieden bij Uitjesbazen een ruim aanbod aan verschillende soorten bedrijfsuitjes aan. En moet je eens horen: al onze bedrijfsuitjes zijn zo ingericht dat ze volledig mobiel zijn en op vrijwel elke locatie gegeven kunnen worden. Name the place en wij komen naar je toe in één van onze prachtige busjes!

Een goed voorbeeld is de Escape Room op locatie. Dit is een heuse escape ervaring die in een ruimte naar keuze opgebouwd wordt. Denk hierbij aan een kantine, kantoor of magazijn. De Escape Room staat volledig in het teken van de maffia die jullie gegijzeld houden. Wie weet het eerste 1 miljoen aan cash bij elkaar te puzzelen? Ook hebben we bedrijfsuitjes die meer op strijd gericht zijn. Je kunt dan denken aan onze Pubquiz en de Gek op Holland Quiz. Deze twee shows zijn gezellig, spraakmakend en onvergetelijk!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Dronten met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dronten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wij kijken met trots terug op onze uitjes in dronten!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Dronten

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dronten

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Dronten

Impressie bedrijfsuitje in Dronten

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Dronten en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Dan komen wij graag naar Dronten toe en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Dronten?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dronten!

Offerte aanvragen 0413-302773