Virtual reality op locatie

Een virtual reality uitje op locatie? Dan ben je hier zeker op het goede adres! Onze Uitjesbazen helpen je bij de leukste virtual reality ervaring van je leven.

Virtual Reality op locatie

Uitgelicht uitje categorie ‘Virtual Reality’

Op zoek naar een virtual reality bedrijfsuitje of teamuitje? Kies dan voor de virtual reality op locatie! De virtual reality op locatie is op maat te maken, dus voor ieder wat wils. Naast de normale virtual reality, kun je er ook voor kiezen om een bom te gaan ontmantelen. Deze virtual reality escape room zorgt ervoor dat je samen moet werken met elkaar. Hoe beter je communiceert, hoe meer kans je hebt om de bom te kunnen ontmantelen. Lees meer…

Virtual Reality op locatie
Virtual Reality op locatie

Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met Virtual Reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk! Iedere activiteit passen wij geheel aan op jullie wensen.

Lees meer
Virtual Reality Diner
Virtual Reality Diner

Ben je op zoek naar één van de meest unieke uitjes? Dan zit je hier helemaal goed. Wij lopen voorop op het gebied van Virtual Reality en dat gaan jullie merken ook! Van achtbaan naar wintersport, naar ultieme teambuilding.

Lees meer
VR Escape Room 2.0
VR Escape Room 2.0

Vernieuwd de VR Escape Room! Van de makers van het NK Escape Rooms, een unieke escape room waarin je de strijd aan gaat tegen ‘The Firm’.

Lees meer
VR Teambuilding
VR Teambuilding

Probeer in teams van 4 of 5 personen de virtuele bommen te ontmantelen. Communicatie staat centraal!

Lees meer

Een persoonlijk advies over onze virtual reality op locatie?

Ben je op zoek naar persoonlijk advies over onze virtual reality games? Onze Officebazen staan voor je klaar! Ze weten alles over de uitjes en weten precies wat er het beste bij je groep, uitje of event past. Vraag om persoonlijk advies via de chat of laat via de knop hieronder een berichtje achter.

Virtual reality op locatie

Meer informatie

Onze virtual reality bedrijfsuitjes en teamuitjes op locatie zijn met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt, dit is waarom we van ons werk houden. Aan jullie de keuze om de virtual reality die jullie aanspreekt uiteindelijk te spelen en de échte VR experience mee te maken.

Voordat het bedrijfsuitje of teamuitje aan de gang is, hebben we alles al goed besproken. Zo weten we wat jullie wensen zijn. Onze Uitjesbazen komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Zo kunnen jullie uiteindelijk met veel plezier  genieten van de virtual reality op locatie.

  • Goede begeleiding van een van onze VR-experts
  • Alle VR experiences die je kan bedenken zijn aanwezig
  • De enige uitjesbureau waar een teambuildings VR experience mogelijk is
  • Laat je adviseren over het beste virtual reality uitje door een van de Officebazen