fbpx

Virtual Reality uitje

Wil je een Virtual Reality uitje boeken? Wij maken voor jullie dé VR Experience mogelijk met Virtual Reality. Zijn jullie al klaar voor een VR uitje?

Image

Ervaar dé ultieme VR Experience

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Virtual Reality uitje

Een VR uitje op maat

Onze Virtual Reality uitjes zijn met dé grootste zorg uitgewerkt. Wij houden van ons werk. Aan jullie de keuze om te kiezen voor een prachtige VR Experience. De Full VR Experience, de VR Workshop of VR Teambuilding? Met Virtual Reality is alles mogelijk. Boek daarom snel je VR uitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes!

Dé leukste Virtual Reality uitjes

Samen wordt alles goed besproken. Zo weten we precies wat jullie wensen zijn bij het bedrijfsuitje of teamuitje. Onze VR-experts komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Zo kunnen jullie uiteindelijk met veel plezier genieten van het Virtual Reality uitje. Skydiven, vliegen, you name it.

  • Goede begeleiding van onze VR-experts.
  • Alle VR-ervaringen die je kan bedenken zijn aanwezig.
  • Het enige uitjesbureau waar VR Teambuilding mogelijk is.
  • Laat je adviseren over hét beste Virtual Reality uitje door één van onze VR-bazen.
  • Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze Virtual Reality uitjes. Kwaliteit gegarandeerd!
Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Een nieuwe wereld gaat open

Met een VR-bril, die gekoppeld is aan een computer, lijkt het net of je op plaatsen bent die helemaal niet bestaan. Trek daarom samen met je collega’s de onbekende wereld in en ontdek nieuwe realiteiten gewoon vanuit je kantoor. Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding van één van onze professionals.

Het enige wat onze Uitjesbazen nodig hebben, is een ruimte waar veel in bewogen kan worden. Hierna zullen zij alles gereedmaken, de VR-kit aansluiten en zorgen dat deze op-en-top werkt. Vervolgens ontvangen wij jullie graag in de ruimte, zodat de spellen kunnen beginnen. De begeleiders zullen jou en je collega’s kennis laten maken met de wereld van Virtual Reality!

Image

Recensies

Are you ready for VR?

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer één van onze Virtual Reality uitjes met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Rick, DÉ SPECIALIST IN virtual reality!

Offerte aanvragen0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Virtual Reality uitje!

Offerte aanvragen0413-302773