fbpx

Virtual Reality uitje

Met 4 spectaculaire VR uitjes maken wij voor jullie dé ultieme VR Experience mogelijk. Kies het gewenste Virtual Reality uitje en ontarm met je gezelschap de virtuele wereld.

Image

4 unieke VR Experiences

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Virtual Reality uitje

Speel leuke games met de VR bril

Virtual Reality maakt (bijna) alles mogelijk. Letterlijk. En wij nemen je graag mee in deze ervaring. Onder begeleiding van onze VR-experts spelen jullie dé leukste VR games. Skydiven, vliegen, Beat Saber. You name it. Dit spreken we van te voren af, zodat de activiteit precies op jullie wensen aansluit.

VR als bedrijfsuitje of teamuitje

Pak de VR bril erbij en waan jezelf direct in de virtuele wereld. VR is modern, verfrissend en origineel. Kortom: Virtual Reality is een unieke activiteit als bedrijfsuitje of teamuitje. En wat doen wij? Uitjesbazen zorgt ervoor dat jullie hét perfecte VR uitje op locatie naar keuze beleven. En dat in heel Nederland en België. Are you ready for VR?

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Deze toppers hebben al kennisgemaakt met Virtual Reality. 🙂

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience

Bedrijfsuitje Arnhem - Menzis | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Diner

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie VR uitje!

Combineer één van onze Virtual Reality uitjes met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie Virtual Reality uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Virtual Reality uitje!

Offerte aanvragen 0413-302773