Virtual Reality uitje

Een Virtual Reality uitje op locatie? Wij maken voor jullie dé VR experience mogelijk met een virtueel uitje.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Virtual Reality

 

Een VR uitje op maat

Onze Virtual Reality uitjes zijn met dé grootste zorg uitgewerkt. Wij houden van ons werk. Aan jullie de keuze om te kiezen voor dé perfecte VR experience. Virtual Reality op locatie, een Virtual Reality diner of VR teambuilding? Met een virtueel uitje is alles mogelijk. Boek daarom snel je VR uitje bij Uitjesbazen!

Virtual Reality op locatie

Samen wordt alles goed besproken. Zo weten we precies wat jullie wensen zijn bij het bedrijfsuitje of teamuitje. Onze VR-experts komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Zo kunnen jullie uiteindelijk met veel plezier genieten van het Virtual Reality uitje. Skydiven, vliegen, you name it.

  • Goede begeleiding van onze VR-experts.
  • Alle VR-ervaringen die je kan bedenken zijn aanwezig.
  • Het enige uitjesbureau waar VR teambuilding mogelijk is
  • Laat je adviseren over hét beste Virtual Reality uitje door één van onze VR-bazen.

Offerte aanvragen

 

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een Virtual Reality uitje?

Met virtual reality gaat er een wereld voor je open! Door middel van de laatste technologieën kun je wie dan ook, waar dan ook zijn. Met een virtuality-bril, die gekoppeld is aan een computer, lijkt het net of je op plaatsen bent die helemaal niet bestaan. met je collega’s de onbekende wereld in en ontdek nieuwe realiteiten gewoon vanuit je kantoor! Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding van een van onze professionals!

Hoe werkt een Virtual Reality uitje?

Als je bij ons een VR-uitje boekt wordt alles voor je geregeld. Eerst is er een contact moment om alle afspraken te maken. Het enige wat onze Uitjesbazen nodig hebben is een ruimte waar veel in bewogen kan worden. Daarna zullen zij alles gereed maken en zullen ze de VR-kit aansluiten en zorgen dat deze op-en-top werkt. Daarna ontvangen wij jullie graag in de ruimte zodat de spellen kunnen beginnen. De begeleiders zullen jou en je collega’s kennis laten maken met de wereld van Virtual-Reality!

Is een offerte vrijblijvend aan te vragen?

Jazeker! Je kunt gratis een offerte bij ons aanvragen. No strings attached! Ook kun je voor advies altijd contact met ons opnemen door een mailtje of een belletje. Gewoon gratis en voor niks 😉

Recensies

“Er is zo veel mogelijk met virtual reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik het samenwerk moment waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Zirhi – Amsterdam UMC
VR op Locatie
Virtual Reality

Image

“Virtual reality is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Koen – Menzis
VR Teambuilding
Virtual Reality

Image

“Met de collega’s van ABN-AMRO Apeldoorn hebben we een virtual reality uitje geboekt bij Uitjesbazen. Alles was naar wens en we hebben een top personeelsuitje gehad. Door middel van de teambuilding games die op de virtual reality-bril staan, hebben we veel van elkaar geleerd. Vooral met de bom-game kon je goed zien hoe collega’s onder stress functioneren!”

Annemarie – ABN-AMRO
VR Teambuilding
Virtual Reality

Image

Een gepersonaliseerd virtueel uitje

Met Virtual Reality is alles mogelijk. Heb je extra wensen? Wil je een gepersonaliseerd virtueel uitje? Zet gerust onze VR-bazen aan het werk. Geef ons hiervoor een belletje. Een overzicht van het complete aanbod van Uitjesbazen vind je onder ‘Uitjes‘.

Offerte aanvragen 0413-302773