fbpx

Virtual Reality uitje

Wil je een Virtual Reality uitje boeken? Wij maken voor jullie dé VR Experience mogelijk met Virtual Reality. Zijn jullie al klaar voor een VR uitje?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ervaar dé ultieme
VR Experience

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie

Home » Virtual Reality uitje

Een VR uitje op maat

Onze Virtual Reality uitjes zijn met dé grootste zorg uitgewerkt. Wij houden van ons werk. Aan jullie de keuze om te kiezen voor een prachtige VR Experience. De Full VR Experience, de VR Workshop of VR Teambuilding? Met Virtual Reality is alles mogelijk. Boek daarom snel je VR uitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes!

Dé leukste Virtual Reality uitjes

Samen wordt alles goed besproken. Zo weten we precies wat jullie wensen zijn bij het bedrijfsuitje of teamuitje. Onze VR-experts komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Zo kunnen jullie uiteindelijk met veel plezier genieten van het Virtual Reality uitje. Skydiven, vliegen, you name it.

  • Goede begeleiding van onze VR-experts.
  • Alle VR-ervaringen die je kan bedenken zijn aanwezig.
  • Het enige uitjesbureau waar VR Teambuilding mogelijk is.
  • Laat je adviseren over hét beste Virtual Reality uitje door één van onze VR-bazen.
  • Tip: combineer een VR uitje met een lunch, diner of borrel. Wij gaan graag voor jullie op zoek naar een geschikte locatie!

Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze Virtual Reality uitjes. Kwaliteit gegarandeerd!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een Virtual Reality uitje?

Met Virtual Reality gaat er een wereld voor je open. Door middel van de laatste technologieën kun je alles wensen. Met een VR-bril, die gekoppeld is aan een computer, lijkt het net of je op plaatsen bent die helemaal niet bestaan. Trek daarom samen met je collega’s de onbekende wereld in en ontdek nieuwe realiteiten gewoon vanuit je kantoor. Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding van een van onze professionals.

2. Hoe werkt een Virtual Reality uitje?

Als je bij ons een VR-uitje boekt, wordt alles voor je geregeld. Eerst is er een contactmoment om alle afspraken te maken. Het enige wat onze Uitjesbazen nodig hebben, is een ruimte waar veel in bewogen kan worden. Hierna zullen zij alles gereedmaken, de VR-kit aansluiten en zorgen dat deze op-en-top werkt. Vervolgens ontvangen wij jullie graag in de ruimte, zodat de spellen kunnen beginnen. De begeleiders zullen jou en je collega’s kennis laten maken met de wereld van Virtual Reality.

3. Is een offerte vrijblijvend aan te vragen voor een VR uitje?

Jazeker, je kunt gratis een offerte bij ons aanvragen. No strings attached!

Ook kun je voor advies altijd contact met ons opnemen door een mailtje of een belletje. Gewoon gratis en voor niks. 😉

Recensies

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Workshop
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

Voor dé kroon op jullie Virtual Reality uitje!

Offerte aanvragen0413-302773