fbpx

Werkuitje

Graag even met het personeel er tussenuit met een werkuitje? Bij Uitjesbazen vind je de leukste en meest originele activiteiten. Bekijk ons brede aanbod aan werkuitjes voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele werkuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Werkuitje

Binnen en buiten plezier

Uitjesbazen organiseert jullie werkuitje tot in de puntjes. Het mooie Amsterdam verkennen met een van onze populaire stadsspellen, zoals Escape the City of Wie is de Rat? Meer zin in een interactieve Pubquiz of onze Ik hou van Holland Quiz? Dat is allemaal mogelijk bij Uitjesbazen. Wij verzorgen verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. Dus ook met het typische Hollandse weer ben je bij ons aan het goede adres.😉

Van Groningen tot Maastricht. Uitjesbazen komt naar jullie toe op jullie (eigen) gewenste locatie. Dat is in heel Nederland en België. Voor ons is niks te gek. Dus zin gekregen in dag vol plezier en gezelligheid? Met Uitjesbazen is dát gegarandeerd.

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk werkuitje?

Van actieve stadsspellen tot spannende Escape Rooms. Met een breed repertoire van 25+ activiteiten bieden wij voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte wat wils. Wat jullie voorkeur ook heeft, wij helpen jullie van A tot Z.

Heb je nog geen idee welk werkuitje leuk is? Wil je meer tips en inspiratie voor jullie activiteit? In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes” lichten wij onze populaire activiteiten verder uit. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door het overweldigende aanbod. Aldus wijzelf. 😉

2. Waarom is een werkuitje belangrijk?

Als evenementenbureau hebben wij méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van werkuitjes. Wij weten daarom als geen ander waarom een werkuitje heel belangrijk is. Zo draagt een werkuitje enorm bij aan teambuilding. Ofwel: het verkrijgen van een sterkere band met je collega’s. Bij al onze activiteiten staan daarom samenwerking en communicatie centraal. Uiteraard met een kleine knipoog. 😉

3. Vanaf hoeveel personen kan ik een werkuitje organiseren?

Je kunt bij Uitjesbazen al terecht voor een werkuitje vanaf 5 personen. Wel is dit afhankelijk van de activiteit die jullie willen boeken. Zo zijn onze stadsspellen bijvoorbeeld beschikbaar vanaf 5 personen. Voor onze quizzen en spelshows geldt veelal een minimum aantal van 15 personen.

Klik gerust door op één van onze activiteiten. Je vindt vervolgens meer informatie omtrent het uitje, waaronder het minimum aantal personen.

4. Hoeveel kost een werkuitje?

De kosten van een werkuitje zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Normaliter bieden wij onze activiteiten aan vanaf €29,50 per persoon, exclusief BTW. Hoe groter de groep, hoe meer korting wij kunnen bieden.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

5. Waarom zou ik een werkuitje boeken bij Uitjesbazen?

Zoals benoemd vind je bij ons een uitgebreid repertoire van activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. Wij denken bovendien graag nét dat ene stapje meer met jullie mee. Het personaliseren van events is dan ook een aspect waar Uitjesbazen in uitblinkt.

Verder gaan wij continu het gesprek met onze klanten aan voor het verbeteren van onze uitjes. Hierdoor weten wij ons aanbod perfect af te stemmen op jullie wensen. Kortom: gegarandeerd vermaak én kwaliteit voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Nog twijfels? Bekijk de onderstaande reviews. Dan weet je genoeg, toch? 😉

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Werkuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Werkuitje Haarlem

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Werkuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Werkuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Werkuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie werkuitje!

Combineer jullie werkuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Kies jouw favoriete werkuitje

Uitjesbazen organiseert dé leukste werkuitjes. Zelf even geen leuke ideeën meer voor een werkuitje? Bekijk onze meest populaire uitjes in de blog: Top 10 bedrijfsuitjes. Hieronder vinden jullie onze verschillende categorieën. Ideaal voor inspiratie van jullie werkuitje.

Voor dé kroon op jullie werkuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773