fbpx

Pubquiz op locatie

Ervaar nu dé leukste Pubquiz op locatie naar keuze. Quizmasters? Check. Pubquiz vragen? Check. Een waanzinnig decor? Check. Vervelend als je steeds maar niet op het juiste antwoord kan komen…

Image

Georganiseerde Pubquiz van A tot Z

Image

Te spelen op iedere (eigen) locatie

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Uitjes » Pubquiz op locatie

Een Pubquiz met quizmasters

In een gezellige, ontspannende sfeer zorgen wij voor een Pubquiz vol interactie en vermaak. Het is tijd voor een fanatieke strijd tussen verschillende teams. Originele rondes komen voorbij. Met alleen gokken kom je niet ver. Boek snel onze Pubquiz op locatie naar keuze en win de felbegeerde Pubquiz-Trofee!

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Is deze Pubquiz geschikt voor een grote groep?

Onze Pubquiz is geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte. Wel hebben we speciaal voor grote groepen Quiz Show Deluxe ontwikkeld. Liefkozend ook wel dé leukste pubquiz van Nederland en België genoemd. Neem gerust contact op voor meer informatie.

2. Is het mogelijk om zelf Pubquiz vragen in te sturen?

Ja, het is zeker mogelijk om enkele vragen zelf in te sturen. Dit zorgt zelfs voor een persoonlijk tintje aan de Pubquiz. Een échte aanrader om alles uit jullie uitje te halen!

3. Hoe gaat de voorbereiding van de Pubquiz op locatie in z'n werk?

Ter voorbereiding op de Pubquiz zijn wij ruim op tijd aanwezig. Het decor wordt klaargemaakt, terwijl de starttijd nadert. Onder het genot van een drankje heten de quizmasters jullie vervolgens welkom. Dit kan in een zaaltje van een horecagelegenheid naar keuze zijn, maar ook een ruimte bij jullie op kantoor.

De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd. De spanning is direct voelbaar. Iedereen heeft er 100% zin in. In totaal zijn er 7 originele rondes met de meest uiteenlopende vragen. Welk team weet de meeste vragen goed te beantwoorden en er vandoor te gaan met dé felbegeerde Pubquiz-Trofee?

Reviews van de Pubquiz op locatie

Om alvast in de stemming te komen: hoeveel bedrijfsuitjes organiseerde Uitjesbazen het afgelopen jaar? Antwoord: 5425

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien, maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN-Amro
Hillary Maessen
21 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

Bedrijfsuitje Almere - AERES | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz!

Combineer onze Pubquiz op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie quiz.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Pubquiz op locatie!

Offerte aanvragen 0413-302773