Meer over Uitjesbazen

Al tien jaar bazen in uitjes op maat

Er zijn zo veel activiteiten die je als bedrijf of als groep kunt doen. Zo veel uitjes. Maar eigenlijk … kwamen ze allemaal op hetzelfde neer. Kunnen wij daar geen verandering in aanbrengen, vroegen we ons in 2008 af? Andere games? Meer interactie, spanning of humor? En meer maatwerk?

Met zijn tweeën waren we toen nog. Changemakers voelden we ons. En changemakers werden we. We veranderden zelfs onze naam. Want er kan maar één de baas zijn in het organiseren van teambuilding uitjes. Juist: de Uitjesbazen! Hopelijk ook jouw team voor het organiseren van jullie uitje!

Kunst is te blijven veranderen

Het begon in 2008 met het organiseren van uitjes voor vriendengroepen en kleine bedrijven. Die waren enthousiast. Bleven enthousiast. En kwamen het jaar erop terug. Wij boden namelijk niet alleen wat anders dan al die anderen, wij boden ook nog eens telkens wat nieuws.

Die lijn hebben we vervolgens doorgetrokken naar de teambuilding uitjes. We wilden ook daar vernieuwen en blijven vernieuwen. Als een organisatie dit jaar een uitje bij ons boekt, moet zij volgend jaar terugkomen en opnieuw worden verrast door het aanbod en de mogelijkheden.

Meer dan 10.000 uitjes georganiseerd

We groeien. Nog steeds. Ieder jaar. Inmiddels zijn we met ruim dertig Uitjesbazen, onder wie 10 fulltimers. Toch wel het vermelden waard (omdat we weten dat dit niet overal zo is): bij elk uitje dat wij mogen verzorgen voor bedrijven, is minimaal één van die fulltimers aanwezig.

We hebben het laatst eens uitgerekend: we hebben al meer dan 10.000 uitjes mogen organiseren. Voor groepen van 20 personen tot aan groepen voor 2.000 personen. In binnen- en buitenland. En omdat we blijven investeren in onze uitjes en blijven vernieuwen, blijven we ook groeien.

De hit van nu: gepersonaliseerde uitjes

Kunnen we nog een stap verder gaan in het vernieuwen van uitjes, vroegen we ons af? Want ideeën zijn snel gekopieerd, merken we. Kunnen we bedrijfsuitjes nog meer op maat aanbieden en ons niet alleen ín het aanbod, maar ook bínnen dat aanbod gaan onderscheiden?

Yes. Dat kan. Een scala aan games, uitjes en activiteiten kunnen we intussen volledig én relatief eenvoudig personaliseren. Die vraag naar gepersonaliseerde uitjes groeit zo hard dat we daar een aparte afdeling voor hebben opgericht.

Uitjesbazen: bazen in escape rooms

Escape rooms waren in opkomst toen wij bedachten: hoe gaaf is het om een escaperoom te ontwikkelen die je snel en gemakkelijk opbouwt; op iedere gewenste locatie; dus ook op jouw bedrijf. We werden de eerste die zulke escape rooms ontwikkelden.

Toen die een succes werden, was het tijd voor de volgende stap: een escape room die volledig op maat is gemaakt van een opdrachtgever. Dus: met opdrachten en doelen die passen bij de organisatie. Zo toerden we onder andere al voor de Belgische overheid langs middelbare scholen in België en werden we een publiekstrekker op open dagen bij de Nederlandse marine.

Dus als iemand het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms moest organiseren, dan waren wij het, vonden wij. We ontwikkelden een spel, verspreid over verschillende locaties in Nederland, met een finale in een kasteel. Meer dan 2.000 fanatieke gamers uit heel Nederland deden in 2019 mee. Het werd een onwijs gave ervaring! Op naar de volgende uitdaging in escape rooms!

Trailer NK Escape Rooms 2020

Uitjesbazen laat app-games ontwikkelen door IBN

Uitjesbazen gaat unieke app-games laten ontwikkelen door de IT-specialisten van de IBN. De app-games moeten spellen als Wie is de Rat, Doldwaze Solexrace, The Hangover en Sex and the City nog interactiever, leuker en moderner maken. De eerste game waarmee de IBN aan de slag is gegaan is Crazy 88. Met de Crazy 88 app zullen de Crazy 88 opdrachten in een digitaal overzicht geplaatst worden, zal er een live scoreboard te zien zijn, kan men gemakkelijk chatten met de spelleider of andere teams en nog veel meer!

Uitjesbazen over NK Escape Rooms bij Omroep Max

Uitjesbazen is bij het programma ‘Hallo Nederland’ gevraagd om te onderzoeken wat je in je moet hebben om deel te kunnen nemen aan het Nederlands Kampioenschap, aanleiding hiervoor was het NK Escape Rooms dat door Uitjesbazen georganiseerd werd. Hallo Nederland liet vier collega’s van ‘Hallo Nederland’ opsluiten in een van onze Escape Rooms, de ‘Maffia Gijzeling Escape Room’. Eindbazen Dirk en Joris bouwde de mobiele Escape Room in de studio op en beoordeelde de vier deelnemers. Helaas wisten ze net niet te ontsnappen :P.

Uitjesbazen in Brabants Dagblad

Door het grote aantal inschrijvingen voor het NK Escape Rooms 2019 zijn eindbazen Dirk en Joris zijn geïnterviewd door het Brabants Dagblad. Naast de rondes, de unieke locaties en de datums van het Nederlands Kampioenschap werden er ook vragen gesteld over de brandveiligheid naar aanleiding van de brand in een escape room in Polen.

Uitjesbazen ontwikkeld Escape Room voor Belgische Overheid

In opdracht van de Belgische Overheid en reclamebureau Absolute hebben de eigenaren van Uitjesbazen een Escape Room ontwikkeld om jongeren te motiveren een opleiding te kiezen in de zorgsector. Eén jaar lang reden onze Uitjesbazen met de volledig zelf ontwikkelde Zorg Escape Room door heel België om jongeren op alle scholen in België de Escape Room te laten spelen.

Uitjesbazen ontwikkeld Escape Room voor Koninklijke Marine

Uitjesbazen ontwikkelde, in opdracht van de Koninklijke Marine, in 2018 een volledig op maat gemaakte Escape Room voor het testen van vaardigheden van mariniers. Het eindresultaat was een unieke mobiele Escape Room waarin de vaardigheden van mariniers op een juiste en uitdagende manier getest konden worden.

Uitjesbazen ontwikkeld Escape Room voor Agency X

In opdracht van Agency X heeft Uitjesbazen een Escape Room ontwikkeld om winkelcentrum Kronenburg in Arnhem te promoten. Het thema van de game moest te maken hebben met vakantie, dit resulteerde in ‘Escape the Caravan’! Een uitdagende en leuke promotionele Escape Room.

Uitjesbazen in het Brabants Dagblad

Het Algemeen Dagblad heeft een artikel geschreven over de door Uitjesbazen ontwikkelde Home Games gedurende de Corona Crisis. Door de Corona crisis is het tijdelijk niet mogelijk om bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en teamuitjes te organiseren, speciaal daarom ontwikkelde Uitjesbazen Home Games, deze kunnen veilig en via thuis gespeeld worden.

Uitjesbazen in het AD

Door de uitbraak van het Corona virus werden veel teambuilding activiteiten en uitjes gecanceld. Uitjesbazen bedacht een oplossing en begon met het organiseren van bedrijfsuitjes zonder je eigen huis uit te hoeven. Sanne Wolters schreef er een artikel over in het AD.

Uitjesbazen in De Stentor

Door de uitbraak van het Corona virus is Uitjesbazen begonnen met het organiseren van online spellen. Het eerste online spel werd georganiseerd in Erp, Sanne Wolters schreef hier een artikel over in De Stentor.

Onze Uitjesbazen

Dirk

Joris

Matton

Lindsay

Jasper

Carlijn

Stef

Bella, Samuel & Fishstick

Kombazen

Rick

Sanne

Anne

Marina

Pam

Meer over Uitjesbazen

Seminars Uitjesbazen

Wij zijn als oprichters van Uitjesbazen verliefd op teambuilding games. We geloven in de kracht hiervan en denken dat gamification en teambuilding belangrijke onderdelen zijn voor bedrijven. We delen graag onze kennis en bieden ons daarom ook aan als speakers.

Unleashing Creativity

Wij van Uitjesbazen zijn zeer trots op onze zelf ontwikkelde teambuilding games. Om andere te inspireren over de ontwikkeling van teambuilding games schreef Joris afgelopen jaar een boek. In Unleashing Creativity legt hij stapsgewijs uit hoe jij je eigen game kunt ontwikkelen.

Werken bij Uitjesbazen

Uitjesbazen organiseert zo’n 2.000 uitjes per jaar en nog steeds groeien we iedere dag, mede daardoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitjesbazen en officebazen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!