Over Uitjesbazen

Al 12 jaar bazen in het organiseren van uitjes

Home » Over ons

Al 12 jaar bazen in uitjes op maat

Er zijn zo veel activiteiten die je als bedrijf of als groep kunt doen. Zo veel uitjes. Maar eigenlijk … kwamen ze allemaal op hetzelfde neer. Kunnen wij daar geen verandering in aanbrengen, vroegen we ons in 2008 af? Andere games? Meer interactie, spanning of humor? En meer maatwerk?

Met zijn tweeën waren we toen nog. Changemakers voelden we ons. En changemakers werden we. We veranderden zelfs onze naam. Want er kan maar één de baas zijn in het organiseren van teambuilding uitjes. Juist: de Uitjesbazen! Hopelijk ook jouw team voor het organiseren van jullie uitje!

Bekijk onze uitjes

Uitjesbazen teamuitje teambuilding bedrijfsuitje

Onze Uitjesbazen

Anne – Uitjesbegeleider

Image

Matton – Uitjesbegeleider

Image

Pam – Uitjesbegeleider

Image

Lindsay – Uitjesbegeleider

Image

Dirk – Eindbaas

Image

Jasper – Uitjesbegeleider

Image

Marina – Uitjesbegeleider

Image

Bella, Samuel & Fishstick – Kombazen

Image

Rick – Office baas

Image

Hier jouw foto? Bekijk onze vacatures!

Image

Sanne – Office baas

Image

Carlijn – Office baas

Image

Uitjesbazen: bazen in escape rooms

Escape rooms waren in opkomst toen wij bedachten: hoe gaaf is het om een escaperoom te ontwikkelen die je snel en gemakkelijk opbouwt; op iedere gewenste locatie; dus ook op jouw bedrijf. We werden de eerste die zulke escape rooms ontwikkelden.

Toen die een succes werden, was het tijd voor de volgende stap: een escape room die volledig op maat is gemaakt van een opdrachtgever. Dus: met opdrachten en doelen die passen bij de organisatie. Zo toerden we onder andere al voor de Belgische overheid langs middelbare scholen in België en werden we een publiekstrekker op open dagen bij de Nederlandse marine.

Dus als iemand het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms moest organiseren, dan waren wij het, vonden wij. We ontwikkelden een spel, verspreid over verschillende locaties in Nederland, met een finale in een kasteel. Meer dan 2.000 fanatieke gamers uit heel Nederland deden in 2019 mee. Het werd een onwijs gave ervaring! Op naar de volgende uitdaging in escape rooms!

Leuke bedrijfsuitjes teamuitjes personeelsuitjes groepsuitjes teambuilding NK escape rooms

Kunst is te blijven veranderen

Het begon in 2008 met het organiseren van uitjes voor vriendengroepen en kleine bedrijven. Die waren enthousiast. Bleven enthousiast. En kwamen het jaar erop terug. Wij boden namelijk niet alleen wat anders dan al die anderen, wij boden ook nog eens telkens wat nieuws.
Die lijn hebben we vervolgens doorgetrokken naar de teambuilding uitjes. We wilden ook daar vernieuwen en blijven vernieuwen. Als een organisatie dit jaar een uitje bij ons boekt, moet zij volgend jaar terugkomen en opnieuw worden verrast door het aanbod en de mogelijkheden.

online-uitje-teamuitje-bedrijfsuitje-groepsactiviteit-digitaal

Meer dan 10.000 uitjes georganiseerd

We groeien. Nog steeds. Ieder jaar. Inmiddels zijn we met ruim dertig Uitjesbazen, onder wie 10 fulltimers. Toch wel het vermelden waard (omdat we weten dat dit niet overal zo is): bij elk uitje dat wij mogen verzorgen voor bedrijven, is minimaal één van die fulltimers aanwezig.
We hebben het laatst eens uitgerekend: we hebben al meer dan 10.000 uitjes mogen organiseren. Voor groepen van 20 personen tot aan groepen voor 2.000 personen. In binnen- en buitenland. En omdat we blijven investeren in onze uitjes en blijven vernieuwen, blijven we ook groeien.

online-uitje-teamuitje-bedrijfsuitje-groepsactiviteit-teambuilding

De hit van nu: gepersonaliseerde uitjes

Kunnen we nog een stap verder gaan in het vernieuwen van uitjes, vroegen we ons af? Want ideeën zijn snel gekopieerd, merken we. Kunnen we bedrijfsuitjes nog meer op maat aanbieden en ons niet alleen ín het aanbod, maar ook bínnen dat aanbod gaan onderscheiden?
Yes. Dat kan. Een scala aan games, uitjes en activiteiten kunnen we intussen volledig én relatief eenvoudig personaliseren. Die vraag naar gepersonaliseerde uitjes groeit zo hard dat we daar een aparte afdeling voor hebben opgericht.

online-uitje-teamuitje-bedrijfsuitje-groepsactiviteit-digitaal