Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde uitjes
22 zelfontwikkelde uitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Wij zijn wij?

“We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.”

Dit liedje van Herman van Veen omschrijft misschien wel het beste Uitjesbazen. Althans, hoe we op een zonnige dag in 2013 zijn ontstaan. Als BDEvents om precies te zijn. In de garage van Joris is het Uitjesbloed gaan stromen. “Dat kunnen wij ook wel, en natuurlijk veel beter.” Zo gezegd, zo gedaan. Volgens Joris en Dirk dan. Inmiddels kunnen we een boek schrijven over alle fantastische (en ook mislukte) ervaringen door de jaren heen. Wel heeft deze instelling ons vandaag de dag geleid tot wie we zijn, wat we willen uitstralen en wat we willen bereiken.

Altijd het juiste uitje

Straight forward naar nu. 10 jaar Uitjesbazen. Een reis naar Lapland om deze mijlpaal te vieren. 22 uitjes in eigen beheer. Ja, echt waar. Met een Game & Design afdeling zijn we continu aan de slag om onze uitjes te verbeteren en nieuwe uitjes te ontwikkelen. Zo weet je zeker dat jullie een spelleider krijgen die altijd de juiste snaar raakt én precies weet waar hij of zij over praat.

En dat niet alleen. 100 samenwerkingen met horeca– en eventlocaties door heel Nederland en België. Gamification projecten voor maatschappelijke impact. Misschien klinkt het cliché, sommige dromen zijn werkelijkheid geworden. Maar hé, we zijn er nog niet. Uitjesbazen is altijd hongerig naar meer.

Voor de kroon op je uitje

Jaarlijks organiseren we meer dan 2.500 uitjes. Met jou. Met anderen. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op. En wij maken jou ook graag fan. Onder het motto van “Don’t forget to play” rollen wij elke dag uit bed. Sterk maken waar we trots op zijn. Dát zit in ons DNA. Misschien, en misschien wel niet, heb je ons kroontje al opgemerkt. Het zit per slot van rekening in ons logo verwerkt. En niet voor niets. Jullie zijn de baas. Koning of koningin. En die verdient een kroon. Je kiest bij Uitjesbazen daarom altijd voor:

Kwaliteit

Met een eigen Game & Design afdeling denken wij ieder uitje tot in de puntjes uit. Dit trekt door richting de Salesafdeling, zodat jullie het juiste advies krijgen. Ondertussen heeft Marketing al het een en ander opgevangen, waardoor (hopelijk) de webteksten van het scherm afspatten. En terwijl we dit aan het typen zijn, hebben onze toppers in het magazijn het volgende uitje op de planning al tot in de puntjes klaargezet en voorbereid. Kortom: wij zien onze core business als een echte teamprestatie. En daar plukken jullie de vruchten van. Tenminste, als je een uitje bij ons boekt. 😉

Flexibiliteit

We hebben al benoemd dat wij een eigen Game & Design afdeling hebben, toch? Waarom we dit nog een keer benoemen? Flexibiliteit. En dat in hoofdletters. Zo zijn al onze uitjes te spelen in heel Nederland en België. Op iedere gewenste locatie. Voor iedere gewenste groepsgrootte. Schaalbaar noemen we dat. Ook leuk om te vermelden. Door onze flexibiliteit zijn we zelfs in staat om relatief eenvoudig jullie activiteit te personaliseren. En laat dat nu net ervoor zorgen dat de activiteit pas écht vet wordt. Gedurft. Verrassend. Met een kleine knipoog. Teambuilding met een goudrandje. Dát is Uitjesbazen.

Doordenken

Nee, wij gaan niet klakkeloos met je mee, zodra je een offerte aanvraagt. Wij stellen de juiste vragen. Denken gericht mee. Waarom? Dan weet je zeker dat je altijd kiest voor een uitje dat volledig bij jullie groep past. En dat verdienen jullie ook. Passend advies. Een paar schoenen kun je dubbel kopen of terugsturen. Een ervaring natuurlijk niet. Die moet daarom altijd raak zijn. Direct. En laten wij daarvoor zorgen. 🎉

Dit is in het kort wie we zijn, wat we willen uitstralen en wat we willen bereiken. En waar we stiekem ook een beetje trots op zijn. Uitjesbazen: voor de kroon op je uitje.

Ontdek onze Uitjesbazen

Joris

Eindbaas

Dirk

Eindbaas

Anne

Uitjesbaas

Matton

Uitjesbaas

Roel

Uitjesbaas

Lisa

Uitjesbaas

Shanna

Uitjesbaas / Salesbaas

Tim

Salesbaas

Rick

Salesbaas

Guus

Salesbaas

Marina

Administratiebaas

Sanne

Officebaas

Giel

Marketingbaas

Sam

Marketingbaas

Sanne

Conceptbaas

Lindsay

Conceptbaas

Mathijs

Conceptbaas

Anouk

Magazijnbaas

Sven

Beste baas van stal

We staan voor je klaar!

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Uitjesbazen? Bijvoorbeeld over het boeken van een passend (bedrijfs)uitje of het bespreken van een mogelijke samenwerking.

Neem contact met ons op!