Over ons

Kom meer te weten over de werknemers en geschiedenis van Uitjesbazen!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Over ons

Uitjesbazen bestaat méér dan 10 jaar!

Lang geleden. Een oldskool story. Gestart in de garage bij Joris thuis. Onder de naam ‘BD events’. Een bedrijf wat zich richtte op vrijgezellenuitjes. Lol trappen. Daar draaide het om. Van websites bouwen tot teksten schrijven en van game ontwikkeling tot quizzen presenteren. Gewoon lekker met z’n 2’en. Op kantoor en door heel Nederland en België crossen met de auto, op naar een uitje. Het was heerlijk. Een mooie tijd!

Image

In de tussentijd, jaren later, gegroeid en volwassener geworden. Inmiddels zijn we Uitjesbazen B.V., gevestigd in een mooi pand in Erp. Met 25 fulltimers en nog eens 15 extra krachten in de vorm van parttimers en stagiaires. Een club van 40 Uitjesbazen (zoals wij ons allemaal noemen) die er alles aan doen om jou als uitjesboeker alles naar wens te maken.

Sinds 2021 werken we samen met uitjesbureau’s over heel de wereld, waarbij wij de concepten aanleveren en zij deze uitrollen in hun eigen land. Erg leuk:)

Bekijk onze uitjes Contact

Image

Topteambuilding op locatie naar keuze

We richten ons tegenwoordig alleen nog maar op teambuilding op locatie. Dus wij komen waar jij wil dat wij komen. Buiten, binnen, in een stad, in een restaurant of gewoon bij jullie in de kantine, het kantoor of een ruimte die we creëren op de parkeerplaats. Ons uitjes bieden voor iedere gelegenheid en op elke locatie een geschikte mogelijkheid.

Wil je meer weten over wat ons motiveert? Ons andere merk ‘Gamificiationers.nl’ of het NK Escape Rooms wat wij jaarlijks organiseren? Dat kan zeker! Maar laten we eerst een voorstelrondje doen. Want wie zijn de Uitjesbazen nou eigenlijk waar jij mee te maken gaat krijgen?

Image

Onze Uitjesbazen

Joris
Eindbaas

Image

Dirk
Eindbaas

Image

Bernard
Uitjesbaas

Image

Matton
Uitjesbaas

Image

Lindsay
Conceptbaas

Image

Jouw foto hier?
Bekijk onze vacatures!

Image

Pam
Uitjesbaas

Image

Nina
Uitjesbaas

Image

Elmar
Uitjesbaas

Image

Anne
Uitjesbaas

Image

Carlijn
Projectbaas

Image

Sanne
Projectbaas

Image

Marina
Administratiebaas

Image

Tim
Salesbaas

Image

Rick
Salesbaas

Image

Giel
Marketingbaas

Image

Sam
Marketingbaas

Image

Sally
Conceptbaas

Image

Sanne
Conceptbaas

Image

Martijn
Magazijnbaas

Image

Wil jij tussen deze knappe koppen staan?

Bekijk onze vacatures

Wist je dat iedereen op kantoor een dubbele functie heeft? Iedere collega is namelijk een uitjesbaas. Dat wil zeggen dat iedereen een eigen extra specialisatie heeft. Je kunt een salesbaas dus ook tegenkomen als quizmaster of een marketingbaas als rechercheur bij een moordspel. Zo blijft het uitjesbloed stromen en weet iedereen waar hij of zij over praat op de website, aan de telefoon of bij het uitbrengen van een advies voor een passend uitje. Sweet!

Meer informatie

Missie & Visie

Wij geloven in teambuilding. Topteambuilding welteverstaan. Daarom doen we alles in-house. Zo kunnen we snel schakelen, kunnen we altijd een passend uitje aanbieden en doen we zelf de organisatie. Alles in eigen hand, wel zo fijn. Met als doel een zo breed mogelijk repertoire van kwalitatieve sterke uitjes die te boeken zijn op iedere locatie. De klant is koning. Vandaar ook de kroon op Joris zijn getatoeëerde bovenarm en ons logo! Dat gebiedt ons ook te zeggen dat we net wat verder durven te gaan dan anderen. Met lef en humor proberen we de complete ervaring in te kleden. Van klantcontact tot aan het uitje!

Wij proberen ons continu te verbeteren en een stapje verder te gaan dan alleen maar uitjes ontwikkelen en organiseren. We dragen graag ons steentje, of een flinke natuursteen, bij aan het klimaat en het geluk van onze werknemers. Het jaar 2022 zal daarom in het teken staan van het compleet verduurzamen van het bedrijf en een eerste aanzet tot een 4daagsewerkweek met behoud van salaris. Ook komt er een goede kantine in het pand en zal groente en fruit iedere dag gratis aanwezig zijn.

Gamificationers

Het continu blijven ontwikkelen van games bracht ons in nieuw vaarwater. We werden benaderd door de overheid om serious games te ontwikkelen, ook wel gamification genoemd. Daarvoor hebben we een nieuwe tak opgericht: Gamificationers.nl. Met een team van 7 personen ontwikkelen we games die mensen iets bijbrengen. Met de slogan: ‘This time it’s a game!’ geloven wij in ons concept. Want alles is namelijk leuker als het een game is! Denk aan hackgames, zorgescaperooms, onderhandelingsgames of aan een gijzeling van mariniers om hen in een onverwachte situatie te brengen om de skills fysiek en live te testen in plaats van een toets. Heel leuk om te ontwikkelen! Wij de game, een expert de inhoud. Topcombinatie en we zijn altijd op zoek naar experts op een bepaalt vakgebied om samen te kijken naar de mogelijkheden. Zo zoeken wij bijvoorbeeld nog een onboarding expert?

Het NK Escape Rooms

Daarnaast organiseren wij jaarlijks het grootste game-event van de Benelux, namelijk het NK Escape Rooms. Hier proberen wij ieder jaar met vernieuwde games een event voor duizenden spelliefhebbers neer te zetten. Creatief, vooruitstrevend en vernieuwend. Wat we daar leren en organiseren is na het evenement terug te zien bij Uitjesbazen. We passen de nieuwe inzichten en technieken toe in onze eigen (nieuwe) games.

Samenwerkingen en partners

Tussen neus en lippen door zijn we ook op zoek naar partners. Samenwerkingen die ons nog een stapje verder op weg kunnen helpen. Van horecagelegenheden tot aan groene banken, duurzame kleding en marcel’s green soap!

Heb jij ideeën voor het verbeteren van de wereld? Of ken je een goed doel wat een gratis uitje zou willen hebben? Laat het ons gerust weten, dan gaan we daar ons best voor doen. Respect voor klant, collega en klimaat. Dat is ons doel!

Time to Boules!

Eigenlijk komt het erop neer dat wij er alles aan doen om de klant een perfect uitje af te leveren. Van een grappig spel tot aan een serieuze game over het klimaat. En dat blijven we voorlopig nog wel even doen! Twijfel jij of er een passend uitje in ons repertoire zit? Schroom dan niet om ons even te contacten. Dan ontwikkelen wij graag iets nieuws voor jou.

Wij staan altijd open voor een koffie op kantoor, bij ons of bij jou. Met of zonder potje Jeu de Boules:)