UITJESBAZEN. GESPECIALISEERD IN TEAMBUILDING GAMES

Wij ontwikkelen en organiseren kant-en-klare teambuilding games met oog voor detail. 100% uitgedacht met altijd ruimte voor een persoonlijke touch. Dit doen we met 15 fulltime en 15 parttime Uitjesbazen. En ohja we bestaan dit jaar 10 jaar 🙂

In deze 10 jaar zijn al onze games gegroeid. Wij doen ons best te allen tijden voor op de markt te lopen. Zo zijn onze citygames échte citygames geworden; door middel van een app game. Waardoor de interactie hoog in het vaandel staat en alles uitermate goed gecoördineerd kan worden en wij er kort op kunnen zitten. Ook foto’s en video’s kunnen direct opgeslagen en verzonden worden naar jullie!

Dit geldt ook voor onze nieuwste uitjes. Virtual Reality is hot and happening. Dus wees gerust, dat zit diep geworteld in ons uitjes repertoire 🙂

We zijn misschien nog wel het meest trots op onze quizzen, wat eigenlijk geen quizzen, maar shows genoemd moeten worden! Wees gerust. We nemen alles mee. Muziek, kek pakkie, beamer, gelikte presentatie, humor en ruimte voor een persoonlijke touch.

En onze escape games dan? Is dat niks!?
Nee.

Grapje. Deze zijn gemaakt voor grote groepen, transporteerbaar en overal op te bouwen! Vraag gerust om advies, want de ene escape room past beter bij de ene groep dan de andere.

Daarnaast staan wij altijd open om een game op maat te maken, iets te personaliseren of voor andere vragen en suggesties! Uw wens is ons bevel. Wij zijn Uitjesbazen, jij bent de baas. Graag tot ziens!

Serious Gaming

Serious Gaming is growing, we creëren daarom niet meer alleen standaard serious games, maar ook op maat gemaakte games. Onze game developers zouden het dan ook geweldig vinden jouw thema om te zetten in woord, beeld en beleving.

Samenwerken

Voor onze games zijn we geregeld op zoek naar horecagelegenheden, consultants en coaches, we staan altijd open voor samenwerkingen. Kun jij Uitjesbazen gebruiken en denk je dat wij elkaar kunnen versterken? Neem contact met ons op!

Persoonlijk advies!

Is het moeilijk een keuze te maken uit onze uitjes? Onze Uitjesbazen kennen onze games als geen ander en adviseren je hier graag over. Samen maken we jouw bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeesten onvergetelijk!

Grote groepen

Al onze uitjes zijn ontwikkeld voor grote groepen. Zo zijn onze citygames en escape rooms niet alleen te spelen met 6 personen, maar ook met wel 100 personen tegelijk. Ook personaliseren we uitjes voor grote groepen, meer weten?

Onze Uitjesbazen

Dirk

Joris

Matton

Lindsay

Jasper

Carlijn

Rob

Marina

Stef

Rick

Pam

Wout

Sanne

Bella, Samuel & Fishstick

Kombazen

Myrea

Igor

Meer over Uitjesbazen

NK Escape Rooms

In samenwerkingen met Escape Room Events organiseerde we in 2018 voor het eerst het NK Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Unleashing Creativity

Wij van Uitjesbazen zijn zeer trots op onze zelf ontwikkelde teambuilding games. Om andere te inspireren over de ontwikkeling van teambuilding games schreef Joris afgelopen jaar een boek. In Unleashing Creativity legt hij stapsgewijs uit hoe jij je eigen game kunt ontwikkelen.

Seminars

Wij zijn als oprichters van Uitjesbazen verliefd op teambuilding games. We geloven in de kracht hiervan en denken dat gamification en teambuilding belangrijke onderdelen zijn voor bedrijven. We delen graag onze kennis en bieden ons daarom ook aan als speakers.

Updates Uitjesbazen

Uitjesbazen over NK Escape Rooms bij Omroep Max

Door het NK Escape Rooms is Uitjesbazen gevraagd bij het programma ‘Hallo Nederland’. Om te onderzoeken wat je in je moet hebben om deel te kunnen nemen aan het Nederlands Kampioenschap lieten zij vier collega’s van ‘Hallo Nederland’ opsluiten in een van onze Escape Rooms, de ‘Maffia Gijzeling Escape Room’. Eindbazen Dirk en Joris bouwde onze mobiele Escape Room in de studio op en beoordeelde de vier deelnemers. Helaas wisten ze net niet te ontsnappen :P.

Uitjesbazen in Brabants Dagblad

In het Brabants Dagblad is een artikel geplaatst over de aanmeldingen voor het NK Escape Rooms 2019.

Uitjesbazen ontwikkeld Escape Room voor Belgische Overheid

In opdracht van de Belgische Overheid en reclamebureau Absolute hebben de eigenaren van Uitjesbazen een Escape Room ontwikkeld om jongeren te

Uitjesbazen ontwikkeld Escape Room voor Koninklijke Marine

Uitjesbazen heeft in opdracht van de Koninklijke Marine een Escape Room ontwikkeld om de vaardigheden van mariniers te testen.

Uitjesbazen ontwikkeld Escape Room voor Agency X

In opdracht van Agency X heeft Uitjesbazen een Escape Room ontwikkeld om winkelcentrum Kronenburg in Arnhem te promoten.