Uitje aanvragen
Combinatie escape game en dinerspel
Combinatie escape game en dinerspel
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

In welk kamp zit jij?

Het eten is net geserveerd, maar heerlijk natafelen zit er niet in. Althans, niet voor iedereen. Met argusogen kijken jullie elkaar aan. De spanning valt direct te snijden. Letterlijk. Wie is de verrader? En wie is er juist wel te vertrouwen in jouw team? Opdrachten worden voltooid om de meeste zilverstaven te verdienen. Toch is niemand in jouw team veilig. Zijn jullie klaar voor Het Verraad als teamuitje?

Weten de getrouwen de verraders te ontmaskeren?

Bondjes worden gecreëerd. Je moet nu eenmaal intensief samenwerken met je getrouwen. Maar wie is wie? Alleen de verraders kennen de rollen. Ow, ow, ow. Kun jij degene naast je nog wel vertrouwen in de toekomst?

Dit is geen simpel bord- of kaartspel

Voltooi opdrachten, let op het gedrag van anderen en probeer De Verraders buitenspel te zetten. Jullie gaan letterlijk op missie om de meeste zilverstaven te verdienen. Maar wie overleeft de ‘nacht’? En wie kiest ervoor om de zilverstaven voor zichzelf te houden? De Verraders is hét spannendste dinerspel van dit moment.

  • Verraderlijke denk– en doeopdrachten en ‘missies’ geïnspireerd op het populaire tv-programma.
  • Voor, tijdens of na het diner te spelen.
  • Dé perfecte activiteit als bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.
  • Inclusief verraderlijke begeleiding van onze eigen Tijl Beckand, toffe spelmaterialen en bedrieglijke attributen.
  • Mogelijk om te boeken in het Engels.

Reviews van Uitjesbazen

Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! “Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
Tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving. ”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.” Jessy Cramers Utrecht – 36 personen VR Diner

Veelgestelde vragen

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Op elke gewenste locatie in Nederland en België. Speel bijvoorbeeld De Verraders op een prachtige eventlocatie in Breda, kies een populaire horecagelegenheid in Groningen of bouw jullie kantoorruimte om in Utrecht. Wil je het spel thuis spelen met vrienden of familie? Alles is mogelijk. Geef gerust je wensen en voorkeuren door. Dan stemmen we het spel volledig af op jullie gezelschap.

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het uitje perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden.

Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. Het spel wordt dan aan jullie gepresenteerd. Vervolgens kunnen de bondjes gesmeed worden. Klinkt goed, toch?

Haal alles uit Het Verraad

Je bent eruit. Het wordt Het Verraad, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld Het Verraad personaliseren? We zullen het dan samen in beraad nemen. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Tim, specialist in escape games: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander dinerspel?

Altijd het perfecte recept voor jullie activiteit.

Durf jij je gezelschap nog eens goed aan te kijken?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen