Escape games

Wij hebben dé uitdagendste escape games, zowel online als op locatie naar keuze. Onze escape room spellen zorgen voor hilarische momenten.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Escape games

Dé baas in escape room spellen

Onze escape games zijn met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt. Aan jullie de keuze welk escape room spel het meest aanspreekt. Escape the City, een escape diner of een online escape game? Wil je liever een gepersonaliseerde escape game spelen? Neem gerust contact op met Uitjesbazen. Vuurwerk gegarandeerd!

Locatie
Categorie

Perfect voor teambuilding

Voordat het bedrijfsuitje of teamuitje van start gaat, hebben we alles goed besproken. Zo weten wij precies wat jullie wensen zijn. Onze Uitjesbazen komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Resultaat: jullie genieten met een brede glimlach van de escape game.

  • Perfect als teambuilding activiteit.
  • Volledig verzorgd. Geen zorgen over de organisatie. Ook mogelijk bij jullie op locatie.
  • Voor zowel kleine als grote groepen. Vanaf 10 tot 1000 personen. Ideaal dus als groepsactiviteit.
  • Als bedenker én organisator van het NK Escape Rooms staan wij garant voor toffe escape games.

Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze uitjes. Kwaliteit gegarandeerd!

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een escape game?

Escape games zijn escape room spellen, waarbij samenwerking en teambuilding garant staan. Samen met je collega’s is het de bedoeling dat jullie uit een bepaalde situatie ‘ontsnappen’ door puzzels op te lossen.

Met hoeveel collega's kan ik een escape game spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Onze escape games zijn zo ontwikkeld dat ze met een onbeperkt aantal mensen gespeeld kunnen worden. Dus roep het hele kantoor bij elkaar en ga aan de slag!

Waar worden de escape games gespeeld?

Dit varieert. Escape the City kan bijvoorbeeld gespeeld worden in iedere stad. Onze escape room op locatie ontleent zich perfect voor een ruimte bij jullie op kantoor. Wil je misschien een moord mysterie spelen? Moordspel aan tafel wordt veel gespeeld in restaurants onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom: keuze genoeg. Laat je daarom gerust adviseren door onze kantoorbazen.

Recencies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie
Escape game

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
Escape diner
Escape game

“Het is ons erg goed bevallen. Goede kwaliteit spelmaterialen, goede website en goede ondersteuning. Ik zie de factuur graag tegemoet en laat ook nog een positieve review achter.”

Negometrix
Thom Argante
Online escape game: The Firm
Escape game

Liever een escape game op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773