fbpx

Escape games

Wil je een spannende escape game spelen met jouw gezelschap? Uitjesbazen staat garant voor uitdagende, interactieve escape games. Weet jij op tijd te ontsnappen bij één van onze escape games?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

6 unieke escape games

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Escape games

Escape games, puzzels en raadsels

Bloedstollende spelletjes, meeslepende verhaallijnen en talloze hilarische momenten. Onze escape games zijn perfect voor iedere groepsgrootte én gelegenheid. Kies dé perfecte escape en ga de strijd mét en tegen elkaar aan. En dat op elke gewenste (eigen) locatie in Nederland en België.

Ideaal voor grote en kleine groepen

Werk samen, communiceer en ‘ontsnap’ door het oplossen van verschillende mysteries. Als organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor escape games vol creativiteit en interactiviteit. Zowel voor grote als kleine groepen. Kortom: samen zorgen we voor dé perfecte teambuilding activiteit.

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat voor Escape Games zijn er?

Je vindt bij Uitjesbazen verschillende soorten escape games. Zo speel je met Escape the City een heus escape spel buiten. In De Maffia Gijzeling wordt een ruimte naar keuze helemaal omgebouwd tot een spannende Escape Room. En dat op locatie naar keuze. In VR Teambuilding ontdek je de mogelijkheden van Virtual Reality, terwijl een tikkende tijdbom zorgt voor een unieke escape ervaring. Kortom: voor ieder gezelschap vind je bij ons een passende escape game.

2. Hoe moeilijk zijn jullie escape rooms?

De moeilijkheidsgraad varieert voor iedereen. Wel moet je als speler in staat zijn om alle puzzels, raadsels en spellen op te lossen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je teamgenoten, jouw eigen ervaring, fanatisme, etc.

Vraag vrijblijvend naar meer informatie. Wij adviseren je graag over welke escape game het beste bij jullie groep past.

3. Hoe lang duren jullie escape games?

Onze escape games variëren van 1,5 tot 3,5 uur, inclusief voorbereiding en afsluiting. Wel is het mogelijk om een uitje in te korten. Geef dit gerust aan bij je wensen en voorkeuren. Zo weet je zeker dat je altijd kiest voor een escape game op maat.

Reviews van Uitjesbazen

Aan deze goede reviews kun je niet ontsnappen. 😉

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje België

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

“Uitjesbazen heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

”Het was een groot succes en iedereen was enthousiast over de puzzels. Voor sommige wat te moeilijk voor andere juist moeilijk genoeg, niemand vond het te gemakkelijk alleszins. 😉”

UCB Pharma B.V.
Erwin Lauwerysen
38 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - UBC Pharma | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer één van onze escape games met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie escape game!

Offerte aanvragen 0413-302773