Escape games

Wij hebben dé gezelligste escape games. Online of op locatie naar keuze, onze escape room spellen zorgen voor hilarische momenten.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Escape games

 

Dé baas in escape room spellen

Onze escape games zijn met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt. Aan jullie de keuze welk escape room spel het meest aanspreekt. Wil je liever een gepersonaliseerde escape game spelen? Neem gerust contact op met Uitjesbazen. Vuurwerk gegarandeerd!

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Escape online of op locatie

Voordat het bedrijfsuitje of teamuitje aan de gang is, hebben we alles al goed besproken. Zo weten we precies wat jullie wensen zijn. Onze spelleiders komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Resultaat: jullie genieten met een brede glimlach van de escape game.

  • Perfect geschikt als teambuilding activiteit.
  • Volledig verzorgd door Uitjesbazen. Geen zorgen over de organisatie.
  • Mogelijk bij jullie op locatie.
  • Voor zowel kleine als grote groepen. Vanaf 10 tot 1000 personen. Ideaal dus als groepsactiviteit.
  • Als bedenker én organisator van het NK Escape Rooms zorgen wij voor toffe escape games. Ps. Maak je geen zorgen, voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze uitjes. Kwaliteit gegarandeerd!
Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een escape game?

Escape games zijn spellen waar samenwerking en teambuilding garant staan. Samen met een team is het de bedoeling dat je uit een bepaalde situatie ‘ontsnapt’ door puzzels op te lossen!

Met hoeveel collega's kan ik een escape game spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Onze escape games zijn zo ontwikkeld dat ze met een onbeperkt aantal mensen gespeeld kunnen worden! Dus roep het hele kantoor bij elkaar en puzzel er op los!

Recensies

“Ik heb al verschillende escape games bij Uitjesbazen geboekt! Stuk voor stuk zijn ze boeiend en goed in elkaar gezet. Vooral de escape games op locatie zijn echt een aanrader! Ons eigen kantoor was voor een middag omgetoverd tot een heuse maffia schuilplaats! Zo leuk om te zien hoe collega’s omgaan met het oplossen van de puzzels.”

Jan – Ziggo
Escape room op locatie
Escape games

Image

“Samen met het postkantoor in Limburg hebben we een top escape spel gespeeld in Weert! Gewapend met een koffer gingen we de stad in om een moord op te lossen. Aan de hand van de Uitjesbazen app hebben we verschillende opdrachten gekregen met uitdagende puzzels om te kraken. Uiteindelijk net niet gewonnen, maar alsnog een top middag gehad!”

Merel – PostNL
Escape the City
Escape games

Image

“We hebben met ons team een online escape spel bij Uitjesbazen gespeeld. De game zelf zag er qua design strak uit. Ook hierdoor werden we echt in het verhaal gezogen. Elke puzzel was uitdagend en voelde belangrijk in het algehele proces. Ik zou deze escape game zeker aanraden aan anderen!”

Saskia – Gemeente Delft
Online escape room: The Firm
Escape games

Image

Liever een escape game op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773