fbpx

Escape games

Van een Escape Room op locatie tot een Escape Diner, Uitjesbazen biedt uitdagende escape games voor ieder gezelschap.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Escape games

Dé baas in escape games

Onze escape games zijn met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt. Aan jullie de keuze welke escape game het meest aanspreekt. Escape the City, de Escape Box of het Moorddiner ? Wil je liever een gepersonaliseerde escape game spelen? Neem gerust contact op met Uitjesbazen. Vuurwerk gegarandeerd!

Escape game voor teambuilding

Voordat het bedrijfsuitje of teamuitje van start gaat, hebben we alles goed besproken. Zo weten wij precies wat jullie wensen zijn. Onze Uitjesbazen komen op tijd aan om alles netjes klaar te zetten. Resultaat: jullie genieten met een brede glimlach van de escape game.

  • Perfect als teambuilding activiteit.
  • Volledig verzorgd. Geen zorgen over de organisatie. Altijd op locatie naar keuze.
  • Voor zowel kleine als grote groepen. Ideaal dus als groepsactiviteit.
  • Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor toffe escape games.
  • Tip: combineer een escape game met een lunch, diner of borrel. Wij gaan graag voor jullie op zoek naar een geschikte locatie!

Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze escape games. Kwaliteit gegarandeerd!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een escape game?

Escape games zijn spellen, waarbij samenwerking en teambuilding garant staan. Samen met je collega’s is het de bedoeling dat jullie uit een bepaalde situatie ‘ontsnappen’ door puzzels op te lossen.

2. Met hoeveel collega's kan ik een escape game spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Onze escape games zijn zo ontwikkeld dat ze met een onbeperkt aantal mensen gespeeld kunnen worden. Dus roep het hele kantoor bij elkaar en ga aan de slag!

3. Waar worden de escape games gespeeld?

Dit varieert. Escape the City kan bijvoorbeeld gespeeld worden in iedere stad. Onze Escape Room op locatie ontleent zich perfect voor een ruimte bij jullie op kantoor. Wil je misschien een moord mysterie spelen? Het Moorddiner wordt veel gespeeld in restaurants onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom: keuze genoeg. Laat je daarom gerust adviseren door onze kantoorbazen.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

Voor dé kroon op jullie escape game!

Offerte aanvragen0413-302773