fbpx

Bedrijfsuitje Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Tilburg? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Tilburg en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Tilburg

Originele bedrijfsuitjes in Tilburg

Willen jij en je collega’s een bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Dan zit je bij Uitjesbazen goed. Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Bij Uitjesbazen is van alles mogelijk. Ervaar een van onze bedrijfsuitjes terwijl je van de prachtige Loonse en Drunense Duinen geniet. Wij kunnen bedrijfsuitjes organiseren bij jullie in het bedrijf, in hartje Tilburg of zelfs in een sfeervol café. Wij regelen het voor jullie. Van A tot Z. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Tilburg zijn: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Leuke tijd met collega’s in Tilburg

Tilburg is een ideale locatie voor onze bedrijfsuitjes. Er is ruimte voor allerlei soorten spellen en bedrijfsuitjes. Onze toffe stadsspellen bijvoorbeeld. Wie is de Rat of Escape the City zullen ontzettend leuk zijn in het stadscentrum van Tilburg. Maar daar houdt het aanbod niet op. Een bedrijfsuitje in een Tilburgs café is ook mogelijk, zoals het Moorddiner of de Foute Bingoshow. Onze bedrijfsuitjes kunnen ook bij jullie op het bedrijf worden gehouden, zoals een Escape Room op locatie of The Hack Game. Je kan het niet gek genoeg maken. Voor ons is niks te uitbundigs en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Tilburg en beleef een dag om niet te vergeten.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Tilburg en omgeving:

Café Brandpunt

Image

Bodegón LaCabana

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Meesters

Image

Recensies

Wat vinden bedrijven in Tilburg van ons?

We hebben met veel plezier het teamuitje afgelopen dinsdag middag gespeeld. Tot nu toe allemaal positieve reacties gehad van de medewerkers.

Stichting Het Werkt
Hans Trienekens
40 personen
Foute Bingo

Image

We hebben erg gelachen en het naar ons zin gehad.”

Osteopathie van Eijck
Job van der Klein
19 personen
Escape Room op locatie

Image

“Ik vond het heel leuk de pubquiz en wat heeft Anne het goed gedaan!!! Ze is super spontaan en vrolijk. Leuk om naar te kijken. het was zeker een leuke activiteit.”

Gemeente Tilburg
Ginger Commandeur
55 personen
Pubquiz op locatie

Image

Impressie bedrijfsuitje in Tilburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Ga dan samen met je collega’s en Uitjesbazen op pad in het mooie Tilburg. Het begint natuurlijk allemaal met het aanvragen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Tilburg?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen0413-302773