fbpx

Bedrijfsuitje Tilburg

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Tilburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Tilburg

Een leuk bedrijfsuitje in Tilburg

Ontdek met je collega’s het Brabantse Tilburg als nooit tevoren met een spetterend bedrijfsuitje. Begeef je nabij de highlights van de stad met een buitenactiviteit, terwijl je te gekke teambuilding opdrachten uitvoert. Ongetwijfeld dat één van onze stadsspellen volledig bij jullie gezelschap past. Liever een binnenactiviteit? Kies bijvoorbeeld voor onze VR Workshop of ervaar met het Moorddiner een bedrijfsuitje gecombineerd met eten.

Omarm Tilburg met Wie is de Rat

Het stadscentrum van Tilburg roept om een verrader. Ofja, figuurlijk dan. Een activiteit, geïnspireerd door Wie is de Mol. Maar dan anders. Beter. Listiger. Uitjesbazen presenteert met Wie is de Rat hét leukste bedrijfsuitje van Tilburg. Ideaal om de stad, je collega’s en anderen te omarmen. Loop naar voren en bekijk je rol. Ga je saboteren of juist jouw team naar de overwinning leiden? Dit wordt een activiteit om niet snel te vergeten. Wie is er te vertrouwen? En wie niet? Benieuwd welke collega jij nog kan vertrouwen in de toekomst…

Uiteraard zijn er ook andere stadsspellen om Tilburg te ontdekken. Je kunt dan denken aan Crazy 88 en Escape the City. Lees je vooral in om te kijken welke activiteit het beste bij jullie groep past. Voor advies op maat weten jullie ons te vinden. Zo omarmen we ook grote groepen van 100+ personen. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!”

Port of Moerdijk
M. van Wijnen
30 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal - Port of Moerdijk | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773