fbpx

Bedrijfsuitje Waalwijk

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Waalwijk? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Waalwijk

Omarm de Brabantse gezelligheid

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in Waalwijk? Omarm de Brabantse gezelligheid en speel een interactief stadsspel. Niks is te gek en alles mag. Ga in teams aan de slag in Escape the City om het bloedstollende mysterie op te lossen, zet de stad op stelten in Crazy 88 of ontdek de verrader in jouw teams tijdens Wie is de Rat. Voor ieder wat wils in het prachtige Waalwijk!

Kies voor een originele activiteit

Stap in de wereld van Uitjesbazen en ontdek een onvergetelijk bedrijfsuitje in het pittoreske Waalwijk. Tijdens deze speciale gelegenheid bieden we jullie een uitgebreid programma vol teambuilding, avontuur en plezier. Van uitdagende escape rooms tot spannende citygames, onze activiteiten zijn ontworpen om de teamgeest te versterken en de samenwerking binnen jullie bedrijf te bevorderen. Verken de charmante straten van Waalwijk terwijl jullie puzzels oplossen, geheimen ontrafelen en de competitie aangaan met andere teams.

Laat je verrassen door onze professionele begeleiding en geniet van een dag vol enthousiasme, waarbij herinneringen voor het leven worden gecreëerd. Of jullie nu op zoek zijn naar een unieke teambuildingervaring, een ontspannen uitje of een mix van beide, ons bedrijfsuitje in Waalwijk biedt voor ieder wat wils.

Sluit de dag af met een gezellige borrel en bespreek de hoogtepunten van de dag, terwijl jullie terugkijken op een succesvol evenement dat de teamspirit heeft versterkt en de banden binnen jullie bedrijf heeft versterkt.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Waalwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Waalwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Waalwijk?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Waalwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773