fbpx

Bedrijfsuitje Waalwijk

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Waalwijk? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Waalwijk

Omarm de Brabantse gezelligheid

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in Waalwijk? Omarm de Brabantse gezelligheid en speel een interactief stadsspel. Niks is te gek en alles mag. Ga in teams aan de slag in Escape the City om het bloedstollende mysterie op te lossen, zet de stad op stelten in Crazy 88 of ontdek de verrader in jouw teams tijdens Wie is de Rat. Voor ieder wat wils in het prachtige Waalwijk!

Een leuk uitje in Waalwijk

25+ activiteiten, 35+ medewerkers, Waalwijk en jullie. Een unieke combinatie, maar zeker de juiste. Dat is 1 ding dat we kunnen beloven. Op locatie naar keuze in Waalwijk verzorgen we jullie teambuilding activiteit. Maar waar zijn jullie voor in? Hieronder geven we alvast wat voorzetjes.

Ga aan de slag met een unieke escape game in het Moorddiner, laat letterlijk een nieuwe wereld tot bloei komen in onze Full VR Experience of laat je horen in een unieke Ik hou van Holland Quiz. Weet jouw team op het juiste moment een ferme slinger aan het Uitjesbazen-rad te geven? Wat je ook kiest, dit belooft een activiteit vol vermaak en gezelligheid te worden. Dit is het 2de ding dat we kunnen beloven. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Oss

Bedrijfsuitje Oss - MSD | Uitjesbazen

”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!”

Port of Moerdijk
M. van Wijnen
30 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal - Port of Moerdijk | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Waalwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Waalwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Waalwijk?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Waalwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773