fbpx

Bedrijfsuitje Waalwijk

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Waalwijk? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Waalwijk en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Waalwijk

Zet Waalwijk op stelten tijdens een bedrijfsuitje

Zijn jullie op zoek naar een ludieke invulling voor een bedrijfsuitje? Omarm de Brabantse gezelligheid en warmte in Waalwijk met een leuk bedrijfsuitje. Niks is te gek en alles mag. Ga in teams aan de slag in Escape the City om het mysterie op te lossen, zet de stad op stelten in Crazy 88 of ontdek wie jullie team saboteert in Wie is de Rat. Voor ieder wat wils in het prachtige Waalwijk!

Boek een bedrijfsuitje op kantoor!

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en maten. Maar wat als wij je vertellen dat Uitjesbazen het voor jullie nog een stukje makkelijker maakt. Wat dit betekent? Je kiest bij ons altijd voor een bedrijfsuitje op een locatie naar keuze. Reserveer een populaire horecagelegenheid in hartje Waalwijk, maak de straten onveilig in het centrum of nodig al je lieve collega’s gewoon uit op kantoor. Kies bijvoorbeeld voor een Pubquiz bij jullie op kantoor. Zet het kantoor op stelten tijdens onze Foute Bingoshow of beleef een bloedstollend avontuur tijdens een Escape Room op locatie. Welke locatie jullie ook kiezen, wij zorgen voor teambuilding in optima forma.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Waalwijk met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom zou ik moeten kiezen voor een bedrijfsuitje in Waalwijk?

Op korte rijafstand van de Loonse en Drunense Duinen biedt Waalwijk tal van mogelijkheden voor een prachtig bedrijfsuitje. Zijn jullie in voor een spannend stadsspel? Klaar om jezelf nabij checkpoints te begeven, zoals Het Wandelpark en Het Schoenenkwartier? Escape the City, Wie is de Rat of Crazy 88 moeten dan op jullie lijstje staan. Hebben jullie een horecagelegenheid afgehuurd? Een Foute Bingoshow, de Gek op Holland Quiz of een Pubquiz mogen dan niet ontbreken. Liever gewoon bij jullie op de zaak? Wij bouwen jullie omgeving graag helemaal om tot een heuse Escape Room op locatie!

2. Welk bedrijfsuitje raden jullie aan?

Al onze activiteiten zijn aan te raden voor teambuilding. Communiceren, samenwerken en natuurlijk lachen staan centraal. Twijfel je over hét juiste bedrijfsuitje voor jullie team? Geef ons gerust een belletje. Dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden!

3. Wat moet ik doen om het bedrijfsuitje vast te leggen?

Je leest jezelf op je gemak in. Vervolgens maak je een keuze voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje in Waalwijk. Zijn jullie eruit? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Na bevestiging van de offerte hebben we onderling meerdere malen contact om de puntjes op de i te zetten. Zo weten jullie zeker dat het bedrijfsuitje volledig bij jullie aansluit. Personalisatie? Geen probleem!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Waalwijk

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Waalwijk

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Waalwijk

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Waalwijk!

Offerte aanvragen0413-302773