fbpx

Bedrijfsuitje Waalwijk

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Waalwijk? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Waalwijk en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Waalwijk

Zet Waalwijk op stelten tijdens een bedrijfsuitje

Zijn jullie op zoek naar een ludieke invulling voor een bedrijfsuitje? Omarm de Brabantse gezelligheid en warmte in Waalwijk met een leuk bedrijfsuitje. Niks is te gek en alles mag. Ga in teams aan de slag in Escape the City om het mysterie op te lossen, zet de stad op stelten in Crazy 88 of ontdek wie jullie team saboteert in Wie is de Rat. Combineer onze uitjes met een overheerlijk diner of borrel. Kortom: Voor ieder wat wils in het prachtige Waalwijk!

Boek een bedrijfsuitje op kantoor!

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en maten. Maar wat als wij je vertellen dat Uitjesbazen het voor jullie nog een stukje makkelijker maakt. Wat dit betekent? Je kiest bij ons altijd voor een bedrijfsuitje op een locatie naar keuze. Reserveer een populaire horecagelegenheid in hartje Waalwijk, maak de straten onveilig in het centrum of nodig al je lieve collega’s gewoon uit op kantoor. Kies bijvoorbeeld voor een Pubquiz bij jullie op kantoor. Zet het kantoor op stelten tijdens onze Foute Bingoshow of beleef een bloedstollend avontuur tijdens een Escape Room op locatie. Welke locatie jullie ook kiezen, wij zorgen voor teambuilding in optima forma.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Waalwijk met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Waalwijk met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Waalwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Recensies waar je “U” tegen zegt!

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!!

Provincie Noord-Brabant
Marina Ottenhof
60 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Den Bosch - Provincie Noord Brabant | Uitjesbazen

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Waalwijk

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Neem dan snel contact op met Uitjesbazen zodat de voorpret kan beginnen! Koop alvast wandelschoenen voor de geplande city game, of schroef je algemene kennis nog bij voordat de pubquiz bij jullie op het kantoor plaats vind!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Waalwijk?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Waalwijk!

Offerte aanvragen0413-302773