fbpx

Bedrijfsuitje Oosterhout

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Oosterhout? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Oosterhout en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Oosterhout

Trek erop uit met je collega’s

In het gezellige Brabant biedt Oosterhout tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Wil je een leuke activiteit organiseren voor jullie bedrijfsuitje? Kies voor het prachtige centrum van Oosterhout en trek erop uit met je liefste collega’s. In de nabije omgeving van Breda, Tilburg en Roosendaal zorgt deze historische stad voor genoeg vermaak en plezier. Are you ready? Wij in ieder geval wel!

Een bedrijfsuitje in Oosterhout!

Onze interactieve stadsspellen zijn gemaakt om een stad of dorp te ontdekken. Begeef je nabij diverse bezienswaardigheden, terwijl je intensief samenwerkt met je collega’s. Welke stadsspellen wij aanraden? Crazy 88, Escape the City en Wie is de Rat staan garant voor gezelligheid en teambuilding. Ideaal om te boeken dus als bedrijfsuitje in Oosterhout!

Hebben jullie al een ruimte gereserveerd? Bijvoorbeeld in een restaurant? Het Moorddiner, de Foute Bingoshow en de Pubquiz op locatie zijn zeer populaire activiteiten in horecagelegenheden. De Italiaanse Maffiagijzeling is daarentegen weer uitermate geschikt om jullie kantoorruimte volledig om te toveren tot een Escape Room op locatie. Hebben jullie al een keuze weten te maken? 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is er genoeg te beleven in Oosterhout?

Natuurlijk is er meer dan genoeg te beleven in Oosterhout!

Een gezellige stemming, vele kasteeltjes en terrasjes, een professionele organisatie van het uitje. Wat willen jullie nog meer? 🙂

2. Welk bedrijfsuitje is geschikt voor een grote groep?

Al onze activiteiten zijn uitermate geschikt voor grote groepen. Bel al je collega’s maar alvast op, want iedereen kan meedoen!

Ga bijvoorbeeld voor een interactieve Pubquiz bij jullie op locatie, laat de ballen maar rollen in de Foute Bingoshow of ontdek welke collega het meeste van ons koude kikkerlandje weet in de Ik hou van Holland Quiz. Alles kan en niks is te gek!

3. Wat moet ik doen om het bedrijfsuitje vast te leggen?

Je leest jezelf op je gemak in. Vervolgens maak je een keuze voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje in Oosterhout. Zijn jullie eruit? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Na bevestiging van de offerte hebben we onderling meerdere malen contact om de puntjes op de i te zetten. Zo weten jullie zeker dat het bedrijfsuitje volledig bij jullie aansluit. Personalisatie? Geen probleem!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Oosterhout

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Oosterhout

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Oosterhout

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Oosterhout!

Offerte aanvragen0413-302773