fbpx

Bedrijfsuitje Oosterhout

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Oosterhout? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Oosterhout en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Oosterhout

Trek erop uit met je collega’s

In het gezellige Brabant biedt Oosterhout tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Wil je een leuke activiteit organiseren voor jullie bedrijfsuitje? Kies voor het prachtige centrum van Oosterhout en trek erop uit met je liefste collega’s. In de nabije omgeving van Breda, Tilburg en Roosendaal zorgt deze historische stad voor genoeg vermaak en plezier. Are you ready? Wij in ieder geval wel!

Een bedrijfsuitje in Oosterhout!

Onze interactieve stadsspellen zijn gemaakt om een stad of dorp te ontdekken. Begeef je nabij diverse bezienswaardigheden, terwijl je intensief samenwerkt met je collega’s. Welke stadsspellen wij aanraden? Crazy 88, Escape the City en Wie is de Rat staan garant voor gezelligheid en teambuilding. Ideaal om te boeken dus als bedrijfsuitje in Oosterhout!

Hebben jullie al een ruimte gereserveerd? Bijvoorbeeld in een restaurant? Het Moorddiner, de Foute Bingoshow en de Pubquiz op locatie zijn zeer populaire activiteiten in horecagelegenheden. De Italiaanse Maffiagijzeling is daarentegen weer uitermate geschikt om jullie kantoorruimte volledig om te toveren tot een Escape Room op locatie. Hebben jullie al een keuze weten te maken? 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Oosterhout met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oosterhout en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Oosterhout en Uitjesbazen: uitstekende combi!

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Branant

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar.”

CBR
Cynthia Huizer
41 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Den Bosch - CBR | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Oosterhout

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Oosterhout en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Zijn jullie nog op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje voor jullie groep/samenstelling, maar vinden jullie het lastig om knopen door te hakken? Voel je vrij om meerdere offertes aan te vragen! Deze zijn namelijk geheel vrijblijvend en verschaffen je met meer informatie. Ook mag je uiteraard altijd even een belletje plegen met een van onze salesbazen! 😉

Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Oosterhout

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Oosterhout!

Offerte aanvragen0413-302773