fbpx

Bedrijfsuitje Oosterhout

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Oosterhout? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Oosterhout

Organiseer een leuke activiteit met collega’s

In het gezellige Brabant biedt Oosterhout tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Wil je een leuke activiteit organiseren met jouw collega’s? Kies voor het prachtige centrum van Oosterhout en trek erop uit met je liefste collega’s. In de nabije omgeving van Breda, Tilburg en Roosendaal zorgt deze historische stad voor genoeg vermaak en plezier. Are you ready? Wij in ieder geval wel!

De highlights van Oosterhout

Met één van onze stadsspellen ontdek je alle hot-spots van Oosterhout. Zet het stadscentrum op stelten in Crazy 88, ontdek de verrader in Wie is de Rat of los het spannende mysterie op in Escape the City. Voor iedere wens bieden wij wat wils. En om niet te vergeten: uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Kies daarom het gewenste stadsspel, pik een passende datum en nodig al je collega’s uit. Samen maken we er een fantastische tijd van in Oosterhout.

Liever passend advies voor jullie activiteit? Neem dan gerust contact met ons op. Met 25+ activiteiten vinden jullie altijd wel een activiteit die volledig past bij jullie groep. 100%. Dat is 1 ding wat zeker is. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Oosterhout en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!”

Port of Moerdijk
M. van Wijnen
30 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal - Port of Moerdijk | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Oosterhout met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oosterhout en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Oosterhout?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Oosterhout!

Offerte aanvragen 0413-302773