fbpx

Personeelsuitje Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie personeelsuitje in Tilburg? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste personeelsuitjes in Tilburg en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Tilburg

Ga er op uit in Tilburg met een personeelsuitje!

Tilburg, de levendige stad in de provincie Noord-Brabant, heeft veel te bieden als het gaat om personeelsuitjes. Tilburg bekend om zijn bruisende sfeer, culturele evenementen en diverse activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een uitje op locatie, in de stad zelf of bij een horecagelegenheid, Tilburg heeft voor elk wat wils. Uitjesbazen heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd personeelsuitje. Met onze ervaring van meer dan 10 jaar in het organiseren van originele en leuke uitjes, kunnen wij je helpen bij het kiezen en plannen van het perfecte uitje in Tilburg en omgeving. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Tilburg!

Originele en leuke personeelsuitjes in Tilburg!

Onze Uitjesbazen, ervaren spelleiders, staan voor je klaar! Verken het centrum terwijl je meespeelt in het spannende spel ‘Wie is de Rat?‘. In dit uitdagende spel voeren jullie samen puzzels en opdrachten uit, maar er is één persoon in jullie groep die ervoor moet zorgen dat jullie zo min mogelijk punten scoren.

Daarnaast kunnen we ook naar jouw locatie komen, of het nu bij jullie bedrijf is of in een gereserveerde horecagelegenheid. Een gezellige optie is bijvoorbeeld de ‘Gek op Holland Quiz‘, waarin je samen ouderwets gezellig quizt met alle vragen en opdrachten in het teken van Nederland. Wat voor soort uitje je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat er altijd iets passends is voor jullie groep.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitje in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Hebben jullie het gewenste personeelsuitje gevonden? Neem dan snel contact met ons op. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Kruikenstad!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wat zijn we toch trots op onze bossche personeelsuitjes!

We hebben met veel plezier het teamuitje afgelopen dinsdag middag gespeeld. Tot nu toe allemaal positieve reacties gehad van de medewerkers.

Stichting Het Werkt
Hans Trienekens
40 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Tilburg

Image

We hebben erg gelachen en het naar ons zin gehad.”

Osteopathie van Eijck
Job van der Klein
19 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Tilburg

Image

Ik vond het heel leuk de pubquiz en wat heeft Anne het goed gedaan!!! Ze is super spontaan en vrolijk. Leuk om naar te kijken. Het was zeker een leuke activiteit.

Gemeente Tilburg
Ginger Commandeur
55 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Tilburg

Image

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Tilburg?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen0413-302773