fbpx

Personeelsuitje Tilburg

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele personeelsuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Tilburg!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Tilburg

Origineel personeelsuitje in Tilburg

Jullie zijn toe aan een personeelsuitje in het mooie Tilburg. Maar wat jullie precies willen doen hebben jullie nog niet bedacht. Bij Uitjesbazen helpen we je een handje! Escape games, stadsspellen en quizzen. Wij hebben het allemaal!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Tilburg!

Ga er op uit in het centrum van Tilburg

Onze spelleiders, de Uitjesbazen, staan voor jou paraat. Op elke locatie waar dan ook. Ga op pad in het centrum terwijl je Wie is de Rat speelt. Een spannende game waarbij jullie met elkaar puzzels en opdrachten gaan uitvoeren. Maar er is één iemand in jullie groep die er voor moet zorgen dat jullie zo min mogelijk punten weten te scoren. Ook kunnen we op locatie komen bij jullie bedrijf of een gereserveerde horecagelegenheid. Denk hierbij aan een gezellige Gek op Holland Quiz. Ouderwets gezellig quizzen met elkaar allemaal in het teken van Nederland. Wat voor soort uitje je ook zoekt. Wij zorgen dat er altijd iets past bij jullie groep.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Tilburg en omgeving:

Café Brandpunt

Image

Bodegón LaCabana

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Meesters

Image

Onze tip:

Combineer een personeelsuitje in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vinden bedrijven in Tilburg van ons?

We hebben met veel plezier het teamuitje afgelopen dinsdag middag gespeeld. Tot nu toe allemaal positieve reacties gehad van de medewerkers.

Stichting Het Werkt
Hans Trienekens
40 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Tilburg

Image

We hebben erg gelachen en het naar ons zin gehad.”

Osteopathie van Eijck
Job van der Klein
19 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Tilburg

Image

Ik vond het heel leuk de pubquiz en wat heeft Anne het goed gedaan!!! Ze is super spontaan en vrolijk. Leuk om naar te kijken. Het was zeker een leuke activiteit.

Gemeente Tilburg
Ginger Commandeur
55 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Tilburg

Image

Impressie personeelsuitje in Tilburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste Personeelsuitjes in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie personeelsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een personeelsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste Personeelsuitje gevonden? Ga dan samen met je collega’s en Uitjesbazen op pad in het mooie Tilburg. Het begint natuurlijk allemaal met het aanvragen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een personeelsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje nabij Tilburg?

Geen probleem. Zo worden onze Personeelsuitjes ook veel geboekt in:

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen0413-302773