fbpx

Personeelsuitje

Eindhoven

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Eindhoven? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Eindhoven

Een personeelsuitje organiseren in Eindhoven

Welkom bij Uitjesbazen, dé specialist in unieke en onvergetelijke personeelsuitjes! Ben jij klaar om samen met je collega’s een bruisende dag vol plezier en teambuilding te beleven in het dynamische Eindhoven? Ontdek de energieke stad van technologie, design en gezelligheid tijdens een onvergetelijk personeelsuitje dat jullie teamgeest versterkt en voor blijvende herinneringen zorgt.

Kies voor een leuke activiteit

Uitjesbazen heeft een breed scala aan personeelsuitjes in Eindhoven, waaronder spannende escape rooms waar teams moeten samenwerken om te ontsnappen. Daarnaast bieden we uitdagende escape games waarbij de stad Eindhoven als speelveld dient. Voor een innovatieve ervaring kun je kiezen voor onze opwindende VR-uitjes, waarin teams zich in een virtuele wereld vol actie begeven. Of je nu wilt ontsnappen, de stad wilt verkennen of van virtual reality wilt genieten, Uitjesbazen heeft het perfecte personeelsuitje om de teamgeest te versterken.

Kies jouw favoriete activiteit en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en uitdagingen in Eindhoven! perfecte personeelsuitje op locatie naar keuze in Eindhoven. Bekijk op je gemak onze activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij begeleiden jullie activiteit graag. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Eindhoven en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

”Gisteren hebben wij met Fontys Sporthogeschool de EscapeRoom The Firm gedaan. Het was een succes! Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. De opdrachten waren leuk en actueel, maar waren toch een uitdaging. Heel erg bedankt voor deze samenwerking!”

Fontys Sporthogeschool
Sybren Stijweg
42 personen
Online Escape Game: The Firm
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - Fontys | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Eindhoven met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Eindhoven en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Eindhoven?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Eindhoven!

Offerte aanvragen 0413-302773