Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Den Bosch

Ben je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in het hart van Den Bosch? Ontdek samen met je collega’s de charme van deze bruisende stad, terwijl Uitjesbazen jullie trakteert op een dag vol avontuur, teambuilding en plezier. Ga de strijd aan met de collega’s en beleef een dag die jullie niet snel zullen vergeten.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Den Bosch.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende en uitdagende personeelsuitjes in Den Bosch voor jullie in petto! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen, codes te kraken en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Ontdek Den Bosch op een unieke manier

Voor een moderne twist bieden we ook escape games met behulp van augmented reality en virtual reality, waarbij de virtuele en fysieke wereld samensmelten tot een unieke ervaring. Of jullie nu kiezen voor een klassieke escape room of een futuristische VR-ervaring, bij Uitjesbazen staat teambuilding, plezier en het creëren van blijvende herinneringen centraal. Laat je verrassen en uitdagen tijdens een van onze personeelsuitjes in Den Bosch en ontdek wie van jullie het beste in escape rooms en virtual reality is!

Den Bosch | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Den Bosch

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Den Bosch mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Den Bosch en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!! Marina Ottenhof Den Bosch – 60 personen Foute Bingo
Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar. Cynthia Huizer Den Bosch – 41 personen PubQuiz op locatie
Het was een groot succes. Dank voor de goede levering. “Kort geleden hebben wij de online escape room The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!” Quinten van Erve Den Bosch – 79 personen Online escape game

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Den Bosch. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Den Bosch en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Den Bosch?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Den Bosch!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!