fbpx

Personeelsuitje

Den Bosch

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Den Bosch? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Den Bosch

Een personeelsuitje organiseren in Den Bosch

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in het hart van Den Bosch? Ontdek samen met je collega’s de charme van deze bruisende stad, terwijl Uitjesbazen jullie trakteert op een dag vol avontuur, teambuilding en plezier.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende en uitdagende personeelsuitjes in Den Bosch voor jullie in petto! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen, codes te kraken en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een moderne twist bieden we ook escape games met behulp van augmented reality en virtual reality, waarbij de virtuele en fysieke wereld samensmelten tot een unieke ervaring. Of jullie nu kiezen voor een klassieke escape room of een futuristische VR-ervaring, bij Uitjesbazen staat teambuilding, plezier en het creëren van blijvende herinneringen centraal. Laat je verrassen en uitdagen tijdens een van onze personeelsuitjes in Den Bosch en ontdek wie van jullie het beste in escaperooms en virtual reality is!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Den Bosch en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Den Bosch met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Bosch en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Den Bosch?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Den Bosch!

Offerte aanvragen 0413-302773