fbpx

Personeelsuitje Breda

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Breda!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Breda

Personeelsuitje in Breda

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje in Breda waarbij je lekker bezig bent en elkaar beter leert kennen? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Wij verzorgen de leukste uitjes voor jou en je collega’s. Geniet van de prachtige stad Breda tijdens een van onze activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spannende Escape the City.

Personeelsuitje in Breda organiseren

De stad Breda heeft genoeg te bieden. Neem een kijkje bij de Onze-Lieve-Vrouwekerk, loop langs het kasteel van Breda of doe een drankje op de gezellige Ginnekenmarkt. En doe dit allemaal tijdens een van de vele buiten activiteiten van Uitjesbazen!

Wat dacht je van onze Wie is de Rat city game? In deze game ga je in teams met elkaar aan de slag met de meest uitdagende opdrachten. Maar wees gewaarschuwd, in elk team zit één rat die als doel heeft het team te saboteren.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teambuilding activiteit organiseren in Breda?

Onze denkwijze: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

 

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Ik hou van Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-).

Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kan ik bij jullie ook een personeelsuitje in de vakantie boeken?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar personeelsuitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Personeelsuitje Breda

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Personeelsuitje Breda

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Personeelsuitje Breda

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773