fbpx

Personeelsuitje

Breda

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Breda? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Breda

Een personeelsuitje organiseren in Breda

Op zoek naar een spetterend personeelsuitje in Breda? Uitjesbazen nodigt jullie uit om samen met je team een onvergetelijk personeelsuitje te ervaren in het prachtige Breda. Ontdek de bruisende stad vol historie en gezelligheid, terwijl je geniet van onze unieke en uitdagende activiteiten. Bereid je voor op een dag vol teambuilding, plezier en nieuwe herinneringen die nog lang zullen nawerken!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van personeelsuitjes in Breda bij Uitjesbazen! Duik in de mysterieuze sfeer van onze escape rooms, waar teams samen moeten werken om puzzels op te lossen en uitdagende raadsels te doorgronden. Voor een meer interactieve ervaring bieden onze escape games een unieke twist, waarbij deelnemers in de stad zelf moeten ontsnappen aan diverse uitdagende scenario’s.

En als je op zoek bent naar een futuristisch avontuur, zullen onze VR-uitjes je meenemen naar ongekende werelden vol virtual reality-gaming en teamcompetities. Verzamel je collega’s, stap uit je comfortzone en beleef een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier in het bruisende Breda!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Breda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Tilburg

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Breda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Breda?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773