fbpx

Personeelsuitje

Bergen op Zoom

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Bergen op Zoom? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Bergen op Zoom

Een personeelsuitje organiseren in Bergen op Zoom

Stap uit de dagelijkse sleur en beleef een onvergetelijk personeelsuitje in het betoverende Bergen op Zoom! Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan uitdagende en verrassende activiteiten die garant staan voor teambuilding, plezier en nieuwe herinneringen. Van spannende escape rooms tot interactieve city games en meeslepende VR-ervaringen – laat ons jullie uitje in Bergen op Zoom tot een succes maken!

Kies voor een leuke activiteit

Welkom in Bergen op Zoom, de ideale bestemming voor een spannend en avontuurlijk personeelsuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan activiteiten om aan jullie wensen te voldoen. Ontdek de adrenaline van een escape room, waar jullie als team moeten samenwerken en puzzels oplossen om te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Of ga voor een uitdagende escape game op locatie, waarbij jullie door de stad moeten navigeren en raadsels moeten oplossen om een mysterie te ontrafelen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meeslepende virtuele ervaring, bieden we ook verschillende VR-uitjes aan, waarbij jullie je onderdompelen in een andere realiteit en samenwerken om virtuele obstakels te overwinnen. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, één ding is zeker: jullie zullen een onvergetelijke dag beleven vol teamwork, spanning en plezier in het prachtige Bergen op Zoom!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Bergen op Zoom en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Bergen op Zoom met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Bergen op Zoom en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Bergen op Zoom?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Bergen op Zoom!

Offerte aanvragen 0413-302773